Horoscop Berbec septembrie 2018

Horoscopul Berbecului din luna septembrie 2018 insistă pe îmbunătățirea stării de sănătate prin consultarea unor persoane bine intenționate și informate din imediata ta apropiere, pe realismul cu care te îndrepți spre năzuințele tale, alierea cu oameni aflați pe aceeași lungime de undă ca și tine. Viața sentimentală are drept principale orientări senzualitatea, comunicarea și profunzimea, iar cea profesională se axează pe bună înțelegere și independență.

Horoscop septembrie 2018 - Berbec: Previziuni astrologice generale


Comunicarea ta cu oamenii apropiați, cu rudele și amicii tinde să se focalizeze tot mai des asupra stării voastre de sănătate, a ameliorării acesteia. Poți intra astfel în contact cu idei noi, inovatoare despre o schimbare în bine a stilui tău de viață, optimizării tonusului tău fizic și psihic. Este posibil să plănuiești o scurtă călătorie într-o stațiune, într-un loc unde ai potențialul să-ți tratezi o afecțiune mai veche ori mai nouă.
Horoscop Berbec septembrie 2018

Nu te mai mulțumești să visezi cu ochii deschiși la idealurile tale cele mai fierbinți. Ești motivat să faci importanți pași înainte pe drumul spre materializarea lor, nu atât prin metode conformiste, obișnuite, cât prin unele ingenioase, ieșite din comun, ba chiar ciudate din punctul de vedere al unora.

Trebuie să ții cont că mai cu seamă obiectivele tale pe termen scurt și mediu au cu atât mai multe șanse de a fi încununate de succes, cu cât le abordezi împreună cu oameni animați de aceleași interese ca și tine. Traversezi o perioadă auspicioasă lucrului într-un grup de persoane care-ți împărtășesc credințele, preocupările.

Horoscop Berbec august 2018

În ultima decadă a lunii, ai tot mai multe prilejuri de a ieși în lume, a socializa cu plăcere, pasiune, entuziasm. Cei din jurul tău par să fie captivați de aura ta de umor, optimism și încredere în tine însuți. Deși ești concentrat pe țelurile tale, știi cum să ți le promovezi astfel încât să le demonstrezi beneficiile și pentru alții. Tocmai de aceea, ai capacitatea să -ți fortifici legături de parteneriat mai vechi și să pui la punct altele noi.

Luna plină ivită pe 25 septembrie 2018 în Berbec este asociată cu destinul tău, reputația ta în lume. Îți poate înlesni o realizare de excepție, o recunoaștere în plan social și/sau profesional, un drum nou, înnoitor de împlinire personală. Universul pare să facă tot ce poate pentru a-ți fi pe plac!

Horoscop Berbec septembrie 2018: Dragoste și cuplu


 Senzualitatea însoțită de dragoste nu este un păcat, ci o eliberare de păcat. Senzualitatea fără dragoste este poate cel mai mare păcat.

La debutul lui septembrie un imbold frenetic de erotism îi străbate atât pe nativii aflați într-un cuplu, cât și pe cei singuri. Dacă în primul caz este un lucru benefic, ce învigoreaza sentimentele de iubire, în cel de-al doilea poate fi uneori malefic, întrucât poate conduce spre aventuri amoroase superficiale, trecătoare, cu un impact negativ pe termen lung.

În ultima treime a lunii, partenerii dintr-o legătură sentimentală consacrată ajung să comunice tot mai armonios, să-și înțeleagă și să-și  ierte unii altora greșelile, să discute fără să se certe și să nu-și lase supărările din alte aspecte ale existenței să le întunece conexiunea afectivă.

Berbecii solitari caută cu tot dinandinsul să se atașeze profund din punct de vedere emoțional de cineva în stare să îi iubească și să-i aprecieze pentru ceea ce sunt ori pot fi cu adevărat.

Horoscop septembrie 2018 - Berbec: Muncă și bani


Relaționarea cu șefii și colegii de la serviciu pare să stea sub bune auspicii, atâta timp cât îți reții impulsul de a fi prea critic, a încerca să le găsești nod în papură altora. Nu mai ești sâcâit de probleme profesionale minore, și ești înclinat să îți extinzi succesele din carieră de până acum. Ai această oportunitate și dacă reușești să te desprinzi de sub aripa cuiva care-ți vrea binele, dar îți îngrădește acțiunile printr-o atitudine exagerat de prudentă.

Ca să ai profituri notabile, este nevoie să îți gestionezi cu grijă, diplomație parteriatele din afaceri, demersuri financiare.

Horoscop Berbec 2018
Horoscop Berbec septembrie 2018 Horoscop Berbec septembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on august 26, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.