Horoscop Taur august 2018

În horoscopul Taurului din luna august 2018 se remarcă străduința optimizării sinelui, probleme, dar și oportunități legate de călătorii, focalizarea către casă și trecut. Viața sentimentală poate câștiga în stabilitate, iar cea profesională este agreabilă și promițătoare.

Horoscop august 2018 - Taur: Previziuni generale


Ești impulsionat să-ți reinventezi sinele prin a fi mai îndrăzneț și mai încrezător în forțele tale, să-ți dezvălui talente în stare să-ți înlesnească drumul spre visele tale cele mai arzătoare.

Un proiect țînând de vizitarea unei țări străine îți poate fi amânat sau deviat. Plin de neastâmpăr și temeritate, trebuie să veghezi asupra predispoziției tale de a-ți asuma riscuri prea mari și a celui de a te lansa în certuri, confruntări înverșunate, chiar și din cauza unor lucruri generale, fără vreo semnificație aparte pentru tine.

În ultima decadă a lunii, te simți înnăbușit de rutina zilnică. Din acest motiv, poți fi îmboldit să-ți îmbunătățești energia casei printr-o reamenajare, remobilare a acesteia, prin renunțarea la obiecte din ea care nu mai au vreo menire, vreo utilitate.
Horoscop Taur august 2018

Vechi chestiuni familiale sau din copilărie pot ieși la suprafață, ori se cer a fi rememorate. Există posibilitatea să conștientizezi că un aspect negativ din prezent își are rădăcinile adânc în trecut.

Tendințele anterioare lasă apoi locul unei dinamizari a existenței tale, interesului tău crescând pentru activități fizice, creative și recreative. Te deconectezi, te distrezi din toată inima dar, dacă ai copii, responsabilitatea față de ei ți se mărește!

În cele din urmă zile din august, aproape nimic nu te mai împiedică să pleci într-o călătorie mult visată. În același timp, ai ocazia să-ți creezi o serie de contacte utile în străinătate.

Căminul pare să-ți devină centrul lumii sub vibrațiile Lunii noi răsărite pe 11 august 2018 în Leu. Asta nu înseamnă neapărat să te ocupi de sarcini ori obligații ci, mai curând, să găzduiești acasă întâlniri, petreceri cu prietenii apropiați, cu oamenii pe care ii iubești cel mai tare.

Horoscop Taur 2018

Pe 25 august 2018, Soarele în trigon cu Uranus îți stimulează sentimentul aventurii, te determină să te arunci în vâltoarea unor acțiuni incitante, trepidante. Totodată, te bucuri să fii în compania unor oameni originali, capabili să-ți deschidă ochii asupra unor fațete nebănuite ale lumii!

Rolul pe care-l ocupi pe scena  socială constitue un reper predominant în data de 26 august 2018, când Luna plină poposește în cerul Peștilor. Ești pe cale să fii recunoscut tacit ca lider în cercul de amici și cunoștiințe. Pe de altă parte, cu sprijinul unei persoane influente, poți accede spre o poziție notabilă în viața publică.


Horoscop Taur august 2018: Dragoste și cuplu


Dragostea gravitează în jurul sferei profesionale, ocupaționale...

Nativii singuri pot înfiripa o poveste de iubire cu cineva cunoscut într-un eveniment asociat cu munca lor. Pentru a realiza asta ar trebui, totuși, să se dezbare de o atitudine prea rece, prea rațională, a tentației de a căuta într-o idilă avantaje colaterale celor amoroase.

Cei aflați într-o legătură de cuplu par să se focalizeze pe consolidarea acesteia, inclusiv din punct de vedere material.

Către finalul lunii, dragostea profită de oportunități mai numeroase sau de înălțarea pe un nivel nou de împărtășire sentimentală.

Horoscop august 2018 - Taur: Muncă și bani


La serviciu se instalează o atmosferă senină, fericită. Relațiile cu colegii sunt tot mai cordiale, amicale. Pari să fii înconjurat cu respect, prețuire de ei, mai ales că nu eziți să-i sprijini ori de câte ori au nevoie, să dai dovadă de un spirit de echipă remarcabil.

Horoscop Taur iulie 2018
Horoscop Taur august 2018 Horoscop Taur august 2018 Reviewed by Diana Popescu on iulie 28, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.