Horoscop Rac august 2018

Potrivit horoscopului Racului din luna august 2018, ești călăuzit spre ajustarea interacțiunii cu cei din imediata ta apropiere, mai cu seamă pentru a nu-ți mai neglija obiectivele esențiale și tinzi să pui uneori mai presus de orice familia. Atât viața amoroasă, cât și cea financiară, își caută echilibrul, armonia.

Horoscop august 2018 - Rac: Previziuni generale


Circumstanțe neplăcute te îmboldesc să-ți revitalizezi viața socială prin eliminarea unor relații destructive, restrictive. Redefinește-ți adevăratele prietenii, purifică-ți cercul social și adaugă-i amici și asociați autentici!

Simțămintele față de casă, familie, ți se întăresc, și ești înclinat să faci tot ce-ți stă în putință pentru a pune capăt unor neînțelegeri cu rudele.

Este nevoie să-ți filtrezi cu grijă acțiunile din parteneriate personale, sociale ori profesionale, astfel încât să îi convingi pe alții să înceteze să își asume o atitudine dominantă față de tine, să le pui în vedere că fără aportul tău, mai nimic nu poate să fie funcțional, și că se impune să se ajungă la un echilibru între voi nu numai în obligații, ci și în beneficii.
Horoscop Rac august 2018

Pentru a reuși să faci asta, poate fi necesar să-ți înfrângi o anumită tendința păguboasă de a te simți, în mod nejustificat, mai prejos decât alți oameni. Readu-ți în minte atuurile individuale și cele mai răsunătoare succese ale tale!

Oricum, în ultima săptămână a lunii, pari să îți recapeți încrederea în tine însuți, să ai argumente extrem de convingătoare în promovarea intereselor , ideilor tale. O călătorie de scurtă durată îți promite împliniri emoționale și/sau materiale.

Horoscop Rac 2018

Cele din urmă zile ale lunii îți înlesnesc avantaje notabile în asocieri, mai ales dacă ai tras învățăminte din dificultățile anterioare din acest domeniu. Pari să știi cu claritate cine îți sunt amicii, și cine dușmanii, așa că nu mai ai cum să-ți irosești energia și timpul în demersuri comune infructuoase.

Pe 26 august 2018, sub efluviile Lunii pline din Pești, ești ispitit să treci dincolo de pragul obișnuințelor tabieturilor, fără însă să uiți să-ți pui o centură de siguranță! Chiar dacă ești impulsionat să pășești pe cărări nebătătorite ale existenței, nu ai de gand să-ți asumi riscuri prea mari în acest sens. Lasă-ți imaginația să explodeze, dar asigură-te că va fi o explozie controlată!

Horoscop Rac august 2018: Dragoste și cuplu


În cuplurile căsătorite ori pe termen lung se instaurează "dictatura" nostalgiei. Amintirile despre povestea ta de dragoste actuală tind să te călăuzească spre retrezirea simțămintelor de iubire dintâi. Atât loialitatea ta față de tovarășul tău de viață, cât și a acestuia față de tine par să fie prioritare!

Nativii solitari par să-și afle drumul spre o idilă cu cineva stabil din punct de vedere emoțional, capabil să îi iubească necondiționat până în pânzele albe!

Cu toate astea, în a doua parte a lunii, pot interveni unele neînțelegeri în cupluri din cauza imboldului amândurora parteneri de a-și impune cu orice preț opiniile, crezurile. În ultimele zile din august, grație capacității ambilor de a pune mai presus de orice conexiunea afectivă, astfel de probleme par să dispară de la sine.

Horoscop august 2018 - Rac: Muncă și bani


Luna nouă apărută în data de 11 august 2018 în Leu îți poate atrage atenția că unele persoane apropiate profită prea mult de ajutorul tău financiar. Nu te rușina să le spui adevărul în față, să le mărturisești că este cazul să-și pună și ele umărul la treabă!

A treia decadă a lunii îți rezervă surprize atât plăcute, cât și neplăcute. Dacă, uneori, banii par să-ți pice din cer, cu alte ocazii ei par să ți se evaporeze din portofel. Ești îndrumat să afli un făgaș stabil al demersurilor tale financiare, chiar dacă nu-ți este prea ușor să faci asta!

Horoscop Rac iulie 2018
Horoscop Rac august 2018 Horoscop Rac august 2018 Reviewed by Diana Popescu on iulie 29, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.