Horoscop Rac septembrie 2018

Reperele de bază în horoscopul Racului din luna septembrie 2018 sunt interacțiunea fructuoasă cu oamenii din toate sferele existenței tale, separarea grâului de neghină atât din punct de vedere social cât și sentimental, năzuința de a iniția o transformare de mari proporții în viața ta, avantaje și dezavantaje în demersurile tale financiare.

Horoscop septembrie 2018 - Rac: Previziuni astrologice generale


Ești focalizat pe o comunicare cât mai intensă cu oamenii și te avânți cu plăcere, cu pasiune în discuții înfierbântate, dar constructive, cu rudele, amicii, cunoștiintele, colegii. Atât aceste interacțiuni cât și gândirea febrilă ce te caracterizează îți furnizează idei ingenioase pentru demersurile tale esențiale. Pe de altă parte, pari să ai acces la o gramă largă de informații prețioase. Tot ceea ce acumulezi în această perioadă nu poate fi transpus degrabă în practică, așteptându-și o limpezire, o decantare, și o sporită perseverență din partea ta.

După un răstimp de nedumerire, derută, probabil că ai ajuns să-ți deslușești cu claritate prietenii și dușmanii, oamenii care nu au ce caută în viața ta și cei care sunt cu adevărat importanți pentru tine. Este vremea să pui punct unor parteneriate, să le întărești pe altele și să inițiezi unele noi atât pe plan personal, cât și social ori profesional.
Horoscop Rac septembrie 2018

Odată ce ți-ai reclădit bazele relaționării cu cei din jur, ai oportunitatea să-ți extinzi sfera de influență, mai ales că emani un magnetism special, ce determină multe persoane să-ți caute cu insistență compania.

Cu toate astea, pari să nu fii satisfăcut de unele aspecte ale existenței tale, și te simți mobilizat să ți le transformi, să ți le reînnoiești. Posezi capacitatea de a ajunge la miezul lucrurilor, de a distinge ce îți este de folos și ce-ți este inutil în drumul spre obiectivele tale.

Horoscop Rac august 2018

În cea din urmă decadă a lunii, ești înclinat să te focalizezi asupra familiei, să organizezi agape cu aceasta ori să participi la numeroase reuniuni cu rudele. Este posibil să intri în contact cu persoane dragi plecate de multă vreme peste hotare. În același timp, poți fi preocupat de reamenajarea, eventual pregătirea pentru iarnă a locuinței tale.

O mulțime de proiecte, tentații par să îți fie puse în față pe 9 septembrie 2018, sub impactul Lunii noi răsărite în Fecioară. Este necesar să conștientizezi că numai o reală prioritizare a acestora îți facilitează progresul, împlinirea. Cheia succesului este să faci diferența între ce este trivial, neînsemnat, și ce este important.

Horoscop Rac septembrie 2018: Dragoste și cuplu


Dragostea clădește și nu demolează, înseamnă fericire  și nu tristețe împărtășită...

Ajungi, probabil, la o răscruce în viața sentimentală, când ești cumva obligat de împrejurări fie să pui capăt unei relații de cuplu (nocive), fie să o aduci la un nivel mai înalt, dacă nu a încetat să-ți fie promițătoare. Iluziile se risipesc și scot la iveală autenticitatea ori falsitatea iubirii.

Odată ce te-ai lămurit care-ți sunt perspectivele în amor, ai posibilitatea să te dedici din tot sufletul unui partener mai vechi sau mai nou. În cuplurile formate, verificate de timp, se instalează o atmosferă de siguranță și afecțiune reciprocă plină de căldură.

Nativilor singuri li se dăruiește o mulțime de oportunități amoroase, dar trebuie să nu se risipească în flirturi, aventuri superficiale, ci să aibă voința de a-și alege un veritabil suflet pereche din numeroasele persoane ce le iau cu asalt inima.

Horoscop septembrie 2018 - Rac: Muncă și bani


Traversezi un ciclu astral prielnic unor investiții ce-ți făgăduiesc câștiguri într-un timp relativ scurt.

Se impune să nu te lași antrenat în certuri, înfruntări în asocierile financiare, de afaceri.

Pe 11 septembrie 2018, Luna plină din Berbec anunță încheierea cu brio a unui proiect profesional ori, din contra, acutizarea unei crize la locul de muncă ce te îmboldește să-ți cauți degrabă un alt job.

Horoscop Rac 2018
Horoscop Rac septembrie 2018 Horoscop Rac septembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on august 27, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.