Previziuni Feng Shui 2019 | Stelele zburătoare în 2019

Previziuni Feng Shui 2019 | Stelele zburătoare în 2019
În Feng Shui și în tradiția chinezească, "stelele zburătoare" au darul de a face previziuni de la an la an. În 2019, predicțiile inspirate de cele nouă stele zburătoare indică direcții, orientări favorabile și defavorabile în casă, în locuință, ce pot face loc unor influențe pozitive ori negative în relația cu familia, cu cei dragi, vieții profesionale, sociale și sentimentale.

În 2019, anul chinezesc al Porcului de Pământ (Ji Hai), vor fi patru zone ale spațiului tău de locuit afectate de energii neauspicioase, și altele cinci, care vor fi supuse vibrațiilor unor stele benefice. Chinezii spun că avem posibilitatea să diminuăm efectele rele ale unor stele zburătoare, și să le amplificăm pe cele ale unor stele bune, prin "remedii" sau metode Feng Shui speciale!

1 - Steaua prețiosului dar celest

Numită și "Cea albă" (Tan Lang), Steaua pretiosului cadou celest este una norocoasă. În 2019, va zbura în Vestul domiciliului tău, aducând beneficii asociate cu cariera, averea, reputația, statutul social. Dacă ușa de la intrarea în casa ta este amplasată în vest, te poți aștepta la vești bune și călătorii frecvente în acest an.

În caz că ești angajat și biroul sau locul tău de muncă se află înspre vest, aportul tău profesional va fi remarcat de șefi și colegi. Dacă această stea nu este sprijinită de mediul înconjurător, Tan Lang poate provoca depresii ori probleme emoționale, singurătate sau despărțirea de cineva îndrăgit! Oamenii având numărul Gua/Kua 7 și cei născuți în zodia Cocoșului vor profita cel mai mult de influențele sale pozitive.

Numarul tău Kua sau Gua și direcțiile norocoase în Feng Shui

2 - Steaua bolii

Steaua bolii, purtând și numele de "Steaua neagră 2" (Ju Men), este localizată în Nord-Est, o zonă a locuinței nu foarte favorabilă în 2019. Ea indică probleme în sănătate pentru femeile mai în vârstă sau pierderi de bani, dificultăți în fructificarea unor investiții, îndeosebi în domeniul unor proprietăți, unor terenuri sau case.

Atât femeile vârstnice, cât și cele gravide ar trebui să evite regiunea de Nord-Est. Dacă acest lucru nu este posibil, în Feng Shui se recomandă amplasarea aici a unor obiecte din alamă, bronz, cupru sau cositor, dar nu și a unor obiecte asociate cu Focul. Persoanele native în Bivol și Tigru, și cele cu numărul Kua/Gua 9 sunt cele mai vulnerabile față de vibrațiile Ju Men.

3 - Steaua certei

Sudul casei tale este ocupat de Steaua certei sau "Steaua albastră 3", una vestită a fi piază rea,  a aduce pagube, probleme juridice, dispute, necazuri, inclusiv financiare.

Se spune că dacă patul sau ușa de intrare în domiciliu se află la Sud, forța negativă a acestui astru se mărește. Oricum, aici trebuie să fie evitat elementul Apă, folosindu-se în schimb elementul Foc. Oamenii născuți în zodia Calului și cei cu numărul Gua/Kua 9 sunt cei mai sensibili față de relele acestei stele.

4 - Steaua învățării și a relațiilor

Denumită și "Steaua verde 4" (Wen Qu), este localizată în anul Porcului de Pământ în zona de Nord a locuinței, una auspicioasă pentru studiu, învățătură, cercetare, creație literară și pentru învigorarea conexiunii sentimentale, a dragostei din relațiile de cuplu.

Nativii din zodia chinezească a Șobolanului și oamenii cu numărul Kua/Gua 1 au cel mai mult de câștigat din energia Wen Qu.

