Horoscop Gemeni august 2018

Horoscopul Gemenilor din luna august 2018 are drept orientări majore o metamorfoză interioară benefică, o activitate socială de bun augur, ocazia de a trăi din plin deliciile existenței și ținerea sub control, cu tact, a chestiunilor familiale. Viața sentimentală profită de circumstanțe norocoase, și cea profesională necesită o sporită concentrare, seriozitate.

Horoscop august 2018 - Gemeni: Previziuni generale


Poate avea loc o transformare a sinelui prin cufundarea adâncă în intuiție și în zona ta spirituală! Îngăduie-ți îndeajuns timp pentru a-ți dezvălui misterele interioare și a explora cum să trăiești deplin, în mod autentic.

Ai prilejul să-ți stimulezi la maximum creativitatea, să ai idei foarte inspirate, dar îți poate fi dificil deocamdată să le pui în aplicare, mai ales că pari să nu reziști ispitei de a sorbi până la fund din cupa plăcerilor vieții.
Horoscop Gemeni august 2018

În plan social nu ar trebui să ai vreo problemă, întrucât tinzi să știi instinctiv cum să te pui în cea mai favorabilă lumină!

Mai toate formele tale de comunicare și transport pot fi marcate de dificultăți în a treia decadă a lunii. Este posibil să fii nevoit să îți exprimi cu un plus de insistență interesele, convingerile, pentru a te asigura că ești bine înțeles. De asemeni, trebuie să ai grijă să nu interpretezi eronat, fără să vrei, ce-ți transmit cei din jur. În al treilea rând, nu ar strică să îți verifici mașina din toate punctele de vedere pentru a fi sigur că nu-ți va face vreo surpriză neplăcută când te aștepți mai puțin.

Horoscop Gemeni 2018

În ultima săptămâna din august poate fi necesar să preiei inițiativa în familie. Știi cum să faci asta, deoarece alegi calea unui dialog constructiv și nu-ți impui cu încăpățânare opiniile.

Pe 11 august 2018, Luna nouă din Leu îți crește impactul asupra altora prin învigorarea abilității tale de persuasiune. Optimismul în interacțiunea cu cei din preajma îți este util atâta vreme cât este însoțit de perseverență de a-ți duce până la capăt demersurile.

Horoscop Gemeni august 2018: Dragoste și cuplu


Ți se dăruiește una din cele mai prielnice perioade în dragoste din decursul anului!

Atractivitatea ți se înalță până la ceruri, așa că, dacă nu cazi pradă timidității, ai o grămadă de oportunități în amor. În acest context astral, nu este totuși indicat să te lași în voia flirturilor, să te complaci în aventuri superficiale, ci să te focalizezi spre selectarea unui veritabil suflet pereche din numeroasele persoane care sunt fascinate de tine!

În caz că ai un tovarăș de viață, senzualitatea din conexiunea voastră tinde să se intensifice, să vă făgăduiască o reîmprospătare a sentimentelor reciproce.

Horoscop august 2018 - Gemeni: Muncă și bani


Viața profesională poate fi afectată câteodată de impulsul de a te distra sau de o relaționare neadecvată cu colegii.

În data de 26 august 2018, sub influența Lunii pline din Pești, pari să știi cu exactitate cum să procedezi pentru a-ți îndeplini cu brio sarcinile din muncă. Cu toate astea, marile succese din activitatea profesională îți sunt facilitate mai degrabă de proiecte inovatoare, ingenioase.

Horoscop Gemeni iulie 2018
Horoscop Gemeni august 2018 Horoscop Gemeni august 2018 Reviewed by Diana Popescu on iulie 28, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.