Horoscop Fecioară 2018

Horoscopul Fecioarei din anul 2018 lasă să se întrezărească afirmarea ta în activitatea socială, separarea grâului de neghină în parteneriate, o abordare pozitivă, optimistă a existenţei, graţie căreia îţi poţi crea de unul singur oportunităţile, reînnoirea perspectivei asupra destinului tău, o implicare matură, serioasă în dragoste, şi reevaluarea asocierilor financiare.

Horoscop Fecioară 2018 - Previziuni generale 


Pluton în Capricorn continuă să-ţi înlesnească vitalizarea straturilor profunde ale fiinţei tale, să-ţi indice părăsirea unor conjuncturi păguboase asociate cu valoarea ta personală. Ai posibilitatea să te evidenţiezi în plan social şi profesional, să-ţi scoţi la lumină calităţile, punctele forte.

Şi în 2018, amplasarea lui Neptun în Peşti te focalizează asupra unor strânse relaţii cu oamenii importanţi pentru ţine, atât în sfera personală, cât şi în cea profesională. Este posibil, totuşi, să ai dubii despre sinceritatea unor persoane apropiate, să-ţi pui întrebări despre adevăratele lor intenţii. Acordă-ţi mai mult timp pentru a-ţi clarifica aceste lucruri şi evita să investeşti prea mult emoţional în astfel de oameni.

Saturn îşi interferează pe mai departe energiile cu cele ale lui Pluton în sectorul Capricornului, aşa că, dacă ai copii, va fi nevoie să le fii cât mai des alături, dar să le permiţi şi un sporit grad de libertate, astfel încât să înveţe să-ţi recunoască responsabilităţile!

Jupiter, prezent până la debutul lunii noiembrie 2018 în Scorpion, îţi infuzează o atitudine pozitivă, optimistă faţă de existenţă, îţi inspiră noi idei şi planuri promiţătoare, experienţe de viaţă înnoitoare.

O concentrare intensă pe familie, persoanele apropiate este vestită între 26 ianuarie şi 17 martie 2018, când Marte străbate zona Săgetătorului. Te simţi însufleţit să le acorzi acestora mai mult timp, o sporită atenţie, un sprijin cât mai consistent.

Horoscop 2018 Fecioară

Mercur, retrograd în intervalul 22 martie- 15 aprilie 2018 în Berbec, poate avea un impact negativ în relaţiile din viaţa personală. Se impune să fii cât mai răbdător cu oamenii din astfel de conexiuni, să le asculţi păsurile şi să te străduieşti să-ţi demonstrezi ataşamentul faţă de ei.

În perioada 17 martie - 16 mai 2018, şi în cea 27 august - 17 septembrie 2018, Marte pune din nou accentul pe relaţionarea cu copiii. Este necesar să-ţi înfrânezi înclinaţia de a fi prea sever, exigent cu aceştia îndeosebi între 13 şi 27 august, când planeta războiului devine retrogradă.

De pe 15 mai şi până pe 6 noiembrie 2018, Uranus străbate meleagurile Taurului, sprijinindu-te, asemeni lui Jupiter, să câştigi o viziune de ansamblu asupra traiului tău şi să fii deschis spre noi orizonturi ale lumii. Eşti disponibil să te avânţi în aventuri existenţiale neobişnuite sau să studiezi domenii inedite, ieşite din comun, corelate cu evoluţia ta viitoare.

Mercur tranzitează retrograd Leul între 26 iulie şi 19 august 2018, provocând câteodată actualizarea unor probleme trecute, ce îşi cer o soluţionare grabnică şi definitivă. În acest context astral, poate ieşi la iveală un secret stânjenitor despre cineva din imediata ta apropiere!

2018: Anul chinezesc al Câinelui de Pământ

Parcursul retrograd al lui Venus din răstimpul 9 septembrie - 5 octombrie 2018 tinde să-ţi răpească focalizarea mentală, să te facă să fii cu capul în nori. Este necesar să-ţi menţii o organizare, sistematizare riguruoasa a activităţilor tale principale, sa îţi ţii în frâu impulsul de a gafa în nişte situaţii sociale.

Jupiter pătrunde pe 8 noiembrie 2018 în Săgetător, iniţiind o perioadă auspicioasa întăririi, armonizării relaţiilor familiale, una ce poate fi marcată de căsătorii sau naşterea unor copii în familie. În plus, ai oportunitatea de a face o tranzacţie avantajoasă ţinând de vânzarea sau cumpărarea unei case.

