Horoscop chinezesc 2018 - Cal


În horoscopul Calului 2018, anul chinezesc al Câinelui de Pământ, se insistă pe oportunități create de dinamismul tău și înțelepciunea ta, precum și de intensificarea vieții tale sociale. Dragostea stă sub semnul unor bune auspicii atât pentru nativii singuri, cât și pentru cei angajați într-o relație de cuplu, iar activitățile financiare sunt favorizate atâta timp cât dai dovadă de creativitate și perseverență.

Horoscop chinezesc 2018 - Cal: Previziuni generale


Calul se remarcă prin capacitatea de a munci din greu și a face față dificultăților, așa că tinde să fie un tovarăș de nădejde al Câinelui, care este preocupat de apărarea și bunăstarea fermei, gospodăriei. Una dintre cele mai robuste, puternice zodii chinezești, Calul oferă în colaborarea cu Câinele siguranță și stabilitate, repere statornice ale vieții tale din 2018.

In zodiacul chinezesc, Câinele este asociat cu dealul, muntele, zidul înalt, iar Calul este corelat cu focul, torța, lumina. Când zidul este iluminat, câștigă în frumusețe și maiestate. Se poate spune, așadar, că zodia Câinelui și cea a Calului pot lucra bine împreună, își pot făuri o echipă strâns unită, ce le avantajează pe amandouă.
Horoscop Cal 2018

Potrivit astrologiei chinezești, Calul este conectat cu Focul, iar Câinele conține îndeosebi Pământ, dar și Foc. Cel de-al doilea semn zodiacal este numit de chinezi și "Locul de înmagazinare a Focului." Focul Calului este atras și adăpostit de Câine, ceea ce indică, încă o dată, că între cele două zodii se poate institui o cooperare reciproc avantajoasa.

In plus, Focul prezent în Cal este elementul mamă al Pământului existent în Câine. Din acest motiv, se poate presupune că zodia Câinelui va primi un sprijin consistent de la cea a Cainelui.

2018: Anul chinezesc al Câinelui de Pământ

Pe de altă parte, Calul se evidențiază prin viteza cu care aleargă, prin plăcerea cu care se înscrie în competiții, și poate deveni cu ușurință lider într-un grup. El urmărește victoria, succesul, reputația și puterea. Câinele este înclinat să accepte cunoașterea și înțelepciunea Câinelui, să-l recompenseze pe acesta pentru grija pe care i-o poartă.

Calul și Câinele au o relație de atracție reciprocă prin Foc. Din această cauză, în 2018, interacțiunea ta socială pare să fie una fericită, să-ți îngăduie să te evidențiezi, să-ți mărești prestigiul, popularitatea.

Starea de sănătate tinde să-ți fie bună spre foarte bună în anul Câinelui de Pământ. Ți se recomandă să fii atent îndeosebi față de afecțiuni ale inimii, ochilor și pielii, față de posibile răniri în decursul practicării unui sport.

Horoscop chinezesc 2018 - Cal: Dragoste și cuplu




Deoarece Calul și Câinele se atrag prin Foc, viața amoroasă din acest an îți este auspicioasă. În cuplurile formate se anunță o fortificare a atașamentului dintre parteneri, și, arareori, o despărțire dificilă, cu probleme, în cazul în care compatibilitatea dintre cei doi membri este deja deteriorată. Dacă ești căsătorit, pari să devii aproape inseparabil de tovarășul tău de viață!

Horoscop chinezesc 2017: Cal

Daca ești singur, ai sorți de izbândă mai mari să întâlnești un suflet pereche, mai cu seamă prin participarea la cât mai numeroase evenimente sociale. Caii femei par să aibă noroc în iubire alături de o persoană mai tânără.

Horoscop chinezesc 2018 - Cal: Muncă și bani


În astrologia chinezească, Focului îi este teamă de Apă, așa că cel de-al doilea element reprezintă cariera ta. Câinele nu înglobează deloc Apă, ceea ce da de înțeles că nu te vei canaliza din cale afară pe sfera profesională în 2018. Pari să te menții ancorat în jobul actual și să ai beneficii însemnate în muncă în special spre sfârșitul anului.

Câinele include puțin Metal, ceea ce presupune că vei avea parte de mulți bani cu condiția să ieși din comoditate, să-ți asumi o atitudine proactivă. Pentru a-ți mări veniturile, este necesar să-ți pui în valoare creativitatea, voința și abilitățile de lider.

Horoscop 2018: Toate zodiile


Horoscop chinezesc 2018 - Cal Horoscop chinezesc 2018 - Cal Reviewed by Diana Popescu on decembrie 01, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.