Ce face ca inelul de logodna sa fie unul aparte?



Chiar si cand esti genul de persoana atipica, cand iti doresti sa faci lucrurile total diferit, cand esti parca setata sa demonstrezi ca nu te alinezi in randurile banale, cand vine vorba de inelul de logodna trebuie sa recunosti ca importanta acestuia este… clasica. 
Povestea inelelor de logodna se amesteca cu povestea de dragoste a cuplului si astfel totul capata valente aparte. 





 Simbolul dragostei exprimat prin bijuterii pretioase 


inele de logodna din aur
 In puterea unui inel de logodna se aduna toate sentimentele puternice ce stau la baza evenimentului. Sa te logodesti inseamna ceva mai profund, o asumare, o responsabilitate de o incarcatura aparte. Faci practic un prim pas in a dovedi marii tale iubiri ca in fata dragostei nu sta nimic, nici macar un legamant de vesnicie. 


Mai apoi, la mijloc este si o poveste siropoasa despre simbolistica acestui inel. Se spune ca acesta se va purta pe degetul mainii stangi, inelarul, al patrulea. Pe aici trece vena amoris, vena iubirii, ce face legatura cu inima. De aici si pana la intelesul ca inelul de logodna este inelul dragostei exprimate a fost un singur pas. Si iata ca, de-a lungul anilor, s-a pastrat cu sfintenie aceasta simbolistica, de altfel respectata, pretuita, perpetuata ca un concept de viata de dorit sa il traiesti. Daca in trecut, fata ce se marita primea zestre de la parinti, in anii moderni aceasta doreste mai degraba binecuvantarea parintilor. 


Daca in trecut inelul era doar formalitate, in zilele noastre este elementul central cererii in casatorie. Parca un test pe care barbatul trebuie sa il treaca, ca un prag de maxima importanta ce va releva cat este dispus sa investeasca si la propriu si la figurat in relatia de casatorie, inelul este de dorit sa impresioneze pe toata lumea. Asa ca se intelege de ce exista preferinta in mod deosebit pentru inele de logodna din aur




Inelul din aur intre preferinte si trenduri 

La ora actuala, aparte de alegerea unui inel de logodna din aur, exista si optiuni diverse. Optiunea clasica este cea a aurului galben, de altfel un simbol pentru asta pentru ca si in trecut aurul galben a fost mereu preferat. Insa in vremurile moderne aurul poate avea diverse coloratii, de unde si optiuni de genul aurului roz sau alb. 


Fiecare la randul sau este o definitie de stil, de bun gust. Mai mult decat atat, inelul de logodna se doreste a fi innobilat la final si cu o piatra deosebita. Se pune un mare accent pe inele desebite, unice, personalizate. Si nimic nu se compara cu un diamant, nu-i asa? Ba chiar mai mult ca oricand acum sunt mai accesibile. 


Tendintele arata ca nu marimea conteaza, grosimea inelului si cat de opulent este per total. Ci expresia sa, simbolistica corelata cu efortul de a alege un diamant ce troneaza falnic in centrul unui inel din aur. Aceleasi tendinte moderne dicteaza si un puternic accent pe stilul personalizat, pe gravura si alegeri complexe - totul in numele ei si a iubirii voastre, totul inspre a demonstra ca dragostea face totul sa fie mai pretios.



Ce face ca inelul de logodna sa fie unul aparte? Ce face ca inelul de logodna sa fie unul aparte? Reviewed by Diana Popescu on septembrie 15, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.