Horoscop Pești septembrie 2018

Horoscopul Peștilor din luna septembrie 2018 are drept repere marcante avantajele mijlocite de parteneriate, conștientizarea unor porniri interioare ignorate, reprimate, prilejul de a-ți redescoperi ființa, inclusiv în dragoste, pe trasee neobișnuite, inedite ale existenței.

Horoscop septembrie 2018 - Pești : Previziuni astrologice generale


Ești înclinat să te bazezi pe orice fel de demers din relații în doi, iar acest tip de interacțiune îți favorizează cele mai mari succese, inclusiv în afaceri și în carieră.

Pari să conștientizezi cât se poate de lucid cine îți sunt prietenii și cine îți sunt dușmanii, așa că nu ar trebui să ai probleme în a te orienta în cine să te încrezi și în cine nu. Oricum, ești capabil să pui capăt unor relații umane dăunătoare, să te îndepărtezi de vampiri care-ți "sug" energia mentală, sufletească.

Ai prilejul să faci asta și datorită predispoziției de a-ți trece în revistă universul interior, a te cufunda în hăurile sale și a-ți destăinui mistere care poate te-au înfricoșat până acum.
Horoscop Pești septembrie 2018

Este nevoie să-ți depășești bariere interioare, complexe la prima vedere, ce te opresc să-ți extinzi orizonturile existenței. Nu refuza oportunitatea de a merge în străinătate, a te deschide către spații neexplorate ale vieții. O prudență exagerată este în stare să îți îngrădească evoluția, dezvoltarea!

Îndeosebi în ultima decadă a lunii, ai șansa să te debarasezi de aspecte păguboase ale trecutului, să-ți elimini din trai iluzii toxice, să înțelegi ce este cel mai bine să faci pentru tine, pentru a fi fericit cu adevărat.

Horoscop Pești august 2018

Pe 7 septembrie 2018, Soarele în opoziție cu Neptun pare să-ți scadă încrederea în tine însuți, îndeosebi în relaționarea cu cei din jur. Ai grijă să nu-i lași pe alții să profite de vulnerabilitatea ta emoțională! Nu semna nici un contract important, nu-ți pune la punct nici o înțelegere cu persoane care se străduiesc să te convingă să faci asta.

Luna nouă ivită pe 9 septembrie 2018 în Fecioară îți impune să nu mai neglijezi aspecte păguboase din relațiile tale de parteneriat din sfera personală, socială și profesională. Este nevoie să dai glas unor probleme nemărturisite până acum, să discuți cu sinceritate, onestitate despre orice chestiune care îți înfrânează conexiunile umane însemnate!

Horoscop Pești septembrie 2018: Dragoste și cuplu


Oricât de mulți ar fi, kilometrii ce-i despart pe îndrăgostiți sunt parcurși în numai câțiva pași când sentimentele lor sunt autentice!

Distanțele emoționale ce-i separă pe nativii aflați deja într-un cuplu de partenerii lor sunt pe cale să fie "arse", eliminate de la sine. Desigur, depinde numai de voința lor să pună capăt unor neînțelegeri, chiar tacite, care le-au îngreunat în ultima vreme conexiunea afectivă.

Peștii singuri au ocazia să închege o idilă cu cineva provenit dintr-o altă țară sau cunoscut în decursul unei călătorii.

Horoscop septembrie 2018 - Pești: Muncă și bani


Asocierile îți sunt cele mai prielnice demersurilor financiare și profesionale. Ai avantaje mai cu seamă în activități legate de relațiile cu publicul, publicitate, negocieri, întreprinderi corelate cu un domeniu artistic.

O oportunitate nemaipomenită ținând de bani se cere a fi exploatată în ziua de 25 septembrie 2018, când Luna plină se instalează în Berbec. O investiție de demult, neglijată, uitată cumv,a pare să -ți livreze beneficii impresionante!

Horoscop Pești 2018
Horoscop Pești septembrie 2018 Horoscop Pești septembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on august 23, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.