Horoscop Berbec august 2018

Principalele repere în horoscopul Berbecului din luna august 2018 sunt avantajele rezultate din relații de parteneriat, necesitatea învigorării efluviilor creative, o viață sentimentală bogată, cu numeroase oportunități, și una profesională ce pare să treacă de la agonie la extaz.

Horoscop august 2018 - Berbec: Previziuni generale


Simțul diplomatic, tactul și bunăvoința par să-ți deschidă uși ferecate cu strășnicie altădată. Relațiile în doi tind să te atragă și să-ți rezerve mai multe împliniri decât cele dintr-un grup, dintr-o colectivitate, atât în sfera profesională, cât și în cea personală ori socială.

Un comportament prea autoritar al tatălui sau a unei rude apropiate te poate determina să reacționezi impulsiv. Stăpânește-ți nervozitatea și nu vei avea decât de câștigat!
Horoscop Berbec august 2018

Lipsa de încredere în tine însuți sau criticile altora îți pot afecta negativ proiectele creative. Încearcă să-ți regăsești spontaneitatea, abilitatea de a te exprima original, fără a te compara cu alții...

Traversezi o perioadă de bun augur adoptării unui stil nou de viață, unui program regulat de fitness, întreținere fizică.

Horoscop Berbec 2018

Pe 1 august 2018, îți este dificil să-ți ții închis capacul vasului sub presiune al iritabilității! Poți avea senzația că totul îți merge prost și că nu ai cum să iei vreo măsură în acest sens. Străduiește-te să nu-i șochezi pe alții prin izbucniri bruște, clocotitoare de mânie, pe care le vei regreta mai târziu.

Luna plină ivită în data de 26 august 2018 în Pești te poartă într-o lume a fanteziei. Lasă-ți imaginația să zburde liberă și vei avea parte de viziuni, idei strălucite, pe care le vei putea pune în aplicare mai târziu. Ține minte că orice îți este posibil dacă depășești barierele conformismului!

Horoscop Berbec august 2018: Dragoste și cuplu


Optimizarea unei relații amoroase devine o prioritate. Ești gata să apelezi la compromisuri, negocieri, să lași mai mult de la tine pentru a-ți păstra armonia în legătura de cuplu.

Dacă ești singur, pari să râvnești mai tare decât de obicei să te implici într-o idilă. Năzuința ta nu este departe de a se împlini!

Razele Lunii noi iluminează pe 11 august 2018 sectorul Leului, fortificând o conexiune afectivă în doi deja formată sau introducând, pe neașteptate, un nou tovarăș de cuplu în viața ta.

În cea din urmă decadă a lunii, se poate reaprinde flacăra unei vechi iubiri. Un fost iubit / o fostă iubită îți poate aduce aminte cât de fericiți ați fost împreună. Nu este, totuși, un ciclu prielnic inițierii unei noi povești de dragoste.

Horoscop august 2018 - Berbec: Muncă și bani


Unele probleme financiare te pot sili să-ți dezvăluiești surse alternative de bani.

În cea de-a doua jumătate din august este posibil să ți se creeze blocaje în carieră, să te simți frustrat întrucât nu te adaptezi destul de repede în acest domeniu. Amintește-ți țelurile din muncă din urmă cu mai mulți ani, și vezi cum s-au materializat până în prezent. Ce anume îți împiedică promovarea? Ce ai de făcut în privința asta?

Din fericire, în ultimele zile din lună ai posibilitatea să fii însuflețit de un mare optimism, care nu-ți întunecă luciditatea. Ești recompensat de superiori, poți să-ți pui în valoare cu pregnanță competența!

Horoscop Berbec iulie 2018
Horoscop Berbec august 2018 Horoscop Berbec august 2018 Reviewed by Diana Popescu on iulie 28, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.