Horoscop Berbec iulie 2017

În horoscopul Berbecului iulie 2017 se întrezăresc numeroase oportunităţi în plan social, ocazia de a bea până la fund pocalul delectărilor vieţii, dar şi dezideratul de a nu-ţi trece cu vederea responsabilităţi esenţiale sau sugestiile infuzate de bogăţia efluviilor tale creative. Dragostea beneficiază de un plus de comunicare, iar succesele din sfera profesională nu ar trebui să-ţi scadă mobilizarea, motivaţiile din acest segment al existenţei


Horoscop Berbec iulie 2017 - Previziuni generale 


Atitudinea caldă, prietenoasă, meşteşugul vorbirii, farmecul personal şi spiritul diplomatic cu care eşti înzestrat îţi înlesnesc o interacţiune fericită şi fructuoasă cu cei din jurul tău. De fapt, calităţile tale remarcabile în comunicare tind să-ţi aducă avantaje în toate planurile existenţei.

Treci printr-o perioadă favorabilă negocierilor, contractelor, înţelegerilor verbale şi scrise, demonstrării punctelor tale forte într-un interviu pentru o angajare. Mintea îţi este febrilă, iscoditoare, inovatoare, şi se cere neîncetat pusă la treaba. Poţi profita de acest lucru focalizându-te pe obiectivele tale cele mai ambiţioase.

Ce-i drept, îţi poate fi totuşi dificil să te ocupi de lucruri serioase, având în vedere că eşti îmbiat mai des şi mai mult decât de obicei să deguşti plăcerile vieţii. Pofta ta nemăsurată de a trăi pare să fie contagioasă, aşa că ai prilejul să fii în centrul atenţiei, să ţi se caute mai mereu compania, să-ţi crească popularitatea. Câteodată, este nevoie să-ţi ţii sub control înclinaţia de a te avânta către pericole ieşite din comun numai pentru a-ţi mări adrenalină!
Horoscop iulie 2017 Berbec

Oricum, ai ocazia să te apleci asupra hobby-urilor tale, să fii clipă de clipă înconjurat de prieteni, să participi la numeroase agape, petreceri. Ai la dispoziţie, totodată, o creativitate efervescentă ce poate fi direcţionată atât spre demersuri importante cât şi către amuzamentul tău şi al altora.

Peisajul astrologic general descris mai sus este nuanţat de câteva aspecte de scurtă durată, marcând anumite zile...

Astfel, cuadratul dintre Mercur şi Uranus de pe 5 iulie 2017 este asociat cu un neastâmpăr mental ce te determină să-i şochezi pe alţii cu idei năstruşnice, originale. Din cauza discuţiilor fierbinţi, controversate cu tot felul de oameni poţi fi ameninţat de stres. Rezervă-ţi timp pentru a te deconecta, a te relaxa în mijlocul naturii.

Marte în cuadrat cu Uranus în data de 18 iulie 2017 dă naştere unor situaţii imprevizibile care te obligă să ieşi din rutină, să ocoleşti cărările bătătorite ale lumii. Nu te împotrivi schimbărilor şi vei avea parte de lecţii de viaţă semnificative, preţioase. Chiar dacă vrei să te menţii în carapacea prudenţei, în această zi unele riscuri sunt inevitabile.

Horoscop Berbec iunie 2017

Încă o dată, pe 21 iulie 2017, este nevoie să fii cât mai flexibil, să nu te laşi dezorientat de întorsături insolite ale destinului. Cuadratul Soarelui cu Uranus te solicită iarăşi să te confrunţi cu surprize de bun ori rău augur, în funcţie de felul cum te adaptezi lor.

Luna nouă apărută pe 23 iulie 2017 în Leu tinde să te smulgă din comoditate, dar şi să-ţi indice cum să ajungi la un echilibru stabil pe termen lung. Renunţă la egoisme mărunte, acordă-le prioritate altor oameni, şi nu vei avea nimic de regretat!

Horoscop Berbec iulie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Venus te sprijină să fii convingător în dragoste, să ţi-o exprimi sugestiv, să depăşeşti orice fel de anxietăţi ori complexe în viaţa amoroasă. Conexiunea dintre partenerii din cuplurile consacrate este pe punctul să câştige în sinceritate, să lase loc unei înţelegeri mai sensibile emoţional. Atât tu, cât şi persoana iubită sunteţi dispuşi să apelaţi la compromisuri pentru a vă netezi calea spre armonizarea legăturii în doi. În caz că eşti singur, ai capacitatea să îţi transmiţi extrem de convingător sentimentele faţă de cineva care te fascinează, să-ţi împlineşti visul de a fi împreună cu el/ea.

Mercur insistă pe tendinţele anterioare, iar Marte şi Soarele îţi multiplică sorţii de izbândă în îmbunătăţirea unei poveşti de dragoste existente ori a înfiripării uneia noi. Cutezanţa îţi dărâmă toate redutele, barierele dintre tine şi actualul ori potenţialul tău tovarăş de viaţă!

Horoscop Berbec iulie 2017 - Muncă şi bani 


Atractivitatea, ideile inspirate din plan profesional sunt chei ale succesului. Uneori, poţi primi atât de multe dovezi de apreciere din partea şefilor şi colegilor, încât să fii înclinat să te apleci pe o ureche, să te culci pe lauri! Ai rezultate de excepţie îndeosebi dacă lucrezi într-un domeniu care presupune creativitate ori relaţii cu publicul.

Pe 9 iulie 2017, Luna plină ce-şi face sălaş în Capricorn te poate sili să iei în seamă necesitatea de a te autodisciplina, a-ţi impune o mai rigoare în muncă. Perseverenţa poate fi un atu către realizări de excepţie! Nu-ţi neglija totuşi familia în favoarea carierei!

Predicţii fundamentate pe Aspecte astrologice în horoscopul iulie 2017
Horoscop Berbec iulie 2017 Horoscop Berbec iulie 2017 Reviewed by Diana Popescu on iulie 02, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.