Horoscop chinezesc 2018 - Porc

Horoscopul Porcului din 2018, anul chinezesc al Câinelui de Pământ, vestește oportunități însemnate, dar și eforturi mai mari, o adaptabilitate sporită pentru a extrage beneficii din ele, inclusiv în sfera profesională și cea financiară. Viața sentimentală este strâns asociată cu cea socială, și pare să necesite un plus de sinceritate, luciditate și răbdare.

Horoscop chinezesc 2018 - Porc: Previziuni generale


Desi poți fi pus în fața unor numeroase provocări, încercări, testări, ai capacitatea îți împlinești obiectivele dacă te mobilizezi, nu te lași pradă dezamăgirilor din cauza unor lucruri mărunte.

In zodiacul chinezesc, Porcul este întruchipat de Apa curgătoare din iarnă. Câinele este Pământ masculin, corelat cu dealul sau muntele. Muntele vrea să blocheze Apa curgătoare. Cu toate astea, Apa poate trece dincolo de el făcându-și loc prin văile de la poalele acestuia ori poate să scape de Munte prăvălindu-se în cascade. Acest lucru semnifică nereușita Câinelui de a-l manevră, manipula pe Porc, faptul că, uneori, poți avea succese când te înscrii pe drumuri noi, neconvenționale spre țelurile tale.
Horoscop Porc 2018

In sfera socială, Câinele îți impune să te raliezi trăsăturilor lui, adică către loialitate, responsabilitate, sinceritate, stabilitate. Porcul este Apa masculină, care poate avea atracție spre Focul feminin al Câinelui. Asta înseamnă că atâta timp cât ești activ în plan social, îți poți lărgi cercul de cunoștiinte utile, ai prilejul să formezi noi prietenii.

Numerologie 2018 | Anul tău personal 2018

 Disputele, duelurile cu alții, cu dușmani recunoscuți sau ascunși nu-ți rezervă mari sorți de izbândă, așa că este indicat să nu te angajezi în bătălii directe, pe câmp deschis, ci, mai degrabă, să recurgi cât mai des la pacturi, compromisuri. Se impune, totuși, precaut față de persoane care încearcă mai mult sau mai puțin transparent să te jecmănească, să îți fure meritele ori banii.

Horoscop chinezesc 2018 - Porc: Dragoste și cuplu


Conform astrologiei chinezești, este destul de greu să se închege o relație amoroasă între Porc și Câine. Câinele conține, totuși, și niscaiva Metal feminin și Foc feminin. Metalul Câinelui și Focul Porcului se atrag reciproc prin Lemn. Rezultă că, dacă ești singur, nu îți este tocmai ușor să te avânți într-o poveste de dragoste, impunându-se să îți oferi mai numeroase șanse în această privință prin participarea la cât mai multe evenimente sociale!

2018: Anul chinezesc al Câinelui de Pământ

In caz că ai deja un partener, pentru a-ți menține o conexiune afectivă armonioasă cu acesta poate fi nevoie să te confrunți cu câteva probleme, a căror soluționare depinde de sinceritatea și luciditatea cu care le abordezi.

Daca ești căsătorit, va trebui să petreci mai mult timp pentru a te îngriji de rudele apropiate ale tovarășului tău de viață. Nu te lăsa pradă impulsivității, nervozității și străduiește-te să-ți aduci cât mai des în minte în inimă ceea ce te leagă autentic de partenerul tau.

Horoscop chinezesc 2018 - Porc: Muncă și bani


Pământul este elementul chinezesc reprezentativ pentru cariera ta, iar Câinele este Pământ masculin și e corelat cu muntele, ceea ce anunță o viață profesională de succes, dar și interese în carieră extrem de ambițioase, ce-ți necesită entuziasm, punerea în valoare a abilităților și experienței profesionale. Un nou job îți poate solicita într-o măsură și mai mare exploatarea atuurilor personale neglijate poate o vreme.

Focul este elementul chinezesc corespunzător banilor tăi. Câinele include și Foc feminin și este numit de chinezi "locul de înmagazinare a Focului." Intersecția drumului Porcului cu cel al Câinelui semnifică un cufăr al comorilor. Dacă știi cum să deschizi acest cufăr, poți avea acces la mari surse de bani! Întrucât Porcului îi place să facă economii, pari să ai ocazia să pui mulți bani deoparte.

Horoscop 2018: Toate zodiile
Horoscop chinezesc 2018 - Porc Horoscop chinezesc 2018 - Porc Reviewed by Diana Popescu on decembrie 10, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.