Horoscop Leu septembrie 2018

În horoscopul Leului din luna septembrie 2018 se întrevede năzuința de a te dedica sistemului tău de valori, a-ți îmbunătăți starea de sănătate, a-ți echilibra interesele sociale cu preocuparea de a-ți rezerva timp de calitate acasă, printre cei îndrăgiți.Dragostea excelează prin seriozitate, stabilitate, iar demersurile financiare îți sunt favorizate de relații de asociere.

Horoscop septembrie 2018 - Leu: Previziuni astrologice generale


Te simți stimulat să treci în revistă ceea ce prețuiești mai mult în lume și în sine, reperele tale majore morale, spirituale, sufletești, și să te străduiești să-ți configurezi existența, prezentul și viitorul potrivit lor. Poți, de asemeni, să te orientezi spre perfecționarea unui talent, a unei abilități native.

Ar fi trebuit să-ți fi identificat deja activități și obiceiuri care-ți subminează sănătatea, îți secătuiesc vitalitatea. Ar fi, așadar, vremea să te desprinzi de ele, și să adopți un stil de viață capabil să-ți optimizeze tonusul fizic și psihic.
Horoscop Leu septembrie 2018

Ai înclinația să găzduiești acasă numeroase întruniri sociale, amicale, și să te dedici într-o sporită măsură parteneriatelor tale din sfera personală și profesională. Te străduiești, totodată, să aduci mai mult echilibru, mai multă armonie în existența ta, astfel încă să nu-ți risipești în van timpul și energia.

În ultima decadă a lunii, curiozitatea, setea de cunoaștere, te îndrumă către intensificarea relaționării cu cei din preajma ta, și nu numai. Comunici cu pasiune și folos în plan social, pari să ai o grămadă de conversații cu rudele, prietenii și colegii. Agenda zilnică pare să-ți fie mai mereu plină de tot felul de evenimente, obligații, întâlniri, vizite și scurte călătorii.

Horoscop Leu august 2018

Venus în sextil cu Mercur în data de 3 septembrie 2018 anunță o interacțiune plăcută, auspicioasă, îndeosebi cu persoane însuflețite de aceleași credințe, interese ca și tine. Știi instinctiv cum să eviți conflictele, înțelegând punctele de vedere ale altora, fără însă să îți pierzi concentrarea asupra întreprinderilor tale principale.

Luna plină iluminează pe 25 septembrie 2018 sectorul Berbecului, îndrumându-te să te smulgi din rutina cotidiană, să faci ceva deosebit, ieșit din comun. Poți face cunoștiință cu oameni originali, chiar excentrici, în stare să-ți deschidă ochii asupra unor viziuni noi, nebănuite, despre lume.

Horoscop Leu septembrie 2018: Dragoste și cuplu


Dragostea nu înseamnă numai efuziuni sublime, fericite, extaziante, ea presupune responsabilitate, chiar sacrificii, voința de a fi clădită cu răbdare și perseverență.

Atât tu, cât și tovarășul tău de viață, păreți să fiți mai dornici de a va adânci atașamentul reciproc, de a face compromisuri unul în favoarea celuilalt, pentru a nu știrbi conexiunea afectivă dintre voi. Puteți avea tendința de a petrece mai mult timp acasă sau în plimbări și preocupări numai în doi.

Dacă ești solo, ești predispus să te implici într-o idilă cât se poate de serioasă, eventual cu cineva cunoscut prin intermediul unei rude sau cu ocazia unei nunți, unui botez, a unei petreceri de familie.


Horoscop septembrie 2018 - Leu: Muncă și bani


Traversezi un ciclu astrologic prielnic încheierii unor contracte, punerii la punct a unei afaceri ori dezvoltării uneia existente.

În muncă, ai parte de beneficii însemnate mai cu seamă prin asocieri, parteneriate. Poți fi interesat să îți revezi activitatea profesională în ansamblu, și să tragi astfel concluzii bine fundamentate despre ce ai de făcut în continuare în acest domeniu.

Sub vibrațiile Lunii noi apărute pe 9 septembrie 2018 în Fecioară, îți conștientizezi cu claritate că deși banii nu îți pot aduce fericirea, ei îți permit să-ți extinzi libertatea de mișcare și să trăiești așa cum crezi de cuvință. Plin de generozitate, ești gata să sprijini financiar persoane apropiate, fără a aștepta să primești ceva în schimb. Ține-ți, cu toate astea, în frâu, înclinația de a face cheltuieli exorbitante!

Horoscop Leu 2018
Horoscop Leu septembrie 2018 Horoscop Leu septembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on august 28, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Multumim mult Diana, se pare ca mi-am facut un obicei de a consulta previziunile site-ului tau. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.