Horoscop Berbec iunie 2017

Potrivit horoscopului Berbecului din luna iunie 2017 eşti înclinat să te concentrezi pe cămin, ai posibilitatea să-ţi imbunătăţeşti relaţiile cu familia, şi obţii beneficii în special din parteneriate, dar este necesar să-ţi cenzurezi impulsuri subconştiente păguboase. Dragostea se axează pe stabilitate şi siguranţă, iar câştigurile financiare sporite nu trebuie să se irosească în cheltuieli deşarte.

Horoscop Berbec iunie 2017 - Previziuni generale 


Iniţial Marte, apoi Soarele şi Mercur, din 21 iunie 2017, poposesc în Rac, focalizându-te către cămin, familie. Instinctele şi emoţiile îţi dictează să fii defensiv în interacţiunea cu lumea, foarte protectiv faţă de cei dragi. Poate fi nevoie să iei iniţiativa, să iei nişte decizii importante în numele familiei, însă ţi se recomandă să nu pui piciorul în prag, să nu încerci să le impui persoanelor apropiate obiective şi acţiuni care nu le sunt pe plac, dând astfel naştere unor conflicte dureroase atât pentru tine, cât şi pentru ele.

Dacă ai putinţa să-ţi înfrânezi pornirile "tiranice," ai ocazia să petreci mult timp de calitate cu rudele, să ai numeroase satisfacţii din partea lor, să participi la numeroase reuniuni şi petreceri de familie.

Oricum, casa devine cumva centrul universului tău, şi poţi fi îmboldit să o redecorezi, reamenajezi. Îndeosebi către sfârşitul lunii, tinzi să ai cele mai bune idei atunci când eşti acasă, înconjurat de cei îndrăgiţi, şi să ai probleme în ducerea la bun sfârşit a unor convorbiri, negocieri desfăşurate în locuri care nu-ţi sunt familiare.

Tendinţele anterioare culminează pe 21 iunie 2017, graţie poziţionării Lunii noi în a patra ta casă. Această circumstanţă astrală este corelată cu ocazia de a te muta într-o altă locuinţă, cu o răscruce de drumuri în relaţiile familiale, cu o reinvigorare a identităţii tale prin reevaluarea trecutului tău, a modului cum ţi-ai format personalitatea.

Pe de altă parte, Mercur prezent în Gemeni în intervalul 7 - 21 iunie 2017, şi revenirea lui Jupiter în tranzit direct odată cu 9 iunie îţi înteţesc comunicarea din plan social şi îţi furnizează informaţii preţioase în demersurile tale principale. Cele mai mari oportunităţi îţi sunt create în legăturile de parteneriat din toate dimensiunile existenţei.
Horoscop iunie 2017 Berbec

În cea de-a doua jumătate a lunii, traseul retrograd preluat de Neptun în Peşti te atenţionează să îţi ţii sub control predispoziţia de a visa cu ochii deschişi, a te lăsa purtat de aspiraţii şi impulsuri neindejuns de conştientizate, ce te pot face să pierzi contactul cu realitatea.

Influenţelor astrale generale, de mare anvergură, de mai sus, li se alătură un şir de evenimente astrale specifice unor anumite zile...

Trigonul dintre Venus şi Saturn din 1 iunie 2017 te sprijină să te ocupi cu eficienţă de treburi, obligaţii cotidiene care de obicei nu te încântă. Simţul responsabilităţii îţi iese în evidenţă şi îţi atrage aprecierea altora. Un prieten mai vechi este pe cale să facă un gest extrem de generos faţă de tine, confirmându-ţi ataşamentul său, loialitatea sa.

Oamenii îţi rezervă surprize, mai cu seamă plăcute, pe 3 iunie 2017, în urma conjuncţiei lui Venus cu Uranus. Sastisit de cenuşiul rutinei zilnice, poţi întâlni pe cineva interesant, în stare să îţi deschidă ochii faţă de laturi incitante, nebănuite ale lumii.

Luna plină ivită pe 9 iunie 2017 în Săgetător te invită şi ea să păşeşti pe teritorii virgine, necunoscute ale existenţei, să treci printr-o experienţă de viaţă inedită şi plină de învăţăminte. În acelaşi timp, este nevoie să te fereşti să te epuizezi într-un demers foarte pasionant!

Horoscop Berbec mai 2017

În data de 18 iunie 2017, Soarele în sextil cu Uranus insistă să mergi pe cărări nebătătorite, să-ţi relevi ceva nou. Dornic să îţi exprimi independenţa, ai posibilitatea să aduci la lumină ceea ce te face special, deosebit de alţii, să îţi dovedeşti calităţile unice, inconfundabile.

O altă oportunitate de a-ţi împrospăta trăirea, a relaţiona cu oameni diferiţi de cei de toate zilele, apare pe 20 iunie 2017, sub impactul sextilului dintre Mercur şi Uranus. O schimbare neprevăzută îţi poate pune la încercare credinţele, filosofia personală, îndemnându-te totodată să-i bulversezi pe cei din preajma ta prin fapte ori idei insolite.


Horoscop Berbec iunie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea îşi caută împlinirea în siguranţă, stabilitate şi planuri pe termen lung graţie tranzitului lui Venus în Taur. Eşti mobilizat să regăseşti şi fortifici fundamentul conexiunii cu tovarăşul tău de viaţă, să te asiguri că nimeni şi nimic nu poate zdruncina împărtăşirea afectivă cu acesta. În caz că eşti singur, nu mai eşti dispus să te implici într-o aventură trepidantă dar imprevizibilă, preferi mai degrabă predictibilitatea decât o pasiune febrilă, dar nesigură, în amor. Eşti predispus să te ataşezi de cineva capabil să-ţi întărească încrederea în ţine însuţi şi să-ţi împărtăşească valorile, să-ţi vindece o veche rană sufletească ori o decepţie apărută de-a lungul tranzitului retrograd al lui Jupiter.


Horoscop Berbec iunie 2017 - Muncă şi bani 


Beneficiile din sfera profesională şi cea financiară se datoresc mai ales parteneriatelor mai vechi şi celor înfiripate în această lună. Ai şansa să fii mai gros la pungă în iunie, să-ţi maximizezi veniturile, însă se impune să nu cheltuieşti prea mulţi bani pe lucruri frumoase, dar câteodată inutile pe termen lung.

Previziuni bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul iunie 2017
Horoscop Berbec iunie 2017 Horoscop Berbec iunie 2017 Reviewed by Unknown on mai 28, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.