Horoscop Taur iunie 2018


Conform horoscopului Taurului din luna iunie 2018 ești antrenat într-o relaționare febrilă și fertilă cu oamenii, ți se pune în vedere să-ți estimezi cu un plus de luciditate prieteniile și te bucuri de o atmosferă cordială în familie. Viața sentimentală ți se împletește cu cea socială, și cea profesională îți pune la încercare spiritul competitiv.

Horoscop Taur iunie 2018: Previziuni astrologice generale


Horoscop Taur iunie 2018

Însetat de comunicare, pari să ai câte ceva de spus fiecărui om pe care-l întâlnești, iar cuvintele tale strălucesc prin expresivitate, putere de sugestie, fermecându-i pe cei care te ascultă. Interacționezi cu numeroase cunostiințe, cu o gramadă de prieteni și colegi, iar discuțiile cu ei îți scot în evidență idei originale, inventive.

De asemeni, pari să fii mai mereu pe drumuri, să pleci în scurte călătorii de plăcere sau în interes de serviciu.

Ești, cu toate astea, cuprins de o stare de nehotărâre, fiindu-ți greu să demarezi vreo inițiativa importantă. Ai prilejul să aduni o mulțime de informații din mediul tău înconjurător, ce te vor ajuta, mai târziu, să iei cele mai potrivite decizii și să intri, pășind cu dreptul, în acțiune!

În ultima decadă a lunii, un idealism excesiv te poate determina să-ți confunzi prietenii cu dușmanii, și viceversa. În acest context astral, ți se recomandă să te gândești de trei ori înainte de a-ți deschide inima, a-ți dezvălui un secret cuiva!

Horoscop Taur 2018

În cele din urmă zile din iunie și în cele din prima parte a lui iulie, ești străbătut de o emotivitate extremă. Poți evita oamenii pe care nu-i cunoști prea bine, în care nu te încrezi întru totul, ca să nu fii rănit de gesturile ori vorbele lor. Te simți, în schimb, excelent în sânul familiei, sau împreună cu cei care-ți sunt ca o familie. De altfel, convorbirile cu ei te sprijină să ai cele mai inspirate idei.

Sub efluviile Lunii pline înălțate pe 28 iunie 2018 în sectorul Capricornului, nu te mai mulțumești să visezi cu ochii deschiși la un plan de călătorie, fiind motivat să faci demersuri crescute în acest sens. Ca să-ți împlinești o astfel de năzuință trebuie să ieși din zona ta de confort și să te deschizi spre ceva nou în viață!



Horoscop Taur iunie 2018: Dragoste și cuplu

Demararea unei noi povești de iubire este facilitată de intensa ta activitate socială, participarea la numeroase evenimente, agape, reuniuni. Stilul tău captivant de a vorbi, abilitatea de a sparge gheața într-un grup nou de oameni pot atrage către tine un partener potențial.

Dacă ești deja parte a unui cuplu, îți petreci plăcut timpul liber împreună cu tovarășul tău de viață în mijlocul oamenilor, îndeosebi al amicilor. Ai grijă să nu stârneșți invidia acestora față de conexiunea ta strânsă din legătura de cuplu!

Horoscop Taur iunie 2018: Muncă și bani


Pe 13 iunie 2018, Luna nouă din Gemeni poate să-ți înlesnească o revelație despre adevărată ta situație financiară! Poți descoperi că aceasta nu este atât de roză pe cât părea, dar ai posibilitatea să schimbi macazul ca să-ți echilibrezi balanța de venituri și cheltuieli. Nu poți totuși să realizezi asta peste noapte, impunându-se să te înarmezi cu răbdare și perseverență!

Spre finele lunii, climatul de la serviciu pare să fie tensionat. Competiția pentru afirmare, pentru obținerea sau păstrarea unei poziții profesionale poate deveni acerbă! Este indicat, totuși, să te ferești să te implici în conflicte capabile să se perpetueze, să te afecteze vreme îndelungată. Fii, așadar, gata să dai tot ce ai mai bun în tine, și nu te avânta în bătălii care nu merită să fie purtate!

Horoscop Taur mai 2018

Horoscop Taur iunie 2018 Horoscop Taur iunie 2018 Reviewed by Diana Popescu on mai 28, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.