Stilul sutienelor bralette şi de ce să ţi le doreşti


Pentru acele femei care îşi doresc să fie mereu în pas cu moda, cu siguranţă  stilul sutienelor bralette le este deja unul cunoscut. Sunt acele sutiene care mai degrabă pun accent pe bust şi mai puţin pe cupele bine definite. Au mai puţin burete în interior sau chiar deloc, pun un puternic accent pe linii şi forme şi design şi sunt de o eleganţă aparte. 
La prima vedere, un sutien de tip bralette este o atracţie imediată. Cât despre cui i  se potriveşte şi în ce context vestimentar, rămâne şi o chestiune uşor subiectivă. 


bralette

Recomandări sutiene bralette

Nu alege un sutien cu model de broderie, spre exemplu, pe cupe, când nu vei lăsa bustul la vedere. 
Concret, sub hainele obişnuite, un astfel de sutien se vede dubios. Desigur, scopul este să permiţi bustului să fie un centru de atracţie, dacă tot alegi un astfel de sutien flatant. 
Poţi oricând opta pentru o cămaşă transparentă cu deschidere generoasă în faţă.
  
Un sutien bralette se poate pune în evidenţă şi prin alte stiluri, aparte de un design încărcat. Acesta poate să însemne şi o culoare vibrantă în afară de clasicul negru. Diferite materiale pot fi adoptate, de la catifea şi până la dantelă. 

Pentru cele care îşi doresc un stil complex şi un aspect pe măsură, un set de sutiene bralette cu o completare de genul chocker este un alt stil ce merită încercat. De această dată se impune de la sine ca zona bustului să fie cât mai mult expusă, pentru a sublinia în egală măsură şi linia gâtului. 

Nu trebuie să deţii un bust generos pentru a încerca un sutien bralette şi pentru a-l integra în ţinutele tale. Tocmai acesta este şi scopul acestor piese de lenjerie intimă, să schimbe stilul clasic. Îţi vei pune în evidenţă formele feminine prin decupaje, linii şi combinaţii de elemente de design. Nu trebuie să atragi prin cupe mari şi cât mai rotunde, acel stil considerat de mulţi perfect. 


Dacă te vei decide să încerci cel puţin un stil din această gama generoasă a tipurilor de sutiene bralette o recomandare este bralette.ro. Acest magazin online, aşa cum şi numele său sugerează, deţine o colecţie impresionantă de tipuri de sutiene şi alte seturi de lenjerie intimă. Sunt toate în stil modern, cu dantelă şi nu numai. În plus, online poţi descoperi multiple alte stiluri şi poţi compara şi preţurile. 


Cât despre design, acesta poate fi ales după bunul plac. Scopul unui sutien bralette este de a aduce o notă de femininate şi eleganţă. Cupele sunt de regulă mai puţin interesante ca şi punct de atracţie şi mai degrabă contează decolteul. Aşadar, vei alege un astfel de sutien după alte principii; nu te vei mai aştepta să creeze efectul de push up, să scoată sănii în evidenţă. Mai degrabă vei ţine cont de cât de confortabil este un sutien, cum sânii naturali sunt puşi în evidenţă. 
Una peste alta, descoperă altfel de sutiene decât inconfortabilele sau clasicele pe care le-ai tot ales până acum.
Stilul sutienelor bralette şi de ce să ţi le doreşti Stilul sutienelor bralette şi de ce să ţi le doreşti Reviewed by Diana Popescu on octombrie 25, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.