Horoscop Taur septembrie 2018

În horoscopul Taurului din luna septembrie 2018 se evidențiază un efluviu creativ excepțional, ce necesită eforturi în călăuzirea spre aplicarea sa în practică, mobilizarea către materializarea țelurilor tale esențiale, reașezarea dragostei drept o prioritate în viață, și întreprinderi profesionale guvernate de ambiții și strădanii substanțiale.

Horoscop septembrie 2018 - Taur: Previziuni astrologice generale


Întâlnirile cu oameni deosebiți, originali, precum și o efervescență mentală ieșită din comun îți stimulează cretivitatea, îți izvodesc idei inspirate, a căror punere în aplicare necesită adeseori o strategie, o organizare și o planificare minuțioasă. Relațiile cu copiii tăi sau ai unei persoane îndrăgite, apropiate, îți oferă mari satisfacții.

Imboldul primit de gândirea ta te îmbărbătează să te reînscrii pe traseul idealurilor tale cu o încredere sporită în ele și cu o viziune ce-ți înlesnește depășirea oricăror obstacole în împlinirea lor. Ești gata să te supui unor teste cu mari riscuri ținând de credințele tale, de filosofia ta de viață. Dacă le treci cu bine, ele îți pot confirmă viabilitatea țelurilor, faptul că ești îndreptățit să faci eforturi notabile pentru a ți le atinge.
Horoscop Taur septembrie 2018

Te integrezi fericit în sfera socială, în viața publică, având avantaje în special în legăturile de parteneriat. Acestea sunt cu atât mai fructuoase cu cât sunt focalizate pe obiective pe termen lung.

În cea din urmă decadă a lunii, pari să fii mobilizat să te debarasezi de tabieturi, obiceiuri toxice din traiul de zi cu zi, să-ți rezervi mai mult timp și spațiu revitalizării, odihnei, reenergizării.

Pe 7 septembrie 2018, trigonul dintre Mercur și Uranus îți activizează mintea, te face să cauți căi noi de a scăpa de rutină. Ai la îndemână informații inedite, chiar năucitoare despre lume, ce-ți pot pune la încercarea adaptabilitatea și deschiderea către nou.

Luna nouă răsărită în data de 9 septmebrie 2018 în Fecioară te inspiră să aduci la lumină ceea ce este cu adevărat veritabil în sufletul tău. Pe de altă parte, ești îndrumat să îți dezvaluiesti plăceri incandescente ale vieții în locuri și în împrejurări nebănuite până în prezent.

Horoscop Taur august 2018

Surprize, adeseori neplăcute, par să te aștepte pe 12 septembrie 2018, atunci când Venus se poziționează în opoziție cu Uranus. Colaboratori de nădejde par să te dezamăgească ori tu însuți ești pe cale să pui capăt, prea brusc, unor asocieri păguboase. Se impune să-ți păstrezi un minimum de tact în tot ce faci!

Nervozitatea tinde să-ți scape din hățuri pe 19 septembrie 2018, ca efect al cuadratului lui Marte cu Uranus. Străduiește-te să nu-i șochezi pe oameni cu ieșiri imprevizibile de iritabilitate, să-ți stăpâneșți nerăbdarea atunci când ești la volan sau faci o muncă relativ riscantă.

Sub vibrațiile Lunii noi poposite pe 25 septembrie 2018 în Berbec, ești ispitit să îți explorezi dimensiuni reprimate ale universului interior. Ești, cumva, atenționat că este necesar să  nute lași în voia unor impulsuri subconștiente și a unor evenimente nesemnificative din trecut.

Horoscop Taur septembrie 2018: Dragoste și cuplu


Dragostea își află din nou întâietatea în existența ta, mai ales când îți deschizi inima, sufletul față de persoană îndrăgită!

Comunicarea sporită, expresivă, sinceră din cupluri mai vechi și din unele incipiente dă ghes unei conexiuni autentice între parteneri. Este vremea să-ți reînnoiești declarațiile de iubire pentru un partener consacrat ori unul la sufletul căruia râvnești de mult timp.

Dacă nativii singuri sunt favorizați în demersurile lor amoroase de empatia cu care se apropie de o persoană ce îi captivează, cei din relații romantice în doi verificate tind să-și ceară în căsătorie persoana iubită sau să fie ceruți în căsătorie de aceasta!

Horoscop septembrie 2018 - Taur: Muncă și bani


Ambiția de a avea realizări de excepție în plan profesional atinge cote foarte înalte. Nu te dai înapoi de la nimic pentru a avea succese în acest domeniu, și ești avantajat de perspectiva ta realistă, practică. Traversezi un ciclu astral prielnic unei promovări, unei măriri salariale, îmbarcării pe un nou parcurs al muncii ori al afacerilor. Ai grijă, totuși, să nu fii prea agresiv în acțiunile tale, mai cu seamă că beneficiezi de sprijinul, colaborarea aproape necondiționată a colegilor, colaboratorilor.

Horoscop Taur 2018
Horoscop Taur septembrie 2018 Horoscop Taur septembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on august 27, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.