5 - Steaua ghinionului

Zona de Sud-Est a domiciliului este cea mai inoportună în 2019, din pricina faptului că este stăpânită de Steaua ghinionului sau "Steaua galbenă 5", responsabilă de ghinioane, accidente, îmbolnăviri și pierderi de bani. Această regiune trebuie să fie evitată în orice activitate importantă!

Este o parte a casei de rău augur, mai ales dacă include ușa de la intrare, o fereastră, un birou sau un pat. Oricum vibrațiile acestei stele pot fi diminuate prin așezarea în Sud-Est a unor obiecte Feng Shui conținând elementul Metal și îndepărtarea de aici a celor înglobând energia Focului.

Cele mai vulnerabile persoane față de influențele Stelei ghinionului sunt cele native în zodiile Maimuței și Oii, și cele cu numărul Gua/Kua 2.

2019: Anul chinezesc al Porcului de Pământ

6 - Steaua celestă

Numită și "Steaua albă 6" (Wu Qu), guvernează în acest an zona de Est a locuinței și conferă putere, succese și împliniri datorate perseverenței și străduințelor. Drept urmare, această zonă este prielnică atunci când vrei să avansezi în carieră, să te bucuri de prestigiu în muncă.

Dacă mediul înconjurător nu sprijină acest sector conform principiilor Feng Shui, sau dacă în el se găsește dormitorul, se pot ivi totuși vibrații negative, cum ar fi simțăminte de singurătate și tristețe, schimbări bruște, neașteptate la serviciu. Această stea influențează mai cu seamă pe cei născuți în zodia chinezească a Iepurelui și pe cei cu numărul Kua/Gua 3.

7 - Steaua hoției

Purtând și numele de "Steaua roșie 7" (Pojun), are impact asupra regiunii de Sud-Est a domiciliului, și poate da naștere violenței, unor certuri fierbinți, unor bârfe, calomnii, competiții neloiale în muncă, neînțelegeri în cuplu.

Dacă ușa de la intrare se află în Sud-Est, există riscul să fii călcat de hoți, așa că este indicat să iei măsuri în plus de securizare a locuinței. Pentru a împrăștia influențele negative ale lui Pojun, se recomandă amplasarea în această zonă a elementului Apă și îndepărtarea Pământului și Metalului. Cei mai afectați de această stea sunt oamenii născuți în zodiile Dragonului și Șarpelui, cei cu numărul Gua/Kua 4.


8 - Steaua norocului în prosperitate

Steaua norocului în prosperitate sau "Steaua albă 8" stăpânește asupra regiunii centrale a casei și este asociată cu fericirea și averea, culegerea roadelor muncii tale, beneficii impresionante ale unor investiții și evoluție în carieră.

Este indicat, așadar, să folosești cât mai des această zonă, și să nu-i blochezi energiile așezând aici o diversitate, o amestecătură de obiecte, mobile.

9 - Steaua multiplicatoare

Purtând și numele de "Steaua violetă 9", conectată cu partea de Nord-Vest a locuinței, furnizează vești bune, promovări, noroc în dragoste, evenimente fericite, inclusiv în familie, precum nunți, nașteri, rezultate bune la școală ale copiilor. Este, totodată, și steaua popularității, gloriei și frumuseții.

Sectorul de Nord-Vest al domiciliului este unul favorabil dacă vrei să te dedici unor începuturi marcante, unor noi proiecte, orientări profesionale. În caz că ai o ușă aici, încearcă să o folosești cât mai des pentru a-ti mări prosperitatea.

Cuplurile care plănuiesc să se căsătorească, să-și întemeieze o familie, par să aibă de profitat foarte mult de partea de Nord-Vest a unei case. Steaua multiplicatoare își revarsă beneficiile în special asupra nativilor din Porc și a persoanelor cu numărul Kua/Gua 6.

Previziuni Feng Shui 2018 | Stelele zburătoare în 2018
Previziuni Feng Shui 2019 | Stelele zburătoare în 2019 Previziuni Feng Shui 2019 | Stelele zburătoare în 2019 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 14, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.