Horoscop chinezesc 2018 - Șobolan

Horoscopul chinezesc 2018 al Șobolanului, Anul Câinelui de Pământ, scoate în evidență dezideratul îmbunătățirii destinului personal, cel al unei prudente sporite în abordarea unor circumstanțe noi, neobișnuite ale existenței, inclusiv în plan financiar, ajutorul constant al partenerilor și al unor oameni influenți, o viață sentimentală favorizată de comunicare, indrăzneală, curaj, și una profesională intensă, auspicioasă.

Horoscop chinezesc 2018 Șobolan: Previziuni generale


Se impune să ieși din inerție în toate aspectele vieții tale, să te străduiești să-ți îmbunătățești abilitățile, să te perfecționezi, astfel încât să-ți oferi cât mai multe șanse în evoluția ta.

In plus, este necesar să fii cât se poate de prudent în demersurile tale majore. Când Câinele zărește Șobolanul, îl fugărește, încercând să-l captureze! Nu te lăsa prins pe picior greșit din cauza unor prejudecăți, a inflexibilitatii și asumării unor riscuri prea mari!
Horoscop chinezesc Șobolan 2018

Șobolanul este asociat cu ploaia sau Apa stătătoare, iar Câinele cu Pământul, cu dealurile, munții și zidurile înalte. Cursul Apei este blocat și se înscrie pe un traseu ocolitor în aceste cazuri. Apa ploii este absorbită rapid de munți ori este coborâtă către văi. Asta înseamnă că Șobolanul poate fi înfrânt de Câine! Încă un motiv să fii cu ochii în patru la tot ce ți se întâmplă în 2018!

2018: Anul chinezesc al Câinelui de Pământ

Din perspectiva celor cinci elemente chinezești, Câinele conține, printre altele, Metal, sursa elementului Apei, care îl poate proteja. Drept urmare, Apa Sobolanlui îi poate înlesni acestuia sprijinul unei persoane apropiate sau influente.

Prietenii capătă un rol important în traiul tău din 2018. Este indicat să-ți invigorezi actualele relații de amiciție și să inițiezi altele noi, în stare să-ți fie de ajutor în activitățile principale.

Horoscop 2018 - Toate zodiile

Faptul că Șobolanul întruchipează Apa feminină, îl corelează în Anul Câinelui de Pământ cu Apa rece din iarnă. Acest lucru denotă că, pentru a-ți optimiza tonusul fizic și psihic, este necesar să faci mai multă mișcare în aer liber, să te expui într-o sporită măsură razelor soarelui, să profiți de căldură acestuia, și din punct de vedere spiritual. Deoarece Câinele înglobează mult pământ, în 2018 este nevoie să dai o atenție deosebită stomacului, sistemului digestiv.


Horoscop chinezesc 2018  Șobolan: Dragoste și cuplu


Daca ești implicat într-o relație de cuplu sau o căsătorie, ai prilejul să ți-o adâncești, aprofundezi cu condiția să comunici substanțial cu partenerul tău și să te ocupi de eventuale probleme din conexiunea cu acesta, să le înnăbuși din fașă, înainte de a deveni acute.

Sobolanul este Apă feminină, iar Câinele Pământ masculin. În astrologia chinezească, alianța dintre Apa feminină și Pământul masculin este facilitată de Foc. Focul reprezintă iubita sau soția Șobolanului. Din această cauză, dacă ești bărbat, te așteaptă oportunități în dragoste mai cu seamă când te dezbari de pasivitate și asaltezi cu o îndrăzneală fierbinte inima unei posibile partenere.

Pământul Câinelui desemnează iubitul sau soțul unei femei. Dacă ești femeie, ai așadar, la îndemână și mai multe șanse decât bărbații să fii atrasă într-o idilă plină de făgăduințe! Pari să ai numeroși curtezani, fiind nevoie doar să îl alegi pe cel cu adevărat special, care ți se potrivește cel mai bine. Totul este să ai curajul să te angajezi într-o relație amoroasă matură, serioasă!

Horoscop chinezesc 2018  Șobolan: Muncă și bani


Pământul specific Câinelui are capacitatea de a încorpora Apa. Pământul constitue cariera, jobul Șobolanului, sugerându-ți astfel că sfera profesională îți rezervă împliniri, realizări.

Ai ocazia să-ți pui în valoare înzestrările, să-ți dovedești simțul organizatoric, capacitățile manageriale, să fii remarcat de șefi, să ți se acorde o creștere salarială ori o promovare. Dacă întâmpini dificultăți în muncă, pari să primești imediat ajutorul de care ai nevoie. Oricum, ai o mulțime de treabă la serviciu, și poți să-ți întărești în acest mod relațiile cu colegii și superiorii. Uneori, presiunea responsabilităților îți impune să îți acorzi perioade minime de relaxare, deconectare. În caz că ți se oferă un job nou, trebuie să analizezi cu sânge rece și minuțiozitate dacă merită să-ți părăsești locul de muncă prezent.

Cainele conține și Foc, un element ce poate fi învins de Apă. Focul este asociat cu banii Șobolanului. Șobolanul are putința de a fura, mai ales pe vreme de noapte, mâncarea Câinelui, să obțină profituri financiare de la el! Se anunță, în concluzie, un an de bun augur pentru creșterea veniturilor tale, inclusiv prin demararea unei afaceri. Ai grijă, totuși, să-ți selectezi cu grijă partenerii în acest domeniu, fiindcă riști ca unii din ei să încerce să profite de tine, să te înșele!

Horoscop chinezesc 2017: Şobolan
Horoscop chinezesc 2018 - Șobolan Horoscop chinezesc 2018 - Șobolan Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 14, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.