Ce știu femeile despre mașini și piese auto?



Nu se poate duce o viață normală fără a avea o mașină personală, mai ales în aceaste timpuri când totul se desfășoară cu o viteză uimitoare. Și pentru că sunt demult apuse vremurile când femeile nu aveau acces la joburi importante precum avocat, director de marketing, de vânzări sau alte posturi de conducere, este în firea lucrurilor încercarea producătorilor auto de a atrage femeile spre acest sector de afacere prin creearea și dezvoltarea modelelor de mașini și, de asemenea, prin extinderea ofertelor de produse auto pentru femei. Iată, câteva dintre aceste modele de mașini de categorie mică, iubite de femei : Ford Fiesta, Mazda 2, Mitsubishi Cold, Nissan Micra, Opel Corsa, Skoda Fabia , BMW Seria 1, Audi A3, însă tendința se îndreaptă către SUV-uri și Jeep-uri.

femei, masini, piese auto

Legatura între femei și mașini s-a dezvoltat foarte intens în ultimii 25 de ani, femeile putându-și permite în zilele noastre un autovehicul personal pe care să-l accelereze în drumul lor către succes. Însă atunci când apar probleme tehnice la aceste bijuterii, totul se poate transforma într-un haos. 


S-a stricat mașina! Ce mă fac?

Cum să faci să-ți duci cât mai repede mașină la reparat pentru a-ți relua cursul normal al vieții? Suni un vecin sau un amic care poate ghici ce fel de problema are mașina și, ulterior, ajungi tot la un service auto! 
In această ultima fază, afli de la mecanicul auto care este problema și ce piese auto trebuiesc înlocuite și de cele mai multe ori acesta te îndrumă spre un magazin de unde să le achiziționezi. Ce poți face însă când constați că nu ai bugetul necesar pentru reparația mașinii și costul pieselor?  Spui, adio, shopping pentru o bună perioadă de timp?
Ce ai spune însă, dacă ai putea rezolva acesta problema cu costuri semnificativ mai mici? Dacă vei da căutare pe internet de unde pot cumpără piese auto și evident unde îți poți repara mașina, vei descoperi Piața de dezmembrări auto, un site senzațional pentru cei cu buget mic și care au nevoie să-și repare mașina urgent.



De curând, am avut și eu o problemă asemănătoare! 
Pe platforma online Dezmembrari Auto, foarte folositoare, am găsit piese auto ieftine rezultate din dezmembrări pentru orice fel de marcă auto și bineînțeles piesele mult dorite de mine. Vei fi plăcut surprinsă când vei vedea ofertele și, bașca, când ți se vor oferi în cele mai multe cazuri, factură și garantie. 
Cireașa de pe tort a constat că tot pe acest site am găsit și service-urile din zona care îmi puteau repara mașină la costuri mult mai mici decât cele estimate de primul mecanic auto.

Într-o lume în care, reparația unei mașini este monopolizată de către bărbați este mai mult decât necesar să știi că te poți descurca, chiar și cu un buget relativ restrâns, și-ti poți repara și întreține automobilul, acest mijloc personal de transport atât de important în viața de zi cu zi, pentru noi toți.
Sper că te-am ajutat!

Ce știu femeile despre mașini și piese auto? Ce știu femeile despre mașini și piese auto? Reviewed by Diana Popescu on decembrie 10, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.