Horoscop Vărsător iunie 2017

În horoscopul Vărsătorului din iunie 2017 predomină preocuparea faţă de starea de sănătate, optimizarea relaţiilor familiale şi oportunitatea de a te bucura cu prisosinţă de viaţă. Dragostea este caracterizată de seninătate şi un plus de emotivitate, traiul profesional este favorabil atâta vreme cât sunt ţinute în frâu impulsivitatea, nervozitatea, iar activitatea financiară impune prudenţă şi realism.

Horoscop Vărsător iunie 2017 - Previziuni generale 


Mai întâi Marte, apoi Soarele şi Neptun ţin morţiş să-ţi atragă atenţia asupra stării de sănătate, să te convingă să-ţi îmbunătăţeşti tonusul fizic şi mental. Această conjunctură astrală este prielnică renunţării la fumat sau la un alt tabiet păgubos, adoptării unei noi diete ori lansării într-un program regulat de exerciţii fizice.

Pe de altă parte, relaţiile cu rudele ţi se armonizează şi ai prilejul să participi mai des la plăcute reuniuni de familie. Te simţi stimulat să îţi reamenajezi casa, să ţi-o personalizezi, să îi dai o faţă nouă, mai frumoasă.
Horoscop iunie 2017 Vărsător

Eşti înclinat să te focalizezi pe pasiunile, hobby-urile tale, şi îţi poţi îndruma creativitatea spre o preocuparea artistică sau intelectuală. Abordezi existenţa cu optimism, cu inima uşoară, şi ai ocazia să îi guşti mai mult decât de obicei deliciile, să-ţi depăşeşti graniţele cotidianului şi să faci ceva deosebit, poate în compania unor oameni originali, ieşiţi din comun, sau într-un loc îndepărtat de casă.

Horoscop Vărsător mai 2017

Pe 9 iunie 2017, Luna plină din Săgetător îţi asigură petrecerea unor clipe plăcute, memorabile, împreună cu prietenii, cu condiţia de a-ţi stăpâni impulsul de a-ţi impune cu orice preţ opiniile. Cu cât te arăţi mai interesat de visele şi idealurile celor apropiaţi, cu atât te simţi mai satisfăcut, mai împlinit sufleteşte!

Horoscop Vărsător iunie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea ia o turnură mai serioasă şi îţi atinge corzile cele mai sensibile ale inimii. Ca urmare a tranzitului lui Venus în Taur eşti străbătut de o intensă emotivitate, care tinde să te facă vulnerabil. Tocmai de aceea, dacă eşti singur, te poţi apropia afectiv de cineva în stare să te înţeleagă în profunzime, să te protejeze, să-ţi învigoreze încrederea în tine însuţi şi să-ţi fie credincios până în pânzele albe. Ai posibilitatea să cunoşti o astfel de persoană prin intermediul unei rude sau a unui eveniment ţinând de familie. În caz că ai un partener, eşti predispus să-ţi treci în revistă, alături de el, momentele cele mai fericite, mai romantice ale vieţii în doi. Mercur amplasat în Gemeni te înzestrează cu darul de a-ţi comunica cu expresivitate, forţă de convingere sentimentele de iubire indiferent dacă eşti ori nu parte a unui cuplu, aspiri să îţi înfiripezi o astfel de conexiune în aceste zile.

Horoscop Vărsător iunie 2017 - Muncă şi bani 


Ambiţia stârnită de Marte în Rac se împleteşte cu un înalt aflux energetic în activitatea profesională. În acelaşi timp, poţi fi traversat de o irascibilitate crescândă, care te poate determina să te implici în certuri neproductive cu colegii. Ţi se recomandă să te concentrezi îndeosebi pe demersuri, proiecte individuale.

Din 21 iunie 2017, atât Soarele cât şi Mercur străbat zona astrologică a Racului, aşa că tinzi să conlucrezi mai bine cu cei din jur, să te angajezi cu o sporită flexibilitate în munca de echipa. Cu toate că ai o mulţime de treabă la serviciu, ai capacitatea să te achiţi cu brio de orice sarcină încredinţată. Superiorilor le sar în ochi realizările tale şi nu ezită să te recompenseze.

Luna nouă răsărită pe 24 iunie 2017 în aceeaşi a şasea casă a Vărsătorului anunţă o oportunitate în viaţa profesională asociată probabil cu promisiunea unei promovări, cu un nou job ori cu o nouă orientare în carieră.

În cea de-a două parte a lunii, Neptun retrograd în Peşti te poate supune unor riscuri pe plan financiar. Este nevoie să fii mai precaut din acest punct de vedere, astfel încât să nu-ţi furi singur căciula din pricina unor estimări eronate, subiective a unor demersuri, sau să nu fii dus cu preşul într-o afacere de oameni lipsiţi de scrupule, de onestitate.

Previziuni bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul iunie 2017
Horoscop Vărsător iunie 2017 Horoscop Vărsător iunie 2017 Reviewed by Unknown on mai 27, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.