Horoscop Taur iulie 2018

Horoscopul Taurului din luna iulie 2018 este caracterizate de libertatea, dezinvoltura ta, noncoformismul tău din interacțiunea cu alții, îmbunătățirea asocierilor din toate sferele existenței, preocuparea sporită față de casă și familie. Dragostea este mai promițătoare decât de obicei, iar situația ta financiară are de câștigat de pe urmă parteneriatelor.

Horoscop iulie 2018 Taur: Previziuni astrologice generale


Îți intensifici contactele sociale mai ales cu oameni liberi de prejudecăți, convenții, în stare să țină pasul cu tine în redescoperirea spontană a deliciilor existenței.

Îți iei viața nițel în joacă și  scoți la lumina copilul din interiorul tău, iar entuziasmul tău de a trăi la maximum pare să fie molipsitor. 
Horoscop Taur iulie 2018

După un ciclu de explorare interioară de-a lungul căruia ai căutat ce anume trebuie să schimbi pentru a avea tipul de relații umane pe care ți-l dorești, ai prilejul să acționezi pentru a ți-l crea. La ordinea zilei este îmbunătățirea legăturilor de parteneriat care și-au dovedit viabilitatea și inițierea altora, promițătoare, în sfera profesională, cea socială și cea profesională.

În ultima săptămâna  a lunii, înclini să te focalizezi pe siguranța emoțională și confortul de acasă. Dacă nu ai încă posibilitatea să-ți achiziționezi o altă locuința, mai potrivită ție și celor dragi, poți fi stimulat să o schimbi, să o reamenajezi pe cea existentă, astfel încât să-i alungi eventuale energii negative și să o personalizezi, să-i dai nota de autenticitate ce te reprezintă.

Horoscop Taur 2018

De asemeni, ești mobilizat să-ți treci în revistă trecutul pentru a-ți optimiza viitorul, să îți reclădești, întărești fundația familiei, să-ți sprijini în orice privința rudele, persoanele îndrăgite.

Luna nouă, răsărită în Rac, pe 13 iulie 2018, îți dă senzația că ești vulnerabil emoțional, chiar și în preajma oamenilor apropiați. Ești gata să-ți sară țandăra, să te lași în voia nervozității ori de câte ori cineva te contrazice pe o temă importantă pentru tine. În acest context astral, este indicat să-ți reții pentru tine simțămintele, să-ți zăgăzuiești pornirile impulsive, să asculți mai curând ceea ce au de zis alții, decât să-ți exprimi ideile!

Horoscop Taur iulie 2018: Dragoste și cuplu


Dragostea plutește în aer, te pândește, îți face cu ochiul la fiecare colț al unei străzi, la cotiturile și răspântiile traiului de zi cu zi...

Dacă ai deja un tovarăș de viață, ești capabil frecvent să-l iei prin surprindere prin dovezile iubirii pe care i-o porți. Conexiunea voastră se împrospătează, se revitalizează, ia turnuri pline de farmec datorită modului imprevizibil în care evoluează.

În caz că ești solo, pari să fii înzestrat cu o aură aparte, specială, de magnetism. Ai posibilitatea să te implici, chiar involuntar, într-o mulțime de flirturi, dar nu lăsa să treacă pe lângă tine oportunitatea de a cunoaște un veritabil suflet pereche, să te lansezi într-o idilă cu mari șanse de a se dezvolta un timp îndelungat.

Horoscop iulie 2018 Taur: Muncă și bani


Activitățile financiare în general, cele de afaceri în special, sunt favorizate de asocieri, parteneriate.

Echilibrarea vieții familiale cu cea profesională reprezintă un deziderat sub efluviile Lunii pline poposite în data de 27 iulie 2018 în Vărsător. O problema de acasă nu trebuie să te apese, să te facă irascibil la serviciu, și vicerversa!

Horoscop Taur iunie 2018
Horoscop Taur iulie 2018 Horoscop Taur iulie 2018 Reviewed by Diana Popescu on iunie 28, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.