Horoscop Peşti iunie 2017

Horoscopul Peştilor iunie 2017 indică satisfacţii deosebite în traiul zilnic, o interacţiune fericită în plan social şi familial, şi dezideratul menţinerii realismului în preţuirea sinelui şi în relaţiile cu alţii. Viaţa sentimentală promite să fie bogată şi împlinitoare, iar demersurile financiare sunt încununate de succese.


Horoscop Peşti iunie 2017 - Previziuni generale 


Lui Marte, situat în Rac, i se alătură în a treia decadă a lunii Soarele şi Mercur, creându-se astfel un climat astrologic ce te înarmează cu un potenţial energetic revărsat în activităţi creative, recreative, fizice, hobby-uri şi dragoste.

Eşti dăruit cu inspiraţie în aproape tot ceea ce faci, însă îţi poate veni greu să te dedici prea mult timp unui singur demers serios. Eşti înclinat mai curând să te joci cu viaţa, să te avânţi într-o joacă de-a vacanţa, să nu-ţi refuzi mai nimic din ceea ce îţi oferă traiul şi să-ţi asumi mai multe riscuri decât altădată.

Sprijinit şi de Venus în Taur, ai prilejul să străluceşti în societate, să relaţionezi cu o grămadă de oameni şi să te scalzi sub luminile reflectoarelor, să fii frecvent în centrul atenţiei.
Horoscop iunie 2017 Peşti

Mercur tranzitează între 7 şi 21 iunie 2017 tărâmurile Gemenilor, aşa că traiul îţi este echilibrat de o comunicare fericită cu familia, cu părinţii ori copiii. Preocupările legate de rude, cămin sunt accentuate, dar nu-ţi răpesc pofta de a te bucura de viaţă.

Neptun retrograd în Peşti îţi poate totuşi afecta negativ interacţiunea socială şi modul cum te oglindeşti în ochii altora. Este nevoie să te dezbari de iluzii despre tine însuţi, să nu-ţi supraestimezi impactul asupra altora, să nu te plasezi pe un soclu închipuit şi să colaborezi cât mai mult cu cei din preajma ta.

Influenţelor de ansamblu anterioare li se alatură un şir de aspecte astrale de mai scurtă durată...

Cuadratul dintre Soare şi Saturn din 4 iunie 2017 îţi scade nivelul energetic, pare să te descurajeze cu prea mare uşurinţă înaintea unor circumstanţe tensionate, stresante, dar trebuie să eviţi să-ţi ocoleşti întru totul responsabilităţile.

Visarea cu ochii deschişi tinde să pună stăpânire peste tine pe 14 iunie 2017, în urma cuadratului lui Mercur cu Neptun. Îţi poate fi dificil să te apleci asupra unor demersuri ce necesită concentrarea faţă de detalii, însă imaginaţia îţi iese din matcă şi îţi favorizează proiecte creative. Ţine-ţi în frâu înclinaţia de a interpreta remarcile sau criticile altora drept atacuri la propria-ţi persoană!

În data de 20 iunie 2017, Venus în sextil cu Neptun îţi înlesneşte o perspectivă mai clară şi mai pozitivă asupra lumii, a rolului tău în ea. Cineva apropiat te ajută să-ţi dezvălui posibilităţi de a te dezvolta, a evolua, ignorate până acum. Ai şansa să te relaxezi, să te deconectezi, să izgoneşti stresul adunat în ultima vreme.

Horoscop Peşti mai 2017

Spontaneitatea furnizată pe 24 iunie 2017 de Luna nouă din Rac te provoacă să îţi sărbătoreşti viaţa. La ordinea zilei sunt petrecerile, desfătările, ieşirea la lumină a copilului din interiorul tău.

Trigonul dintre Marte şi Neptun de pe 26 iunie 2017 te călăuzeşte către aspecte spirituale ale sinelui, spre seninătate şi împlinire emoţională. Deşi ai încredere în tine, în atuurile tale, nu simţi nevoia să le demonstrezi altora cu insistenţă valoarea ta. Eşti satisfăcut de faptele bune, dezinteresate, ale tale faţă de alţii şi ale altora faţă de tine.

Un alt trigon, cel al lui Mercur cu Neptun din 28 iunie 2017 te invită iarăşi în lumea fanteziei. Intuiţia îţi poate facilita rezolvarea unor probleme care nu au putut fi soluţionate pe cale logică, raţională.

Horoscop Peşti iunie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Prin prisma aspectelor astrale se întrezăreşte una din cele mai prielnice luni din acest an în viaţa sentimentală.

Marte îţi conferă un magnestism aparte şi vesteşte o implicare pasională fierbinte în cupluri mai noi şi mai vechi.

Venus aduce cumva dragostea cu picioarele pe pământ şi te atrage de cineva care îţi împărtăşeşte credinţele şi ţelurile, ce are harul de a te încuraja să-ţi urmezi obiectivele esenţiale. Având în vedere că tranzitează a treia ta casă, guvernată de Gemeni, există de fapt posibilitatea să fii captivat de două astfel de persoane în acelaşi timp, întâlnite în decursul unei călătorii sau în cercul de prieteni. Nu te complace în această situaţie echivocă şi alege-o pe acea care se pliază mai mult năzuinţelor tale despre un autentic suflet pereche.

Jupiter îţi dă o lecţie despre necesitatea de a ieşi din carapacea individualismului şi prudenţei excesive în amor. Chiar dacă ţi-e teamă că în acest fel rişti să fii vulnerabil, poţi descoperi că viabilitatea relaţiilor în doi constă dintr-o totală deschidere reciprocă, emoţională între tine şi tovarăşul tău de cuplu.

În fine, Soarele şi Venus în a cincea ta casă îţi intensifică farmecul, atractivitatea, şi îţi sporesc sorţii de izbândă în închegarea unei idile pline de făgăduinţe, eventual cu cineva mai tânăr ori animat de un spirit tineresc, care te face să-ţi zburde inima prin spontaneitate şi imprevizibilitate.

Horoscop Peşti iunie 2017 - Muncă şi bani 


Pe 9 iunie 2017, Luna plină poposită în Săgetător îţi sugerează să fii foarte cooperant în sfera profesională, să le dai o mână de ajutor colegilor sau colaboratorilor. Este o înclinaţie lăudabilă, dar nu trebuie să fie împinsă prea departe, până la a-ţi neglija propriile responsabilităţi ori a-i face pe unii oameni, ipocriţi, să profite de tine.

Ca efect al călătoriei directe preluate de Jupiter în Balanţă ai în faţă o perioadă oportună creşterii veniturilor dacă iei cele mai potrivite decizii într-o investiţie sau într-un parteneriat de afaceri. Este de aşteptat să scapi de o datorie împovărătoare ori de o problemă financiară pe termen lung.

Previziuni bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul iunie 2017
Horoscop Peşti iunie 2017 Horoscop Peşti iunie 2017 Reviewed by Unknown on mai 27, 2017 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Multumesc foarte mult pt previziuni, m-au ajutat foarte mult la schimbarea starii de spirit iar sfaturile sunt de nepretuit.Va urmaresc de vreo 5 ani si va rog sa continuati. O imbratisare calda si succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.