Culoarea albă: Semnificații negative


Culoarea albă a unui tricou, a unui alt veștmânt, pereților, perdelelor transmite nu numai sentimente pozitive, asociate cu puritatea, inocența, ci și unele semnale negative, chiar îngrijorătoare legate de concepția despre lume a cuiva din preajma ta.

Culoarea albă: Semnificații negative


Dacă cineva din apropiarea ta te copleșește cu prea mult alb poate înseamnă că este egocentric, că nu reușește să înțeleagă subtilitățile viețîi, că este înclinat să ii judece pe alții fie în alb, fie în negru! Pentru o astfel de persoană nu există cale de mijloc! Îi estimează pe alții ca fiind ori pro ori contra sa!

Totodată, cineva care se îmbracă prea mult în alb își dovedește astfel sterilitatea mentală, o prudență excesivă, lipsa de imaginație și empatie! Are obiceiul să facă orice ca să te descurajeze, să-ți scadă încrederea în tine însuți, numai și numai ca să te bazezi în orice faci  ca el! Da, albul poate fi culoarea dictaturii, tocmai pentru că se opune negrului. Este o modalitate evidentă de a ascunde minciuna în spatele unui așa-zis adevăr! 

Semnificația culorii roșii

Când ești animat de gânduri negre, se pare că cea mai bună soluție ca să tainuiesti asta e să te afișezi în alb. Chestia aceasta a înțeles-o inclusiv Walt Disney în al său film de desene animate "Alba ca zăpadă"!

În plus, culoarea albă poartă și semnificația negativă a izolării, criticii exagerate a altora, punerii unor indivizi mai presus de cei din jurul lor. Ce este nasol e că astfel de exemplare umane ajung să te sâcâie frecvent prin obiceiul lor de a-ți impune ideile, punctele lor vedere! 

Drept urmare, înainte să porți un tricou alb, o îmbrăcăminte de această culoare, gândește-te mai întâi dacă nu cumva îți dai astfel de gol niște impulsuri nu tocmai frumoase despre tine însuți sau despre cine ți-a "recomandat" asta!

Semnificația culorii galbene

Culoarea albă: Semnificații negative Culoarea albă: Semnificații negative Reviewed by Diana Popescu on iunie 09, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

  1. When you play inside a casino there are plenty of distractions which go one, which
    might cause you to definitely shift your concentration, losing hands left and right.
    Whatever doesn't fit on the first trip can become section of your next visit.
    There is actually no fool proof reply to this question as there is nothing 100%
    sure inside the internet.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.