Horoscop Gemeni septembrie 2018

Horoscopul Gemenilor din luna septembrie 2018 vestește îmbunătățirea și echilibrarea conexiunilor familiale, a celor cu oamenii apropiați, ambiția de a-ți transforma în mod semnificativ existența și ocazia de a te distra despovărat de griji, obligații deșarte. Dragostea se bazează pe onestitate, loialitate și are parte de o efervescență înnoitoare, iar activitatea profesională are de câștigat grație perseverenței și cooperării.

Horoscop septembrie 2018 - Gemeni: Previziuni astrologice generale


Îți limpezești, clarifici relațiile cu familia, așa că poți să analizezi împreună cu membrii ei ce anume vă sprijină coeziunea, care sunt împlinirile voastre și spre ce obiective să vă îndreptați în viitorul apropiat.

Atât în interacțiunea cu rudele, cât și cu persoanele îndrăgite, cu prietenii, reușești să ai o atitudine echilibrată, fără să încerci să te impui ca lider, și nici să te supui voinței altora.
Horoscop Gemeni septembrie 2018

Întrucât nu mai poți nepăsător față de nedreptățile, suferințele celor din preajma ta, poți fi motivat să te dedici unei cauze nobile, sociale.

Pari să nu fii satisfăcut nici de actuala ta existență, simțindu-te mobilizat să-i dai o nouă față, să ți-o extinzi cumva, să faci ceva nou, în stare să-ți mărească experiența, să-ți lărgească sfera cunoașterii. Deraiezi, într-un fel ori altul, de pe cărările bătătorite ale vieții, ești plin de spontaneitate și de năzuința de evada din temnița convențiilor. Ești gata de sacrificii pentru a porni într-o călătorie mult visată sau a te mută într-un loc îndepărtat de actuala ta casă.

Horoscop Gemeni august 2018

Ultima decadă a lunii te află într-o dispoziție la fel de neconformistă. Nu pari dispus să îți mai asumi obligații care nu au nici un fel de semnificație pentru tine. Ești străbătut de un optimism de zile mari, și îți îndeplinești dorința de a fi în centrul atenției. Oamenii din jur te plac și te antrenează într-o grămadă de distracții, delicii ale existenței.

Pe 9 septembrie 2018, Luna nouă ivită în Fecioară îți infuzează dorința de a te bucura de mai multă stabilitate în viață, inclusiv prin ancorarea în valorile familiei. În această zi tinzi să te încadrezi în regulile sociale, iar acest lucru îți îngăduie să obții niște avantaje notabile.

Luna plină ce iluminează Berbecul în data de 25 septembrie 2018 poate prilejui o întâlnire neașteptată cu un amic vechi, pe care nu l-ai mai văzut de mult timp sau o reuniune plăcută cu oameni de care te leagă aceleași credințe, năzuințe.

Horoscop Gemeni septembrie 2018: Dragoste și cuplu


Adevărata dragoste presupune să fii onest atât cu tine cât și cu partenerul tău, să menții un echilibru stabil în conexiunea cu el, fără să pici în capcanele orgoliului, egoismului.

În cuplurile formate, se instalează o atmosferă de încredere, prețuire reciprocă. Cei doi tovarăși nu-și transmit nemaipomenit de expresiv iubirea unui față de celălalt, dar tind să și-o dovedească prin orice fac, de la cel mai mic gest până la cele mai importante acțiuni din traiul cotidian. Asta până în cea din urmă treime din septembrie, când pasiunea explodează în viața lor, dragostea dintre ei este învigorată de un tsunami de patimă și împrospătare afectivă.

Nativii singuri au cele mai mari șanse să se implice într-o poveste de dragoste tot către finalul lunii, grație atractivității extraordinare cu care par să fie înzestrați atunci.

Horoscop septembrie 2018 - Gemeni: Muncă și bani


Colaborezi extrem de bine cu colegii și șefii de la serviciu, și poți ieși în evidență prin ambiția de a-ți eficientiza munca.

Desprinderea de asociați nocivi, iresponsabili dintr-un demers financiar sau dintr-o afacere îți înlesnește creșterea simțitoare a veniturilor.

Horoscop Gemeni 2018
Horoscop Gemeni septembrie 2018 Horoscop Gemeni septembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on august 27, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.