Horoscop Vărsător august 2018

Horoscopul Vărsătorului din luna august 2018 aduce în prim plan transformarea relațiilor familiale, posibilitatea de a călători, dezideratul explorării sinelui și cel al analizării și îmbunătățirii legăturilor de parteneriat. Viața amoroasă ocolește locurile comune, iar situația financiară îți este când implinitoare, când problematica.

Horoscop august 2018 - Vărsător: Previziuni generale


O criză sau o situație tensionată de acasă te poate determina să-ți redefinești rolul în familie și comunicarea cu membrii acesteia. Un plan ținând de locuință ori o mutare pare să fie întârziat, să necesite modificări.

Nu mai ești satisfăcut de rutina zilnică, cauți cu dinadinsul să te rupi de cenușiul existenței. Tinzi să fii atras de lucruri și persoane străine, să-ți lărgești orizonturile, eventual prin studiul individual al unui domeniu preferat ori printr-o călătorie.

În a doua jumătate a lunii, poți fi supus unor blocaje, dezamăgiri din cauze neclare, incerte. Se impune să descoperi care sunt aceste cauze misterioase și să le elimini, astfel încât să înceteze să te săcătuiască energetic. Rezervă-ți timp pentru a te retrage din lume și a-ți concentra atenția asupra universului tău interior.
Horoscop Vărsător august 2018

Aspecte trecute din parteneriatele tale personale, sociale și profesionale sunt pe cale să se reactualizeze și să dea naștere unor neînțelegeri. Oricum, este nevoie ca în această perioada să-ți examinezi cu luciditate relațiile de asociere, să ai grijă că acestea să nu aibă de suferit din pricina unor deficiențe, greșeli în comunicare. Nu este exclus ca unele legături de parteneriat să-și afle o necesară destrămare.

Odată ce ți-a identificat contradicțiile interioare și le-ai pus capăt, în cele din urmă zile din august pari să ai parte de seninătate și să te focalizezi asupra lumii exterioare. Chiar dacă nu ai deocamdată posibilități să te dedici unor inițiative îndrăznețe, ești inspirat să pui la punct planurile unor acțiuni temerare, din viitorul apropiat.

Horoscop Vărsător 2018                                                                                                                                                   

Marte în cuadrat cu Uranus, pe 1 august 2018, te derutează prin schimbări neașteptate ale programului cotidian. Pe de altă parte, poți fi constrâns să te eliberezi de o conjunctură stresantă apelând la o soluție inedită, ieșită din comun. Câteodată, riscurile sunt inevitabile și ești nevoit să pășești pe o funie de saltimbanc.

Gesturile foarte amabile, frumoase ale unor persoane din imediata ta apropiere pentru tine te pot pune pe gânduri, îți par suspecte, sub vibrațiile Lunii noi poposite pe 11 august 2018, în Leu. De fapt, poate că nimeni nu complotează împotriva ta, ci ți-e cumva teamă să te încrezi în alții.

Horoscop Vărsător august 2018: Dragoste și cuplu


Dragostea înflorește prin insolit, prin situații și împrejurări care sfidează inerția, simțul comun.

În caz că ești solo, poți intra într-o poveste de iubire împreună cu cineva aflat în decursul unei călătorii, provenit de pe alte meleaguri sau cu totul diferit de tine, în stare să-ți dezvăluie fațete inimaginabile ale existenței.

Dacă ești într-un cuplu, poți profita de o revitalizare a relației cu partenerul tău, dar numai dacă vă îndepărtați amândoi de obișnuințe și va lăsăți în voia spontaneității.

În ultima parte a lunii se pot ivi probleme în unele cupluri deja constituite. Pentru a fi evitate, este necesar să se spună lucrurilor pe nume. Frustrări, simțăminte de descurajare trecute sub tăcere până acum trebuie să fie mărturisite cu orice preț.

Horoscop august 2018 - Vărsător: Muncă și bani


În sfera profesională sunt avantajate relațiile cu publicul, promovări și alte recompense.

Spre finele lui august, pot apare beneficii financiare din asocieri în afaceri, investiții mai vechi, ba chiar dintr-o moștenire.

Pe 26 august, Luna plină din Pești poate crea incertitudini legate de bani, mai ales dacă demersurile tale din această privința tind să afecte pe cineva care îți este apropiat. Ia în considerare ce este cu adevărat important pentru tine, chiar dacă acest lucru nu-ți este aparent profitabil din punct de vedere financiar.

Horoscop Vărsător iulie 2018
Horoscop Vărsător august 2018 Horoscop Vărsător august 2018 Reviewed by Diana Popescu on iulie 26, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.