Horoscop Pești august 2018

Horoscopul Peștilor din luna august 2018 indică necesitatea de a detașat față de oameni ipocriți, o reevaluare și o optimizare a relațiilor cu prietenii, și beneficii inlesnite de parteneriate. Viața sentimentală este plină de făgăduințe, cea profesională poate fi afectată de probleme de comunicare, iar demersurile financiare îți sunt în general favorabile.

Horoscop august 2018 - Pești: Previziuni generale


Oameni de care nu ești interesat sau cu care nu ai nici în clin, nici în mânecă, nu au vreo legătură cu tine, par să se vâre cu de-a sila în treburile tale, în sufletul tău. Păstrează-ți calmul și tratează-i cu răceală!

Poți descoperi, la un moment dat, că ai un rol prea pasiv în relațiile cu prietenii, colegii, întrebându-te în ce măsură aceștia îți satisfac nevoile, se aliniază la năzuințele, crezurile tale. Poate conștientizezi că unii dintre ei îți îngrădesc dezvoltarea personală!

Este timpul să-ți treci în revistă starea de sănătate. Cum te simți? Ești plin de energie sau ești tras în jos de o stare de disconfort indefinită? În cel de-al doilea caz, pari să fii mobilizat să iei măsuri radicale! Nu te angaja năvalnic într-o dietă nouă ori într-un tratament, fără să iei în considerare opiniile unei alte persoane, în special ale unui medic.
Horoscop Pești august 2018

În cea din urmă săptămâna a lunii, aspirația de a fi luat în seamă, apreciat, pare să ți se îndeplinească. Înclinat să colaborezi cu cei din jurul tău, îți extragi avantaje importante mai cu seamă din legături de parteneriat.

Ultimele zile din august marchează o îmbunătățire substanțială a interacțiunii cu amicii, în special dacă ai reușit să-i deslușești pe cei veritabili, să-i alungi din viața ta pe cei falși, prefăcuți. Pari să petreci clipe fericite, memorabile, alături de cei dintâi.

Trigonul dintre Venus și Soare din 8 august 2018 te înzestrează cu o intuiție remarcabilă, ce-ți permite să descifrezi gândurile, simțămintele ascunse ale oamenilor, să detectezi lipsa de onestitate a unora.

Horoscop Pești 2018

Idealismul și compasiunea sunt repere ale zile de 19 august 2018, când Jupiter ajuge în trigon cu Neptun. Ești înclinat să dai o mână de ajutor unor persoane ocolite de noroc, te simți atras de obiective înalte, care depășesc zona ta de interese. Cineva apropiat te sprijină să treci printr-o dilemă, să îți refaci încrederea în sine.

Sub vibrațiile Lunii pline răsărite pe 26 august 2018 în Pești, ești îndrumat să-ți afli o varianta mai bună a sinelui, a personalității tale. Nu-i lasă pe alții să te descurajeze, să-ți limiteze potențialul, să-ți năruiască visele cutezătoare!

Horoscop Pești august 2018: Dragoste și cuplu


Atât cuplurile mai vechi, cât și cele incipiente se îndreaptă către o comuniune afectivă profundă, intimă, având darul de a revitaliza partenerii, a le vindeca răni sufletești, decepții trecute.

Ești predispus să dai deoparte orice urmă de egoism, orice îți poate stânjeni comunicarea, împărtășirea sentimentală cu tovarășul tău de viață.

Nativii singuri pot închega o idilă promițătoare cu condiția să își țină în frâu o senzualitate derutantă, să nu-și identifice patima cu iubirea!


Horoscop august 2018 - Pești: Muncă și bani


Este posibil să-ți crești simțitor veniturile îndeosebi în urma unei asocieri.

Pe 11 august 2018, Luna nouă din Leu te poate ajuta să-ți împrăștii o eventuală derută din plan financiar. Dinamismul cu care te avânți într-o afacere te poate totuși determina să-i calci pe bătături pe unii. Adoptarea strategiei pașilor mici îți îngăduie să ai progrese stabile, fără să stârnești ranchiuna altora!

În a doua jumătate a lunii este necesar să te focalizezi pe menținerea unei comunicări bune cu colegii, astfel încât să nu aibă de suferit lucrul în echipă. Verifică orice informație venită în sfera profesională întrucât unele din ele pot fi eronate, distorsionate. În acest ciclu astral ți se testează flexibilitatea din muncă.

Horoscop Pești iulie 2018
Horoscop Pești august 2018 Horoscop Pești august 2018 Reviewed by Diana Popescu on iulie 28, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.