Tatuajul Joker- simbol și semnificație



Dacă viaţa te-a învăţat că binele şi răul nu sunt absolute, că există şi nuanţe de gri, iar modalitatea în care ai ales să faci lucrurile care te definesc, cele mai importante din viaţa ta, au depins numai de tine, un tatuaj cu joker îți este potrivit. 
De ce? 




Jokerul simbolizează partea întunecată a sufletului fiecăruia din noi. Căci, oricât de curaţi şi evlavioşi ne-am considera, cu toţii posedăm una. 
Ce contează cu adevărat depinde de alegerile pe care le-am făcut şi le facem în fiecare clipă a existenţei noastre, alegând de partea cui să fim, a întunericului sau a luminii, deoarece moralitatea, valorile societăţii în care trăim cu toţii sunt viabile doar atunci când nu vin în contradicţie cu aspiraţiile, interesele şi propria noastră viaţă. E trist însă că tocmai aceste aşa zise valori se transformă din în ce mai des în nişte chestii imorale sau triviale ori glume proaste, urâte. 

Semnificațiile tatuajului joker


Tatuajul Joker poate avea o qvadriplă semnificație pentru tine si anume că posezi: 
1. capacitatea de a te controla, de a nu te lăsa pradă instinctelor; 
2. voința de a ieşi din turmă,din bezna intelectuală sau sufletească în care te-ai complăcut la un moment dat;
3. puterea de a-ți asuma riscuri și a duce lucrurile până la capăt.
4. abilitatea si destoinicia de a-ți croi viața fără a uita măcar o secundă trecutul întunecat care te-a marcat, cine ești și de unde ai pornit și, desigur, unde ai ajuns.


Este bine să mai știi, că un tatuaj cu joker este predestinat și benefic bărbaților și femeilor din zodia vărsător pe care îi sfătuiesc să poarte, pentru a-și spori simbolic și vibrațional norocul, o bijuterie din cuarț sau turmalină verde.

Așadar, un tatuaj atât de popular şi misterios, în acelaşi timp, cum este un tatuaj joker este ideal pentru cei care îndrăznesc să fie fericiţi și împliniţi, care-şi asumă riscuri pentru a-şi împlini visele.


Tatuajul Joker- simbol și semnificație Tatuajul Joker- simbol și semnificație Reviewed by Diana Popescu on octombrie 16, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.