Horoscop Leu iulie 2018


Horoscopul Leului din luna iulie 2018 scoate în evidență o abordare fermă, încrezătoare, viguroasă a activității sociale și profesionale, prilejul de a-ți impune cu succes personalitatea și armonizarea relațiilor familiale. Viața sentimentală se remarcă prin intensificarea respectului și aprecierii dintre partenerii de cuplu, iar demersurile financiare îți sunt mai favorabile decât de obicei.

Horoscop Leu iulie 2018

Horoscop Leu iulie 2018: Previziuni astrologice generale


După o perioadă dedicată explorării lumii tale interioare, reenergizării și remobilizării sinelui, ar trebui să te simți sigur pe tine, invulnerabil din punct de vedere emoțional în relaționarea cu cei din preajma ta.

Viața de familie îți este tot mai fericită. Unele neînțelegeri cu rudele ori cu oameni apropiați sunt pe cale să dispară de la sine. Poți petrece clipe memorabile împreună cu cei dragi în locuri mai mult sau mai puțin îndepărtate de casă.

În ultima săptămâna a lunii, oamenii par să fie mai mereu cu ochii pe tine. Dacă ești satisfăcut de ceea ce vezi când te uiți în oglindă, nu ar trebuie să ai dificultăți în a fi perceput pozitiv de alții. Oricum, dacă este nevoie să-ți modifici imaginea personală, tinzi să fii inspirat să faci cele mai bune alegeri în acest sens. Încrederea în tine însuți te sprijină să radiezi căldură sufletească, seninătate, bucurie în jurul tău!

Poate că ești, într-un grad mai mare concentrat asupra ta, însă acest lucru nu este deloc rău. Din când în când, este necesar să te focalizezi exclusiv pe interesele, năzuințele individuale, astfel încât să găsești noi surse de împuternicire, abilități de a face față de unul singur provocărilor existenței.

Câteva influențe astrologice de mai mică amploare se alătură celor anterioare...

Pe 5 iulie 2018, opoziția lui Mercur cu Marte te încurajează să înveți din deciziile pe care le-ai luat și din cele pe care nu le-ai luat. O inițiativă curajoasă din această zi poate avea un impact impresionanat asupra ta și a celorlalți. Conștientizarea a ceea ce te motivează te ajută să-i convingi pe alții să se alăture țelurilor tale.

Asumarea prea multor responsabilități ori greutatea de a extrage esențialul dintr-o grămadă de informații își pot pune o amprentă negativă asupra ta în data de 9 iulie 2018, ca urmare a cuadratului dintre Mercur și Jupiter. Cheia succesului este să faci deosebire între ceea ce îți este util și ceea ce îți este inutil.

Luna nouă apărută pe 13 iulie 2018 în Rac îți sugerează să te desprinzi de trecut, de simțăminte și idei care nu te mai reprezintă. Chiar dacă nu te simți sprijinit de alții, este important să nu renunți la convingerile tale, ce-ți vor fi confirmate peste puțin timp.

Horoscop Leu 2018

Soarele în cuadrat cu Uranus pe 25 iulie 2018 îți stârnește dorința de a fi cât mai liber, a te descătușa de obligații, și a trece prin experiențe de viață palpitante. Cumva rebel, încăpățânat, nu suporți ca alții să se vâre în sufletul tău. Străduiește-te să nu te lansezi în riscuri foarte mari doar pentru a-ți crește adrenalina!

Spiritul competitiv îți este pus la încercare ca efect al opoziției Soarelui cu Marte din 27 iulie 2018. Pari să te împingi dincolo de anumite limite sau să-i determini pe alții să facă asta. Nu-ți risipi energia în demersuri prea ambițioase astfel încât să nu simți gustul amar al eșecului. Concentrează-te mai curând pe clarificarea direcției destinului tău și a evoluției tale personale.

Pe 27 iulie 2018, Luna plină din Vărsător îți indică să faci diferența dintre gândurile și simțămintele tale. Primești mesaje confuze, paradoxale din mediul înconjurător, și este nevoie să le deslușești cu o mărită luciditate, obiectivitate, pentru a ajunge la miezul lucrurilor!


Horoscop Leu iulie 2018: Dragoste și cuplu

Prețuirea reciprocă dintre membrii cuplurilor este o orientare constantă în această luna. Distingi mai consistent calitățile partenerului tău, iar acesta, la rândul său, îți apreciază cu prisosință personalitatea, își confirmă că a făcut alegerea potrivită în persoana ta.

Dacă au putința să se ferească de o impulsivitate erotică păguboasă, nativii singuri au șansa să-și întemeieze o relație amoroasă autentică, cu cineva care îi indrăgește pentru ceea ce sunt cu adevărat.

Horoscop Leu iulie 2018: Muncă și bani

Treci printr-un ciclu astrologic prielnic unor tranzacții financiare, și poți să primești un sprijin consistent într-o afacere mai veche ori incipientă. Pari să atragi spre tine oameni bogați sau influenți, ce-ți ușurează drumul spre atingerea obiectivelor tale financiare.

Horoscop Leu iunie 2018
Horoscop Leu iulie 2018 Horoscop Leu iulie 2018 Reviewed by Diana Popescu on iunie 16, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.