Horoscop Vărsător noiembrie 2017

Horoscopul Vărsătorului noiembrie 2017 pune accentul pe oportunităţile asociate cu conexiunile de prietenie, pe o relaţionare socială prielnică, de excepţie, şi o viaţă amoroasă fericită atâta vreme cât nu cade pradă pragmatismului. Atât activităţile profesionale, cât şi cele financiare tind să se optimizeze.

Horoscop Vărsător noiembrie 2017 - Previziuni generale 


Relaţiile de prietenie ajung în această lună pe prim plan, netezindu-ţi calea spre satisfacţii şi împliniri deosebite. Ai prilejul să petreci mai mult timp de calitate împreună cu amicii, să fii antrenat alături de ei în tot felul de evenimente plăcute, incitante, interesante, în petreceri, agape, discuţii înfierbântate şi productive.
Horoscop noiembrie 2017 Vărsător

Poţi să distingi cu limpezime care-ţi sunt adevăraţii prieteni şi să-ţi întăreşti legătura cu ei. Oricum, cele mai inspirate gânduri tind să ţi se ivească în minte numai în convorbirile, dialogurile cu aceştia sau cu oameni animaţi de aceleaşi interese, convingeri ca şi tine.

Horoscop Vărsător octombrie 2017

Ideile tale strălucesc prin inventivitate, ingeniozitate, şi te sprijină să găseşti soluţii inedite şi eficiente ale unor probleme mai vechi sau mai noi.

Activitatea socială îţi devine tot mai intensă, aşa că ai ocazia să aderi la noi grupuri de oameni, să-ţi creşti numărul de contacte utile, să te remarci pe arena publică.

Pe 4 noiembrie 2017, Luna plină din Taur îţi sugerează să-ţi simplifici existenţa, să te retragi din mijlocul unor acţiuni încurcate, neproductive, mari consumatoare de timp şi energie. Eşti încurajat să te cufunzi în plăceri simple, să te bucuri de afecţiunea familiei şi a persoanelor îndrăgite. În această zi te simţi cel mai bine acasă şi ai posibilitatea să participi la reuniune reconfortantă cu nişte rude.


Horoscop Vărsător noiembrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea capătă o tentă mai realistă, mai raţională, câteodată fiind chiar prea calculată. Unii nativi singuri sunt stăpâniţi de tendinţa de a avea aşteptări, pretenţii prea înalte de la un potenţial partener, fiind tentaţi să-i examineze cu o minuţiozitate excesivă punctele forte şi cele slabe. Alţii, ocoliţi de o astfel de înclinaţie, sunt pe punctul să formeze un cuplu de cursă lungă cu o persoană atractivă, cu intenţii serioase, cunoscută probabil într-o conjunctură având de a face cu sfera lor profesională. Vărsătorii care au deja un tovarăş de viaţă par să se focalizeze, alături de acesta, asupra unor obiective comune ambiţioase, având menirea să le stabilizeze relaţia inclusiv din punct de vedere material.


Horoscop Vărsător noiembrie 2017 - Muncă şi bani 


Viaţa profesională se află sub bunele auspicii ale lui Venus, facilitându-ţi punerea în valoare, afirmarea responsabilităţii, competenţei, creativităţii. Atmosfera de la serviciu stă sub semnul armoniei, bunei înţelegeri, interacţiunii strânse, fertile cu colegii şi şefii. Ai la îndemână o serie de oportunităţi în carieră generate îndeosebi de intrarea în contact cu persoane influente sau graţie unor circumstanţe în care activitatea profesională ţi se împleteşte cu cea socială.

În curând pe diane.ro: Horoscop Vărsător 2018

Luna nouă apărută pe 18 noiembrie 2017 în Scorpion te mobilizează să faci un pas important, decisiv în carieră. Pari să nu te dai înapoi de la nimic, de la nici un efort, sacrificiu, pentru a realiza asta. Nu îngădui ca nişte oameni negativisti să-ţi influenţeze încrederea în forţele tale şi în parcursul implinitor al destinului tău.

Neptun risipeşte pâcla din întreprinderile tale financiare, îţi infuzează realism şi simţ practic. Ai capacitatea să-ţi estimezi cu luciditate sursele de venituri, să renunţi la cele neînsemnate şi să te concentrezi pe cele mai avantajoase. O afacere demarată în acest context astral tinde să fie una de succes.

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul noiembrie 2017
Horoscop Vărsător noiembrie 2017 Horoscop Vărsător noiembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 19, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.