Horoscop chinezesc 2018 - Maimuță

Horoscopul Maimuței din 2018, anul chinezesc al Câinelui de Pământ, sugerează că ai posibilitatea să te revitalizezi, energizezi în vederea atingerii țelurilor tale și că este ncesar să îți calculezi cu grijă acțiunile cele mai importante. Viața amoroasă trebuie să fie guvernată de diplomația și deschidere către nou, cea  profesională își stă sub semnul stabilității și perfecționării, iar succesul din activitățile financiare este condiționat de ingeniozitate, inovare.

Horoscop chinezesc 2018 - Maimuță: Previziuni generale


In astrologia chinezească, luna specifică Maimuței este august, ultima din vară, dinaintea toamnei. Câinelui îi corespunde octombrie, o lună din mijlocul toamnei. În octombrie se finalizează culesul recoltelor, iar ferma, gospodaria începe să se bucure de roadele adunate și să se cufunde într-o odihnă binemeritată. În plus, perioada din zi caracteristică Câinelui este între orele 19 și 21, un răstimp în care soarele apune. Asta înseamnă că în 2018, în urma întâlnirii Maimuței cu Câinele, te vei putea relaxa, deconecta.

Pe de altă parte, elementul chinezesc al Maimuței este Metalul, iar cel al Câinelui, Pământul. Pământul este elementul mamă al Metalului. Rezultă că zodia Câinelui are capacitatea să-i furnizeze Maimuței dragoste maternă, să o protejeze și să o adăpostească. În același timp, Maimuța este corelată cu vântul puternic, ce poate călători în orice direcție, iar Câinele este conectat cu muntele, ce poate bloca calea vântului puternic.
Horoscop Maimuță 2018

Încă o dată, reiese că zodia Câinelui îndeamnă Maimuță să se retragă acasă și să se odihnească. Așadar, în 2018, ai posibilitatea să-ți reîncarci bateriile, să-ți aduni energia necesară reluării drumului spre obiectivele tale esențiale.

Atunci când Maimuța își încrucișează calea cu Câinele de munte, nu are cum să știe dacă acesta este sălbatic, feroce, sau este unul ce-și păzește cu strășnicie teritoriul. Ea trebuie să examineze cu grijă situația și să aleagă clipa cea mai potrivită pentru a se furișa pe lângă Câine. În acest an, poți fi pus în fața unor conjuncturi complicate, riscante, cu două tăișuri, fiind nevoie să le analizezi cu minuțiozitate, să le afli cea mai bună abordare înainte de a acționa.

Numerologie 2018 | Anul tău personal 2018

Maimuta este jucăușă, nu are stare, poate fi nerăbdătoare, impulsivă, iritabilă. Câinele are potențialul de a veghea asupra ei, a-i corecta comportamentul și a-i dărui educație. În acest fel, Maimuța învață să-și păstreze calmul și să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie. Cu toate astea, lecțiile primite de la Câine o pot face uneori să se simtă restricționată, ingradită!

Anul Câinelui de Pământ se anunță a fi unul dedicat perfecționării, progresului, autodisciplinării. Vei fi destul de ocupat, însă vei putea extrage satisfacții din demersurile tale principale, mai ales că prietenii îți vor sări în ajutor la nevoie.

Horoscop chinezesc 2018 - Maimuță: Dragoste și cuplu


Nu este întotdeauna ușor să se înfiripeze o relație amoroasă între Câine și Maimuță. Cu toate acestea, dragostea își găsește calea către nativii din cea de-a doua zodie, îndeosebi pentru femei.

In caz că ești singur, poți întâlni un partener potențial, promițător unde te aștepți mai puțin, la o piesă de teatru, într-o scurtă călătorie ori într-un lift! Este posibil ca această persoană să fie cu totul diferită de tine sau mai în vârstă, ori cu o atitudine foarte matură față de viață.

2018: Anul chinezesc al Câinelui de Pamant

Daca faci parte dintr-un cuplu, încearcă să nu-ți forțezi partenerul către un stadiu mai înalt al conexiunii voastre, eventual spre oficializarea acesteia. Acordă-i libertate de mișcare și lasă-l să cumpaneasca cu limpezime dacă este gata să facă un astfel de pas.

Daca ești căsătorit, tovarășul tău de viață pare să te înconjoare cu o dragoste constantă, să aibă grijă de tine cu stăruință. Dacă ții cu adevărat la el, ar trebui să te eliberezi de posibila senzație că îți limitează libertatea!

Horoscop chinezesc 2018 - Maimuță: Muncă și bani


Desi poți fi ispitit de un vânt al schimbării în carieră, în acest an trebuie să te orientezi spre stabilitate sau să-ți pregătești terenul pentru o modificare importantă în zona profesională. Se impune să-ți asumi o viziune realistă despre viitor, să reflectezi la obiectivele tale pe termen lung, să-ți perfecționezi abilitățile profesionale. Dacă ți se oferă un nou job, este indicat să treci în revistă cu obiectivitate argumentele pro și contra al acceptării acestuia.

Intrucat Lemnului îi este teamă de Metalul Maimuței, cel dintâi element chinezesc reprezintă banii tăi. Câinele nu înglobează deloc Lemn, ceea ce înseamnă că în 2018 banii vor veni indirect către tine. Deși nu există Lemn nici în Maimuță, aceasta include Apă. Apa hrănește, nutrește Lemnul (copacul) și reflectă inteligență și performanțele Maimuței. Se poate concluziona că mărirea veniturilor tale depinde de măsura în care-ți pui la treabă istețimea, afli modalități noi, ingenioase, de a face bani, a-ți dezvălui resurse financiare slab exploatate sau neglijate!

Horoscop 2018 - Toate zodiile 
Horoscop chinezesc 2018 - Maimuță Horoscop chinezesc 2018 - Maimuță Reviewed by Diana Popescu on decembrie 09, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.