Horoscop Berbec iunie 2018


În horoscopul Berbecului din luna iunie 2018 se insistă pe atașamentul tău față de familie, dezideratul de a-ți împăca conștientul cu subconștientul, și pe cel de a-ți ameliora relațiile cu prietenii. Viața amoroasă se remarcă prin stabilitate, armonie.

Horoscop Berbec iunie 2018: Previziuni astrologice generale

Horoscop Berbec iunie 2018

Grija față de membrii familiei devine prioritară. Te poți angaja cu ei în convorbiri serioase despre ceea ce va unește, despre realizările și obiectivele pe care le aveți în comun. Ai ocazia să petreci mai mult timp de calitate cu cei îndrăgiți, iar casa ta pare să găzduiască mai des petreceri, reuniuni cu rudele și prietenii.

Poți intra frecvent în contact cu rude aflate pe alte meleaguri, să plănuiți să vă reîntâlniți după multă vreme. De asemeni, ești înclinat să rezolvi probleme mai vechi legate de locuința ta sau să ți-o îmbunătățești cumva, să-i mărești gradul de confort.

În cea din urmă decadă a lunii pot apare dezechilibre ale relației tale cu sinele și cu amicii. În cel dintâi caz, pare să aibă loc o înfruntare între zona ta conștientă și cea subconștientă. Evită să-ți reprimi emoții, gânduri intense, încearcă să ți le recunoștiși vei reuși cât de cât să nu mai fii dezorientat în privința adevăratelor tale valori și idealuri.

Individualismul tău sau cel al unor prieteni poate să genereze o atmosferă încordată între voi. Nu-i învinovăți pentru eșecurile tale, dar nici nu-i lăsa să te învinovățească pentru nerealizările lor. Oricum, o camaraderie veritabilă rezistă unor neînțelegeri de moment, ba chiar este este întărită de ele.

Zilele de la finele lui iunie și cele din prima parte a lui iulie îți sunt marcate de idei ingenioase, creative, pe care îți vine totuși greu să le pui, deocamdată, în practică. Mult mai social, te integrezi de minune printre oameni și pari să te distrezi nemaipomenit împreună cu ei.

Luna nouă iluminează pe 13 iunie 2018 sectorul astral al Gemenilor și te dezbăra de predispoziția de a te orienta concomitent spre prea multe obiective, preocupări. Simțământul că te risipești, îți irosești timpul te determina să faci o schimbare notabilă în viață!

Horoscop Berbec 2018

Extinderea cercului tău social este favorizată de sextilul dintre Mercur și Uranus de pe 14 iunie 2018. Ești pe cale să îți creeze noi contacte utile, să te implici alături de alții în activități incitante, interesante. Inventiv, original, poți să șochezi și să amuzi oamenii cu opiniile tale ieșite din comun!

Venus în cuadrat cu Uranus în data de 15 iunie 2018 îți rezervă surprize în relaționarea cu alții. Este posibil  ca cineva dintre cunoscuții tăi să-și arate brusc adevărata față. Trebuie să găsești un drum de mijloc între independența ta și colaborarea cu ceilalți.

Mintea și trupul îți sunt stimulate, îți sunt cuprinse de neastâmpăr în urma sextilului Soarelui cu Uranus din 28 iunie 2018. Încerci să ocolești orice te plictisește și ai prilejul să petreci clipe memorabile împreună cu prietenii.


Horoscop Berbec iunie 2018: Dragoste și cuplu

Cuplurile căsătorite și cele de cursă lungă se bucură de o coeziune sporită, își redescoperă temeliile, punctele forte. Membrii acestora tind să-și treacă în revista trecutul, să-și revadă împlinirile și să-și clădească planuri ambițioase pe termen lung.

Nativii solitari pot atrage către ei o persoană fermecătoare, stabilă, ce promite să le fie alături la bine și la rău o vreme îndelungată. Această poate fi întâlnită prin intermediul unei rude și pare să fie străbătută de o efervescență, o tinerețe sufletească aparte.


Horoscop Berbec iunie 2018: Muncă și bani

Activitatea ta profesională poate profita de ideile tale inovatoare.

Pe 28 iunie 2018, Luna plină din Capricorn te scoate dintr-o relativă comoditate și-ți reamintește că munca rămâne una din prioritățile tale. O abordare metodică, organizată, minuțioasă a unei sarcini de la serviciu îți garantează succesul și recompense notabile.

Horoscop Berbec mai 2018

Horoscop Berbec iunie 2018 Horoscop Berbec iunie 2018 Reviewed by Diana Popescu on mai 28, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.