Horoscop Pești iulie 2018


Horoscopul Peștilor din luna iulie 2018 are drept repere o integrare fericită printre oameni, relansarea parteneriatelor, preocuparea sporită față de sănătate, o viață sentimentală stând sub semnul echilibrului, și una profesională orientată atât cât spre stabilitate, cât și către adaptabilitate.

Horoscop Pești iulie 2018

Horoscop iulie 2018 Pești: Previziuni astrologice generale

Te simți în elementul tău în activitatea socială, lumea te place și îți caută continuu tovărășia, și ai ocazia să iei parte la numeroase evenimente, agape, reuniuni.

Este o vreme propice fortificarii legăturilor de parteneriat din toate domeniile existenței tale și măririi sferei tale de influență.

După o perioadă dedicată studiului individual, perfecționării tale, ești pe cale să culegi roadele acestuia, să-ți creezi propriile oportunități grație și minții tale deschise, cu care abordezi dimensiuni neexplorate până acum ale vieții. Poți pleca într-o călătorie, probabil una îndelungată, planificată, pregătită temeinic, minuțios în ultimele luni.

Pari să fii îmboldit să-ți examinezi rutina zilnică prin prisma stării tale de sănătate, să renunți la obiceiuri dăunătoare. Nu te grăbi să treci la o nouă dietă, la mijloace radicale de optimizare a tonusului tău fizic și psihic, înainte să ceri și o a două opinie în această privință, de la un medic, de la cineva avizat.

Imaginația, creativitatea îți ating culmi spectaculoase în ziua de 8 iulie 2018, ca efect al trigonului dintre Soare și Neptun. Poți să ai demersuri de succes în plan artistic sau într-o activitate țînând de vânzare, marketing.

Pe 13 iulie 2018, Luna nouă din Rac îți conferă vioiciune, spontaneitate creativă, capacitatea de a ieși în evidență fără a face eforturi pentru asta. Emani bunăvoință, bucurie, îi încurajezi pe cei din jur inclusiv prin ușurința cu care îți înfrângi obstacolele, conjuncturile negative.

Horoscop Pești 2018

Venus în opoziție cu Neptun în data de 24 iulie 2018 te încarcă cu o sensibilitate exagerată față de cei din imediată ta apropiere. Absorbi ca un burete emoțiile, simțămintele altora, până pe punctul de a nu ți le mai recunoaște pe ale tale. În acest context astral, ți se recomandă să nu-ți sacrifici nevoile, interesele pentru a le satisface pe ale altora, să te gândești de trei ori înainte să semnezi un contract, să ajungi la o înțelegere importantă.

Visarea cu ochii deschiși ce te cuprinde pe 27 iulie 2018, sub vibrațiile Lunii pline din Vărsător, te ispititește să pierzi aproape orice contact cu lumea reală. Viziunile ce te cutreieră pot să-ți inspire idei neobișnuite, bune, despre împlinirea destinului tău unic, însă tind să se destrame dacă te complaci în izolare și nu le împărtășești persoanelor de încredere, care țin la ține.

Horoscop Pești iulie 2018: Dragoste și cuplu

Venus favorizează echilibrarea, armonizarea relațiilor de cuplu...

Nativii care au un partener par să aibă posibilitatea să-și descopere mai multe puncte comune cu acesta, să conștientizeze împreună cu el că alianța lor este nu numai una afectivă, ci și una materială, în stare să o învigoreze pe cea dintâi. Ambițiile, năzuințele individuale tind să lase loc tot mai mult celor comune.

Nativii solitari sunt în măsură să închege o idilă cu cineva care este pe aceeași lungime de undă ca ei din punct de vedere sentimental, cât și intelectual. O relație în doi inițiată în acest ciclu astral este plină de făgăduințe pe termen lung!

Horoscop iulie 2018 Pești: Muncă și bani

Pari să te focalizezi pe responsabilitățile de bază din muncă, cu o atitudine serioasă care nu-ți înlesnește neapărat realizări de excepție, dar este observată și apreciată de superiori. Chiar dacă simți nevoia să strălucești pe scena profesională, nu trebuie să o faci cu prețul scăderii eficienței tale.

Unele împrejurări de la serviciu îți pot solicita un plus de flexibilitate, îndeosebi în comunicarea cu colegii și lucrul în echipa.

Horoscop Pești iunie 2018

Horoscop Pești iulie 2018 Horoscop Pești iulie 2018 Reviewed by Diana Popescu on iunie 25, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.