Horoscop Peşti iulie 2017

Potrivit horoscopului Peştilor, în iulie 2017 se remarcă un ataşament sporit, plin de satisfacţii, faţă de casă şi familie, focalizarea către ameliorarea stării de sănătate, o viaţă sentimentală axată pe stabilitate şi una profesională fertilă, ce-ţi permite valorificarea, eficientizarea talentelor şi abilităţilor.


Horoscop Peşti iulie 2017 - Previziuni generale 


Oportunităţile ţinând de cămin, familie sunt repere statornice de-a lungul întregii luni. Te simţi în largul tău, în apele tale mai ales acasă şi eşti dornic să petreci cât mai mult timp de calitate împreună cu cei dragi. La ordinea zilei sunt petrecerile, reuniunile, întâlnirile cu rudele mai mult sau mai puţin apropiate. Se anunţă un eveniment fericit în familie sau o veste bună legată de casă.

Poţi fi ispitit să dai o faţă nouă locuinţei, să o redecorezi ori remobilezi. Norocul îţi surâde dacă ai de gând să te muţi, să cumperi sau să vinzi o casă.
Horoscop iulie 2017 Peşti


Starea ta de sănătate constitue o altă preocupare majoră. Pari să acorzi o atenţie specială tonusului tău fizic şi psihic, să cauţi să ţi-l optimizezi. Este o perioadă prielnică adoptării unei noi diete ori unui program regulat de exerciţii fizice.

Pe 9 iulie 2017, Luna plină apărută în Capricorn îţi relevă cât de important eşti în cadrul grupului tău social sau a cercului tău de prieteni. Poţi primi un ajutor neaşteptat de la cineva care părea să-ţi fie ostil. Oricum, realizezi cu uşurinţă, cu limpezime, care persoane din preajma ta s-au obişnuit să primească cu mult mai mult decât îţi dăruiesc, ai prilejul să-ţi revizuieşti relaţiile cu acestea. Nu uita să le arăţi recunoştiinţă celor care te sprijină dezinteresat!


Horoscop Peşti iulie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea îşi extrage seva, forţa din stabilitate, fidelitate şi sinceritate, nu-şi mai permite riscuri ieşite din comun şi abordări superficiale. Dacă ai un partener, conexiunea afectivă cu acesta devine înfocată, şi este posibil să va închideţi în casă, ca într-un turn de fildeş, adeseori pentru a va bucura unul de celălalt. În acelaşi timp, puteţi fi îmboldiţi să vă infrumuţesaţi casa dându-i o notă de romantism, să o preschimbaţi într-un templu al iubirii vostre reciproce.

În eventualitatea că eşti singur, eşti înclinat să iniţiezi o idilă cu cineva în stare să-ţi preţuiască în profunzime personalitatea, să-ţi confere încredere, siguranţă în navigarea peste apele învolburate, imprevizibile ale vieţii. Există posibilitatea să întâlneşti o astfel de persoană cu ocazia unei nunţi, a unui eveniment asociat cu familia ori prin intermediul unei rude.

Horoscop Peşti iulie 2017 - Muncă şi bani 


Agilitatea minţii, abilitatea de a te concentra către detalii, a-ţi pune în valoare experienţa şi talentele îţi sunt aliaţi de nădejde în sfera profesională. Eşti, totodată, predispus să îţi organizezi şi planifici cu minuţiozitate munca, acest lucru conducând la o creştere notabilă a eficienţei tale. Este indicat să te ocupi de proiecte de mai mică amploare având în vedere că poţi avea dificultăţi în asumarea unei viziuni de ansamblu.

Horoscop Peşti iunie 2017

Ai cele mai bune rezultate în lucrul în echipă, mai ales că interacţiunea cu colegii este guvernată de armonie şi bunăvoinţă. Ai grijă, totuşi, să-ţi ţii în frâu tendinţa de a-i critica pe alţii, astfel încât să nu le răneşti orgoliul şi să ţi-i transformi în duşmani.

Trigonul Soarelui cu Neptun de pe 6 iulie 2017 te energizează, îţi insuflă curaj şi perseverenţă în profesie şi afaceri. Îi convingi fără prea multe eforturi pe oameni să se alăture intereselor tale. Poţi avea beneficii dintr-o afacere sau investiţie din trecut ori să constaţi creşterea valorii unei investiţii actuale.

Luna nouă răsărită pe 23 iulie 2017 în Leu te însufleţeşte să îţi perfecţionezi abilităţile profesionale sau îţi deschide drumul către o afacere profitabilă sau un job mai avantajos, mai implinitor. Un hobby în care-ţi revărsai până acum creativitatea se poate metamorfoza într-o întreprindere lucrativă ori într-o afacere.

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul iulie 2017
Horoscop Peşti iulie 2017 Horoscop Peşti iulie 2017 Reviewed by Diana Popescu on iulie 02, 2017 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.