Evenimente astrologice în horoscopul lunii iulie 2018


Evenimentele astrologice majore în horoscopul din luna iulie 2018 sunt tranzitul lui Venus în Fecioară, reîntoarcerea în aspect direct a lui Jupiter în Scorpion, intrarea Soarelui în Leu și tranzitul retrograd preluat de Mercur în Leu. Luna nouă este amplasată în Rac, iar Luna plină în Vărsător. Iată predicțiile pe scurt pentru toate zodiile...

Evenimente astrologice în horoscopul lunii iulie 2018

Racii sunt avantajați de comunicarea excelentă din plan social, au șansa să își soluționeze niște probleme din dragoste, pot avea mari câștiguri financiare cu condiția să își supravegheze cu atenție felul cum comunică cu persoane influente.

Leul are posibilitatea să facă mai mulți bani decât de obicei grație diplomației și atractivității sale, își promovează cu succes personalitatea și interesele dacă reușește să înnăbușe din fașă niște bârfe, calomnii despre el, și își îmbunătățește notabil relația cu familia.

În horoscopul Fecioarei se evidențiază probabilitatea de a se înălța pe scara profesională și socială, dar și cea de a își lămuri impulsuri păguboase din regiunea subconștientă.

Balanța trebuie să-și filtreze relațiile de amiciție și țelurile esențiale din existență, dar are mari șanse să-și mărească simțitor contul din bancă.

Pentru Scorpioni se ivesc noi prilejuri de a se impune în plan social și profesional, iar dragostea li se împletește armonios cu amiciția.

Săgetătorul poate să-și releve căi inedite de a avansa profesional, mai ales dacă-și recunoaște niște greșeli subconștiente, impulsive, și are prilejul să plece într-o călătorie mult visată dacă își analizează cu obiectivitate toate variantele de a face asta.

Horoscopul Capricornului indică o împrospătare spectaculoasă a vieții sentimentale, datorată unor împrejurări inedite și a unei senzualități fierbinți, transformări în bine în legăturile de prietenie, și dezideratul de a trata cu o precauție sporită parteneriatele financiare ori de afaceri.

Vărsătorul are și el oportunitatea să își infierbânte viața amoroasă, să-și revitalizeze sfera profesională, ba chiar și parteneriatele din aceasta, și din alte aspecte importante ale traiului cu condiția să distingă cu claritate cine ii sunt cu adevărat aliații și dușmanii.


Pentru Pești se anunță vești bune în învigorarea legăturilor de asociere din orice domeniu, împlinirea visurilor legate de o călătorie ori un demers în străinătate, însă și necesitatea de a da dovadă de o cât mai mare prudență în întreprinderile profesionale.

Berbecii sunt avantajați în carieră și în colaborări financiare sau de afaceri, și au o viață sentimentală fericită atâta vreme cât nu neglijează să fie pe aceeași lungime de undă cu persoana iubită.

În horoscopul Taurului din iulie 2018 se întrevăd împliniri în dragoste și parteneriate, în general, dar există și dezideratul de a nu trece cu vederea lucruri importante din relaționarea cu familia.

Gemenii își revarsă iubirea și sunt fericiți de iubire întru familie sau alcătuirea unei familii, au beneficii în muncă și în activitatea socială, atâta vreme cât își controlează cu grijă comportamentul, modul cum interacționează cu ceilalți.

Vezi și Horoscop iunie 2018: Toate zodiile

- 5 iulie 2018: Trigon între Soare (în Rac) și Jupiter (în Scorpion)

- 5 iulie 2018: Mercur (în Leu) în opoziție cu Marte (în Vărsător)

- 8 iulie 2018: Trigon al Soarelui (în Rac) cu Neptun (în Pești)

- 9 iulie 2018: Mercur (în Leu) se poziționează în cuadrat cu Jupiter (în Scorpion)

- 10 iulie 2018: Venus intră în Fecioară

- 10 iulie 2018: Jupiter își reia tranzitul direct în Scorpion

- 12 iulie 2018: Trigon între Venus (în Fecioară) și Uranus (în Berbec)

- 12 iulie 2018: Opoziție a Soarelui (în Rac) cu Pluton (în Capricorn)

- 13 iulie 2018: Luna nouă în Rac

- 14 iulie 2018: Venus (în Fecioară) în trigon cu Saturn (în Capricorn)

- 22 iulie 2018: Sextil între Venus (în Fecioară) și Jupiter (în Scorpion)

- 23 iulie 2918: Soarele își începe tranzitul în Leu

- 24 iulie 2018: Opoziție a lui Venus (în Fecioară) cu Neptun (în Pești)

- 25 iulie 2018: Cuadrat între Soare (în Leu) și Uranus (în Berbec)

- 26 iulie 2018: Mercur devine retrograd în Leu

- 27 iulie 2018: Soarele (în Leu) în opoziție cu Marte (în Vărsător)

- 27 iulie 2018: Luna plină în Vărsător

- 28 iulie 2018: Trigon între Venus (în Fecioară) și Pluton (în Capricorn)

Peste puțin timp, pe diane.ro, horoscopul detaliat  iulie 2018 pentru fiecare zodie în parte!

Evenimente astrologice în horoscopul lunii iulie 2018 Evenimente astrologice în horoscopul lunii iulie 2018 Reviewed by Diana Popescu on iunie 12, 2018 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Hello to all, the contents existing at this site are actually remarkable for people
    experience, well, keep up the good work fellows.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hi, Neat post. There is an issue along with your web site in web explorer, would test this?
    IE still is the marketplace chief and a big part of other people will omit
    your wonderful writing due to this problem.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.