Cum îți asiguri un look de excepție pentru un eveniment – coafuri inedite realizate de mâini pricepute


Sezonul evenimentelor speciale precum nunțile continuă și o dată cu acesta și preocupările doamnelor despre cum să arate de excepție. A afișa un look inedit este ceea ce își doresc, o completare pentru ținuta bine aleasă. Nu este nimic nou în recomandarea de a opta pentru serviciile de coafor ale unui salon de înfrumusețare. Însă ce face diferența ține de priceperea hairstilistului ales pentru a-ți realiza look-ul dorit.



Coafuri inedite, dar mai ales potrivite 

Pare destul de ușor să te lași inspirată de fotografii văzute în paginile de reviste sau din orice sursă. Ce este mai dificil totuși se referă la adaptarea de stil și formă pentru cea care solicită un anumit tip de coafură. Așadar, este de maximă importanță aici persoana aleasă să îți fie hairstilist.


Un salon de înfrumusețare ar trebui să fie la pachet cu asigurarea clientei că va avea parte de calitate și de o coafură rezistență, ceea ce nu poate să obțină acasă, pe cont propriu. Dar asta se întâmplă mai degrabă când salonul ales este și el unul de top.


Iată și cum poți să te asiguri  de acest lucru, prin alegeri bine gândite:

  • Discută cu hairstilistul. Pentru a obține ceea ce îți dorești, trebuie și să ți se potrivească un anumit stil. În funcție de eveniment și de caracteristicile acestuia, de ținuta pe care o ai, de formă feței și de toate detaliile, o coafură trebuie adaptată astfel încât să minimalizeze atenția către anumite părți sau defecte și să scoată în evidență clar frumusețea chipului. 
  • Părul scurt nu înseamnă că nu are șanse să fie coafat. Nu accepta un astfel de răspuns. Este desigur o provocare estetică și stilistică. Fie că se merge pe ideea de extensii, fie că se păstrează această lungime, trebuie să existe totuși o manieră de a aranja părul astfel încât coafură să corespundă evenimentului la care vei participa. 
  • Evită stilurile ce te pot îmbătrâni. Aici se include, spre exemplu, tapatul la modul exagerat. Dacă îți dorești volum pentru păr, mai ales de la rădăcina acestuia, poți opta pentru diverse produse de styling menite să obțină un astfel de efect, chiar și de creponare a părului. Un reper despre calitatea serviciilor unui salon de înfrumusețare poate fi tocmai abordarea pe care ți-o oferă coafeza cu privire la această situație. 
  • Urmărește ce produse sunt folosite. Etapele unui coafat se cunosc: spălat, uscat, coafat, finisat. Însă diferențe vor exista mereu: cum te simți și cât de îndemânatică este persoana în cauză, ce produse folosește și în ce cantitate, cum se adaptează unei situații și, nu în cele din urmă, cât timp durează întreaga procedură. 

Profesionalismul dovedit al celor care coafează este fără doar și poate ceea ce te va determina să alegi un salon sau nu. O recomandare este Cinnamon Salon. Ai șansa de a alege una dintre cele două locații, fie salonul din Tunari nr. 6, sector 2 sau Bd. Ferdinand nr. 116, sector 2. Descoperă în cadrul paginii lor oficiale, cinnamonsalon.ro, toate detaliile.

Cum îți asiguri un look de excepție pentru un eveniment – coafuri inedite realizate de mâini pricepute Cum îți asiguri un look de excepție pentru un eveniment – coafuri inedite realizate de mâini pricepute Reviewed by Diana Popescu on august 23, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.