Află ce dezvăluie inelul de logodnă despre tine!


Cei mai mulți bărbați întâmpină dificultăți în misiunea de a identifica inelul de logodnă care rezonează cu personalitatea partenerei lor. Ar trebui să fim mai indulgente – puse în fața unei vitrine cu diamante strălucitoare care tronează în centrul inelelor, chiar și noi am ignora personalitatea noastră și am uita cât suntem de exigente în privința alegerilor pe care le luăm.
Inele de logodna Diamag
Primele semnale ar trebui lansate de noi, dacă vrem să ne scutim de dezamăgiri inutile. Există câteva indicii care pot fi utile în alegerea inelului pe care îl vei purta cu drag o viață întreagă, tocmai pentru că te reprezintă atât de bine!

  • Inelul cu piatra ovală
Piatra în formă ovală dezvăluie despre tine faptul că ții la tradiții, însă în același timp dorești să îți pui o tușă personală asupra lucrurilor. 
Cât privește stilul tău, ești o persoană sofisticată căreia îi place mereu să îi surprindă pe cei din jur. Ai mereu apariții impecabile deși îți place ca, din când în când, să adaugi în ținutele tale piese casual, pentru un look lejer și relaxat. 
Mai mult ca sigur îți surâde ideea unei nunți primitoare, cu o atmosfera caldă, iar atenția ta la detalii va crea un cadru tematic și cromatic coerent. 

  • Inelul de „prințesă”
Probabil că ai anticipat deja cum va suna descrierea ta! Așa cum și tipul de inel de logodnă de la Diamag sugerează, ești de părere că meriți tot ce e mai bun, îți dorești să fii respectată și să ți se acorde multă atenție. Chiar dacă în mod normal ești adepta stilului casual, la evenimente vrei să strălucești și să fii în centrul atenției. 
La nunta ta va fi floare la ureche să creezi o atmosferă de basm și să îți tratezi invitații drept niște persoane de rang înalt.

  • Inelul cu piatră rotundă
Asemeni celei mai populare forme de diamant, cea rotundă, ești o persoană căreia îi place să socializeze și te adaptezi cu ușurință împrejurărilor. Ești la curent cu fiecare trend și nu te dai în lături atunci când vine vorba de a- l adopta.
Nunta ideală în viziunea ta este una tradițională, iar surprizele fac parte din program. 
Inelul cu diamant
Ești genul de persoană căreia îi place să vină mereu cu ceva nou și să surprinzi cu noi calități. Le păstrezi ca pe un as în mânecă și apelezi la ele la momentul prielnic. 
Cât privește stilul vestimentar, îți place să îți construiești întreagă ținută în jurul unui punct cromatic sau un accesoriu prețios.
Îți vei organiza nunta în cele mai mici detalii și te vei asigura că va rămâne pe veci în amintirea tuturor invitaților.

  • Inelul cu diamante prinse rând pe rând într-o montură circulară
Ești o persoană plină de inspirație și creativitate, îți place să îți asumi riscuri și să faci lucrurile în felul tău. Stilul tău reprezintă rezultatul unui amestec dintre elemente vintage și cele actuale, în forma unor ținute complexe. 
Nunta ta nu poate fi altfel decât eclectică, un amalgam de culturi, culori, stiluri, texturi, etc. Orice decizie vei lua, te vei asigura că nunta va fi una unică.


  • Inelul de logodnă cu piatră colorată
Ești diferită într-un mod asumat și interesant. Te înscrii cu ușurință în tendințe, însă nu ratezi ocazia de a-ți personaliza ținutele prin atitudinea plină de încredere cu care le porți. 
Nunta ta se va înscrie însă în tipare clasice, uimind totuși oaspeții cu momente inedite.


Acum că ai aflat ce tip de inel ți s-ar potrivi, este momentul să îi transmiți subtil aceste indicii și partenerului tău. În fond, tu vei fi purtătoarea lui, deci trebuie să te asiguri că te va reprezenta și va oferi un plus de stil ținutelor propuse de tine.

Află ce dezvăluie inelul de logodnă despre tine! Află ce dezvăluie inelul de logodnă despre tine! Reviewed by Diana Popescu on septembrie 06, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.