Horoscop Rac iunie 2018


Horoscopul Racului din luna iunie 2018 are drept principale repere creșterea
impactului tău asupra lumii grație onestității tale, atitudinii pozitive, afirmării personalității tale autentice. Viața sentimentală îți este marcată de influențe astrale de rău, dar și de bun augur, iar demersurile financiare îți testează câteodată abilitatea de a te descurca de unul singur.

Horoscop iunie 2018 Rac
Horoscop Rac iunie 2018: Previziuni astrologice generale

Foarte încrezător în tine însuți, aspiri să faci ceea ce-ți place și excelezi în astfel de activități, fără să mai ții cont de părerile altora. Cu toate astea, oamenii nu te critică, nu se înverșunează împotriva ta, ci din contra, te remarcă și te apreciază pentru sinceritatea, onestitatea de a te arăta așa cum ești.

Pari să fii mai conștiincios, mai perseverent, în urmărirea țelurilor tale esențiale.

În cea de-a doua jumătate a lunii, este necesar să-ți supraveghezi predispoziția de a-ți crea iluzii, proiecte idealiste despre plecarea într-o călătorie ori vizitarea unor meleaguri îndepărtate. Analizează la rece orice propunere, la prima vedere promițătoare, ce ți se face în acest sens, și străduiește-te să nu-ți confunzi fantezia clocotitoare cu realitatea!

Pe 1 iunie 2018 (zi liberă), ca urmare a trigonului lui Venus cu Jupiter, te integrezi fericit printre alții și poți avea ocazia să iei parte la un eveniment social extrem de plăcut. Relaxează-te, bucură-te de ce-ți oferă viața, mai ales că circumstanțele tind să lucreze în favoarea ta.

Îți afirmi cu obstinență preferințele, opiniile, fiind tentat să te iei la ceartă din motive neînsemnate, ca efect al opoziției dintre Venus și Pluton din 6 iunie 2018. Asigură-te că ceea ce te atrage este ceea ce-ți dorești cu adevărat înainte să te confrunți cu cei din preajma ta.

Deși nu sar în ochii altora, nu sunt răsunătoare, succesele îți sunt consistente în data de 12 iunie 2018, sub vibrațiile Lunii noi din Gemeni. O revelație de moment îți poate indică o nouă direcție a existenței tale. Nu te împotrivi gândurilor care-ți trec prin cap, întrucât ele te pot îndruma spre realizări notabile!

Mercur în sextil cu Uranus pe 14  iunie 2018 îți prilejuiește întâlnirea unor oameni cu perspective diferite, incitante despre viață, care nu se opun a lor tale, ci le completează, le extind. Este o zi binevenită pentru o împrospătare a traiului tău cotidian.

Persoanele cu care intri în contact pe 15 iunie 2018, când Venus se poziționează în cuadrat cu Uranus, tind să fie excentrice, chiar iresponsabile, te pot frustra deoarece nu știi la ce să te aștepți de la ele. Pe de altă parte, se poate întâmpla ca tu însuți să ai un comportament imprevizibil, care să-i năuceasca ori irite pe alții. Încearcă să faci distincție între noutate și valoare!

În data de 16 iunie 2018, opoziția dintre Mercur și Uranus poate genera dificultăți în comunicarea cu cei din jur. Pari să îi privești cu suspiciune pe oameni, mai cu seamă pe cei care vor să-ți dea sfaturi, considerând că se bagă cu de-a sila în sufletul tău. Atenția pe care o dai detaliilor este benefică atâta vreme cât nu este exagerată. Se impune să dai dovadă de flexibilitate în relațiile cu ceilalți și în demersurile tale!

Trigonul lui Mercur cu Jupiter de pe 19 iunie 2018 te ajută să atragi de partea ta persoane sau informații de care ai nevoie, să obții ușor răspunsuri la întrebările tale cele mai frământătoare. Cuvintele tale au darul să-i farmece pe alții, să-ți înlesnească alianțe cu aceștia. Orice plan spre care te concentrezi este în măsură să aibă rezultate bune.

Horoscop Rac 2018

Emotivitatea îți crește la cote foarte înalte pe 21 iunie 2018, sub influența opoziției lui Venus cu Marte. Îți vine greu să-ți păstrezi neutralitatea, ești mai mereu pe punctul să-i provoci la duel pe cei ale căror interese diferă de ale tale. Cât se poate de sigur de ceea ce-ți dorești, este indicat să faci compromisuri astfel încât să-ți echilibrezi demersurile cu cele ale altora.

Ziua de 23 iunie 2018 este marcată de de sextilul dintre Soare și Uranus, și opoziția dintre Mercur și Pluton. Independența ta capătă întâietate și-ți îngăduie să arăți ceea ce te face unic, deosebit. Discuțiile purtate cu alții au și ele rolul să-ți scoată la iveală aspecte ale personalității pe care le ignori de obicei.

Soarele în opoziție cu Saturn în data de 27 iunie 2018 îți limitează acțiunile, sfera de influență, însă frustrările pricinuite de acest lucru îți reliefează modul în care să te impui în fațaq altora. Lecțiile primite astăzi vin de la oameni care îți pun la încercare abilitățile de lider.

Stimulat din punct de vedere mental de cuadratul lui Mercur cu Uranus, pe 30 iunie 2018 ești cotropit de o grămadă de gânduri fremătătoare. Întrucât comunici fără încetare, cu persoane numeroase și diverse, poți fi pândit de stres! Acordă-ți răgazuri pentru a înțelege semnificația experiențelor de viață de azi!


Horoscop Rac iunie 2018: Dragoste și cuplu

Ești mobilizat să-ți optimizezi imaginea exterioară, să îți scoți în evidență frumusețea, iar această preocupare nu rămâne neobservată de cei din jur. Din contra, dacă ești singur, ai sporiți sorți de izbândă să atragi un promițător partener de cuplu!

Dacă ai deja un tovarăș de viață, este probabil ca acesta să se reîndrăgostească de tine, să-ți dăruiască dovezi clare ale afecțiunii pe care ți-o poartă. În ultima decadă din iunie, ești pus, totuși, în gardă, față de posibila izbucnire a unei gelozii fierbinți, a ta sau a persoanei iubite!

Luna plină, ce poposește pe 28 iunie 2018 în Capricorn, poate da naștere unor neînțelegeri în cuplurile formate. În acest caz, se impune să-ți comunici cât mai deschis, mai onest simțămintele față de partenerul tău. Un conflict dintre voi rezolvat acum are potențialul să vă întărească conexiunea, să asigure un fundament puternic vieții voastre în doi.

Horoscop Rac iunie 2018: Muncă și bani

Nu traversezi o perioadă prea favorabilă obținerii unui împrumut ori apelării la resursele financiare ale altora. Este necesar să-ți analizezi cu sânge rece balanța de venituri și cheltuieli, să-ți pui la treabă abilități neglijate de a face bani, a-ți mări contul din bancă.

Spre finalul lui iunie și în prima parte din iulie ai, de altfel, oportunitatea să-ți limpezești demersurile financiare și să fii avantajat în acestea de parteneriate în afaceri și de sprijinul unei persoane influente.

Horoscop Rac mai 2018

Horoscop Rac iunie 2018 Horoscop Rac iunie 2018 Reviewed by Diana Popescu on mai 16, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.