Horoscop Berbec ianuarie 2018

Principalele repere din horoscopul Berbecului ianuarie 2018 sunt asumarea unei atitudini realiste și neconvenționale despre drumul tău în viață, sprijinul consistent al unor prieteni mai vechi sau mai noi în demersurile tale majore. Dragostea își află sprijin și stimulente în activitatea socială și întreprinderile profesionale profită de pe urma colaborărilor, lucrului în echipă.

Horoscop Berbec ianuarie 2018 - Previziuni generale 


Ești străbătut de o atitudine cât se poate de serioasă, matură, vizând viitorul tău, planurile tale pe termen lung și căile cele mai eficace de a ți le îndeplini, cu atât mai mult cu cât amicii, părinții, oamenii apropiați par să te insipire și să te susțină în acest sens.
Horoscop ianuarie 2018 Berbec

 Eșți sprijinit, chiar și atunci când te aștepți mai puțin, să îți pui în aplicare idei noi, inedite, considerate poate nebuneșți de persoane conformiste din preajma ta. De fapt, oportunitățile cele mai mari, mai avantajoase par să se ivească atunci când faci ceva nou, pășeșți pe cărări nebătătorite ale existenței.

Prieteniile  tind în această perioadă să-ți ofere satisfacții deosebite. Ai prilejul să-ți extinzi rețeaua de contacte umane utile, să aderi la un grup sau o colectivitate de oameni ce sunt animați de aceleași crezuri, idealuri ca și ține. O discuție cu cineva mai vârstnic, mai experimentat are potențialul să-ți deschidă ochii față de modalități surprinzătoare de a te realiza, împlini.

Horoscop Berbec 2018

 În ultima săptămână din ianuarie 2018, nu vrei nici ruptul capului să ratezi șansa de a pleca într-o călătorie, ori de a te dedică unor studii, cursuri ce-ți înlesnesc obținerea unui job sau chiar stabilirea în străinătate. Încă o dată, pari să faci tot ce-ți stă în putere pentru a te desprinde de rutina zilnică sau a -ți crea o viziune înnoitoare despre viață și tine însuți. Spontaneitatea care te străbate sau circumstanțe surprinzătoare ale existenței te pot aduce în pragul unei turnuri nesteptat de norocoase a destinului tău.

Pe 2 ianuarie 2018, Luna plină din Rac te provoacă să-ți dezvălui dacă eșți cu adevărat sincer, bine intenționat în relațiile cu familia, cu persoanele dragi. Evită să complici o situație nedumeritoare din interacțiunea cu rudele ori părinții, nu arunca vină pe alții pentru o problemă ce era de așteptat să se ivească, și apelează cu flexibilitate la negocieri și compromisuri reciproc avantajoase.

Horoscop Berbec ianuarie 2018 - Dragoste și cuplu


După 18 ianuarie 2018, dragostea se dezvoltă, își află noi modalități de a evolua prin intermediul unei intense activități sociale.

Dacă ești angajat într-un cuplu, conexiunea afectivă cu partenerul tău tinde să se împrospăteze, dinamizeze prin ieșirea din ritualurile cotidiene, prin participarea la numeroase evenimente publice, petreceri și întâlniri cu amicii comuni.

În eventualitatea că ești singur, ai ocazia de a te implica într-o poveste de dragoste cu cineva întâlnit în grupul tău social ori prin mijlocirea unui prieten. Mai cu seamă în cea din urmă parte a lunii, poți cunoaște un partener promițător în persoana cuiva ieșit din comun, cu totul diferit de tine ori de oamenii cu care interacționezi zi de zi.

Luna plină apărută pe 31 ianuarie 2018 în Leu insistă pe clarificarea unei situații ambigue din relațiile în doi. Dacă tu sau tovarășul tău de cuplu aveți îndoieli unul față de celălalt, în această zi tensiunea crescândă dintre voi este gata să explodeze, fiind necesar să jucați cu toate cărțile pe față pe masa de "poker" a iubirii!

Horoscop Berbec ianuarie 2018 - Muncă și bani


Comunicarea din sfera profesională este cheia succesului în acest plan al vieții tale. Ai capacitatea să îți evaluezi realist pe o perioadă îndelungată demersurile din muncă și beneficiezi de sprijinul, colaborarea colegilor.

În data de 17 ianuarie 2018, pare să ți se desprindă dintr-o dată un voal amăgitor de peste ochi, să îți vezi cu o extremă luciditate parcursul trecut și viiitor din carieră. Sub vibrațiile Lunii noi din Capricorn, eșți motivat să dai tot ce ai mai bun în ține pentru a-ți atinge țelurile din muncă. Încearcă, totuși, să nu te suprasoliciți și să nu ai pretenții exgerate de la cei din jurul tău!

Horoscop Berbec decembrie 2017
Horoscop Berbec ianuarie 2018 Horoscop Berbec ianuarie 2018 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 20, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.