Horoscop Vărsător iulie 2017

În horoscopul Vărsătorului iulie 2017 se evidenţiază o integrare fericită în viaţa socială, optimizarea parteneriatelor mai vechi din toate sferele existenţei şi iniţierea altora noi şi promiţătoare. Norocul te însoţeşte cu stăruinţă atât în dragoste, cât şi în demersurile financiare.


Horoscop Vărsător iulie 2017 - Predicţii generale 


Încrezător în tine însuţi, câştigi în popularitate şi prestigiu, şi te delectezi sub luminile reflectoarelor, eşti satisfăcut de aprecierea, preţuirea pe care ţi-o arată cei din preajma ta.

Activitatea socială devine tot mai intensă şi tinzi să ai ocazia să participi la numeroase evenimente publice, festive, petreceri, chermeze. Supraveghează-ţi totuşi înclinaţia marţiană de a te erija într-un lider care îi face pe alţii să danseze după cum le cântă. Creativitatea îţi poate ajunge la cote înalte, inlesnindu-ţi succese răsunătoare cu condiţia de a da întâietate seriozităţii, perseverenţei.

Tendinţa de a te distra clipă de clipă, a te încredinţa întru totul copilului din interiorul tău este contracarată de responsabilităţile sporite apărute şi asumate în relaţiile parteneriale din toate planurile trăirii tale. Treci printr-o perioadă excelentă pentru stingerea unor certuri, conflicte cu persoane apropiate, sau îmbunătăţirea relaţiilor cu acestea.
Horoscop iulie 2017 Vărsător

De fapt, dai tot ce ai mai bun în tine, ai cele mai bune rezultate atunci când lucrezi, te implici într-un demers împreună cu un partener, şi cele mai inspirate idei când comunici cu alţii, mai cu seamă când te angajezi în dezbateri cu un om, un prieten animat de aceleaşi credinţe şi interese ca şi tine.

Bunăvoinţa şi farmecul pe care le emani în interacţiunea socială îţi permit să mediezi adversităţi crâncene, să pui la punct compromisuri avantajoase pentru toată lumea, inclusiv pentru tine.

Horoscop Vărsător iunie 2017

Luna plină adăpostită pe 9 iulie 2017 în cerurile Capricornului te îndrumă cum să-ţi urmezi visele, idealurile, fără a-ţi neglija obligaţiile, promisiunile. Ai prilejul să-ţi împaci fantezia cu realitatea, intuiţia cu raţiunea. Avântul către un ţel spiritual înalt nu trebuie să te prindă nepregătit, cu aripi din ceară asemeni celor ale lui Icar.

Încrederea în forţele proprii inregistrează un salt spectaculos în data de 23 iulie 2017, sub impactul Lunii noi ivite în Leu. Sprijinul consistent oferit de un coleg sau un amic îţi îngăduie să faci un progres neaşteptat într-un proiect major. În acelaşi timp, ai şansa să-ţi găseşti un aliat în materializarea unei idei originale, aparent trăznite pentru oameni închistaţi în prejudecăţi.


Horoscop Vărsător iulie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Graţie amplasării lui Venus în a cincea ta casă, se anunţă o lună de-a lungul căreia dragostea te poate ridica în al şaptelea cer. Planeta frunusetii aşterne asupra ta un magnetism deosebit, în stare să facă furori chiar şi dincolo de graniţele cercului tău social. Aşadar, dacă eşti singur, te poţi aştepta să fii asaltat de o mulţime de candidaţi la "postul" de partener de cuplu. Important este să alegi cu grijă nu acea persoană care te soarbe cel mai tare din priviri, ci pe cea care-ţi face să-ţi bată inima cel mai puternic, năvalnic, şi este cu adevărat pe aceeaşi lungime de undă ca şi tine în suflet şi minte.

În cuplurile deja închegate se instalează o atmosferă de romantism având potenţialul de a sfărâma tiparele obişnuinţelor zilnice. Spontaneitatea te ajută să găseşti mijloace inedite, surprinzătoare, de a-ţi exprima iubirea faţă de tovarăşul tău de viaţă, iar acesta, la rândul său, este pe cale să te ia prin surprindere prin gesturi afective insolite.


Horoscop Vărsător iulie 2017 - Muncă şi bani 


Vânzările, cumpărările, negocierile, contractele şi înţelegerile financiare tind să-ţi furnizeze beneficii însemnate. Dacă iei în considerare demararea unui parteneriat de afaceri, luna asta este cea mai potrivită pentru a lua o decizie în acest sens!

Previziuni astrale bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul iulie 2017
Horoscop Vărsător iulie 2017 Horoscop Vărsător iulie 2017 Reviewed by Diana Popescu on iulie 01, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.