Horoscop Săgetător august 2018

Horoscopul Săgetătorului din luna august 2018 lasă să se intrezareasca orientarea spre optimizarea tonusului tău fizic și mental, avantaje derivate din prietenii mai vechi sau mai noi, și dezideratul regandirii țelurilor tale din viitor. Viața sentimentală este caracterizată de un plus de luciditate, iar cea profesională și financiară necesită o riguruoasa trecere în revistă.

Horoscop august 2018 - Săgetător: Previziuni generale


Unele simptome mărunte, dar îngrijorătoare sau o stare generală de disconfort, te pot determina să-ți iei mai în serios sănătatea, să-ți schimbi stilul de viață, dieta zilnică.

Relațiile de prietenie ți se însuflețesc, se dinamizează, la fel ca activitățile din grupul tău social. Ai ocazia să-ți faci noi amici, să creezi alianțe cu persoane aflate pe aceeași lungime de undă ca și tine, mai cu seamă pe plan intelectual ori în urmărirea unor țeluri esențiale pentru tine.
Horoscop Săgetător august 2018

În a doua parte a lunii, pari să te concentrezi asupra credinței, filosofiei tale de viață, a modului cum  aceasta se mai conformează actualului tău stadiu al existenței. Poate că este nevoie să-ți ajustezi sistemul de valori și să analizezi dacă-ți exploatezi suficient atuurile personale.

O eventuală încețoșare a perspectivei de ansamblu a destinului tău pare să te descătușeze de ceea ce-ți îngrădește dezvoltarea.

Este posibil să fii motivat să vizitezi un loc îndepărtat de casă, de care te leagă amintiri frumoase. Ai, totuși, grijă, întrucât în această conjunctură astrală, un plan de călătorie poate fi dat peste cap de circumstanțe neobișnuite, neașteptate!

Horoscop Săgetător iulie 2018

Pe 11 august 2018, Luna Nouă răsărită în Leu îți insuflă optimism, însă îți atrage atenția și asupra unor secrete pe care nu vrei să le scoți la iveală. În această zi, discreția îți este cel mai bun tovarăș. Vorbește despre ceea ce-ți place, dar păstrează tăcerea despre ce-ți displace!

Deși, conform zodiei tale, ești înclinat să cauți aventuri pe tărâmuri îndepărtate, sub vibrațiile Lunii Pline apărute în dată de 26 august 2018 în Pești, tinzi să rămâi mai aproape de casă. Ești ispiti să-ți relevi noi și incitante laturi ale interacțiunii cu familia, cu cei îndrăgiți!

Horoscop Săgetător august 2018: Dragoste și cuplu


Dragostea preferă, cumva paradoxal, să treacă mai cu seamă prin filtrul rațiunii, decât prin cel al inimii...

În cuplurile consacrate se instaurează un climat de cooperare, țintind spre împlinirea unor țeluri comune pe termen lung.

În caz că ești singur, poți fi atras într-o relație în doi cu cineva care-ți împărtășește idealurile, te inspiră să le urmezi. Câteodată, o astfel de conexiune este lipsită inițial de fiorul unei prea mari înflăcărari erotice.

Horoscop august 2018 - Săgetător: Muncă și bani


La debutul lunii, rutina cotidiană de la serviciu îți poate fi cutremurată de evenimente ieșite din comun, ce au menirea să te îndrume spre o reînnoire a modalității cum îți abordezi sarcinile, responsabilitățile. Pentru a progresa, este necesar să te smulgi din inerție!

Dacă, începând cu 13 august 2018, ești afectat de întorsături nefavorabile în sfera financiară, ți se impune astfel să îți retușezi bugetul personal, să te focalizezi pe eliminarea unor cheltuieli inutile și valorificarea unor surse noi de bani.

Seriozitatea de care dai dovadă în această privința te ajută în ultimele zile ale lunii să îți crești simțitor veniturile!

Horoscop Săgetător iulie 2018
Horoscop Săgetător august 2018 Horoscop Săgetător august 2018 Reviewed by Diana Popescu on iulie 24, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.