În intervalul 12 noiembrie - 1 decembrie 2018, aspectul retrograd preluat de Mercur dă naştere ocazional unor dispute, certuri mărunte cu rudele. Poţi fi traversat de o emotivitate, impulsivitate incandescentă, ce poate fi stăpânită numai cu mari eforturi.


Horoscop Fecioară 2018 - Dragoste şi cuplu 


Saturn şi Pluton guvernează împreună a cincea casă a Fecioarei, ceea ce te stimulează să iei întru totul în considerare rolul dragostei în viaţa ta, să iei iubirea în serios, să-i dai o turnură mai stabilă, mai echilibrată. Cele două planete concură în destrămarea cuplurilor superficiale, văduvite de o reală onestitate. Dacă eşti solitar, poţi descoperi un suflet pereche, pe cineva capabil să-ţi atingă coardele cele mai sensibile ale sufletului...

Conectarea sufletească, sentimentală din conexiunile de cuplu este facilitată şi de tranzitul lui Neptun în a şaptea ta casă. Eşti predispus să fii foarte receptiv faţă de nevoile, năzuinţele persoanei iubite, iar aceasta pare să-ţi răspundă cu aceeaşi monedă. Nativii singuri trebuie să evite să se angajeze într-o idilă căzând pradă iluzionării, astfel încât să fie feriţi de decepţii extrem de amare.

Graţie călătoriei lui Uranus prin Berbec pe la începutul şi sfârşitul anului, se întrezăreşte o nouă configuraţie a intimităţii din legăturile de cuplu. Fecioarele sunt pe cale să-şi învigoreze senzualitatea din impărtăşirea amoroasă, mai cu seamă dacă sunt de multă vreme alături de partenerul lor!

În răstimpul 17 martie - 16 mai 2018, şi, apoi de la sfârşitul lui august până în prima decadă din septembrie 2018, Marte poposit în Capricorn dinamizează viaţa sentimentală. Se anticipează iarăşi o patimă fierbinte în cupluri şi posibilitatea ca nativii însinguraţi să-şi unească destinul cu o persoană de care sunt captivaţi datorită îndrăznelii cu care o abordează. Marte devine retrograd în august 2018, în acelaşi sector astrologic, iscând eventuale certuri, neînţelegeri în relaţiile în doi.

Mercur îşi asumă un tranzit retrograd în a opta ta casă de pe 22 martie până pe 15 aprilie 2018, având şi el potenţialul de a pune piedici armonizări legăturilor în amor. Astfel de influenţe negative pot fi preîntâmpinate printr-o comunicare cât mai deschisă între parteneri!


Horoscop Fecioară 2018 - Muncă şi bani 


Atâta timp cât se află în Berbec, Uranus poate să determine răsturnări de situaţie spectaculoase, surprinzătoare, în parteneriatele financiare ori de afaceri. Nu te agăţa de astfel de asocieri ce-şi dovedesc o viabilitate îndoielnică. Rămâi receptiv faţă de noi surse de bani, către oportunităţi inedite şi te vei bucura de succese.

Intrarea lui Marte, la mijlocul lunii mai în Vărsător, îţi insuflă un plus de energie şi focalizare în sfera profesională. În această circumstanţă astrală, ai de profitat de pe urma încrederii cu care îţi afirmi competenţa, realizările.

Marte parcurge retrograd aceeaşi arie astrologică între 26 iunie şi 13 august 2018, generând probleme în muncă. Îţi poate fi mai dificil să colaborezi cu alţii, să te integrezi în lucrul în echipă, sau te poţi simţi frustrat de monotonia şi lipsa de perspective a jobului tău.

Întoarcerea aceleiaşi planete, în perioada 11 septembrie - 15 noiembrie în tranzit direct în Vărsător contribuie la atragerea unor noi oportunităţi în carieră, inclusiv prin implicarea în proiecte de mare anvergură.

Venus vizitează retrograd Balanţa din 5 până în 31 octombrie 2018 , aşa că îţi poate fi mai greu să-ţi echilibrezi bugetul, să îţi măreşti veniturile. Încearcă să eviţi să cheltuieşti prea mult şi să te atingi de nişte fonduri de rezervă, de nişte bani păstraţi pentru zile şi mai negre!

Predicţii bazate pe Evenimente astrologice în horoscopul 2018


Horoscop Fecioară 2018 Horoscop Fecioară 2018 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 31, 2017 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.