Gelozia din vise | Interpretare şi semnificaţie vise

Emoţiile, sentimentele sunt deformate, distorsionate în vise, inclusiv în cele marcate de gelozie. Când visezi că eşti gelos / geloasă, ţi se reflectă frecvent simţămintele de autoprotecţie, siguranţă personală, eventual temerea că poţi fi abandonat, trădat în dragoste, ori incertitudinea despre viitorul relaţiei tale de cuplu.

Ori de câte ori te-ai visat cuprins de gelozie, trebuie să analizezi dacă acest fior oniric este sau nu îndreptăţit pe plan real, dacă există cu adevărat carenţe în comportamentul tău sau în cel al persoanei iubite din această perspectivă...
Vise in care esti gelos / geloasa

Câteodată, simţământul de gelozie din vise nu este justificat în realitate, fiind provocat, de fapt, de impresia că nu ai destul de mult de oferit într-o situaţie ori relaţie de cuplu. Poate că eşti afectat de senzaţia că eşti vulnerabil, inferior, de temerea că vei fi rănit sufleteşte de tovarăşul tău de viaţă... Poate că simţi nevoia să fii mai îndrăzneţ în conexiunea în doi, să o controlezi într-o sporită măsură, să clarifici rolul tău, importanţa ta în cuplu!

Alteori, când te visezi gelos / geloasă, ţi se indică faptul că pretinzi prea mult de la persoană iubită, că eşti prea posesiv în relaţia cu ea!

Căsătoria din vise | Interpretare şi semnificaţie vise

În alte cazuri, gelozia visată poate fi stârnită de acţiunile, gesturile tale din starea de veghe. Poate că ai comis tu însuţi o infidelitate sau ai fost pe pragul de a comite una şi, din cauza acestui lucru, eşti împovărat de un sentiment de vinovăţie...

În folclor, gelozia din vise avertizează faţă de demersurile secrete împotriva ta ale unor duşmani deghizaţi în prieteni, ale unor oameni răuvoitori, ipocriţi.

Într-o superstiţie, se spune că atunci când visezi că prietenul / prietena, iubitul / iubita este gelos / geloasă, înseamnă că o persoană din preajma ta te adoră, te iubeşte în taină!

Iubitul din vis | Interpretarea şi semnificaţia viselor
Gelozia din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Gelozia din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Reviewed by Diana Popescu on octombrie 30, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.