Horoscop Capricorn februarie 2019

Horoscopul Capricornului din luna februarie 2019 insistă pe o integrare inspirată în activitatea socială, interesul de a-ți spori influența asupra altora, aspirația de a te cufunda în plăceri, a trăi "clipa", și o viață sentimentală dinamică.

Horoscop Capricorn februarie 2019: Previziuni generale


Însuflețit de năzuința de a-i satisface pe cei din jur, te străduiești să faci pace cu ei, să înlături dificultățile din interacțiunea cu aceștia. Te remarci printr-o relaționare socială intensă și ai posibilitatea să-ți extinzi și să-ți invigorezi contactele umane utile.

Te adaptezi cu ușurință oricăror circumstanțe, persoane pe care le întâlnești. Plin de neastâmpăr, pari să fii mai mereu în mișcare, pe drumuri, în vizite și scurte călătorii. Reuniunile cu amicii, rudele, colegii sunt la loc de cinste în această lună!

Ești mobilizat să-ți optimizezi imaginea exterioară, să-ți pui sub lumina reflectoarelor personalitatea și să-ți mărești, astfel, impactul asupra altora. Oricum, beneficiezi de o expresivitate de zile mari, de o forță de convingere extraordinară în convorbirile frecvente cu cei din imediata ta apropiere.
Horoscop februarie 2019 Capricorn

O mulțime de informații, vești, dau năvală peste tine, derutându-te, creându-ți o stare de indecizie, așa că este indicat să le lași să se decanteze o vreme, înainte de a le folosi în demersuri, inițiative majore. Totodată, pari predispus să te risipești în prea multe acțiuni!

De altfel, tinzi să îți ocolești responsabilitățile, obligațiile, preferând mai degrabă să te răsfeți  în voia distracțiilor, să te ocupi numai de ceea ce-ți place cu adevărat. Tocmai de aceea, nu ar fi o idee rea să îți iei o vacanță.

Marte în cuadrat cu Pluton pe 2 februarie 2019 îți ascute voința, însă conjuncturile și acțiunile unor oameni par să te pună la încercare mai des decât de obicei. Obsedat de preocupările tale, nu tolerezi ca altcineva să interfereze cu ele. Stăpânește-ți impulsivitatea, imboldul de a-ți sări țandăra din motive minore.

În data de 17 februarie 2019, sextilul dintre Venus și Neptun îți crește sensibilitatea, empatia, îmboldindu-te să le oferi sprijin celor aflați într-un impas. De asemeni, cei din preajma ta sunt receptivi la problemele tale și nu ezită nici ei să-ți dea o mână de ajutor.

Horoscop Capricorn ianuarie 2019

O zi prielnică focalizării pe un lucru ori pe o persoană care te interesează se anunță pe 18 februarie 2019, în urma conjuncției lui Venus cu Saturn. Fii selectiv față de compania pe care ți-o afli, concentrează-te pe prieteniile autentice!

Capacitatea de a fi flexibil și a extrage foloase din minimul pe care îl ai la dispoziție se remarcă în data de 19 februarie 2019, când Luna plină apare în Fecioară. Cu toate astea, ar fi recomandat să nu te lași angrenat de multe întreprinderi de rutină, să-ți acorzi un răgaz pentru a-ți pune la punct o strategie de a-ți lărgi orizonturile.

Ziua de 23 februarie 2019 stă sub semnul a două evenimente astrale: conjuncția dintre Venus și Pluton, și sextilul lui Mercur cu Pluton. Abordarea directă a unor situații problematice contribuie la soluționarea lor. Preferințele îți ajung la o intensitate maximă, și nu ai de gând să faci compromisuri în privința a ceea ce-ți place. Oamenii nu au cum să fie neutri față de tine, și te influențează fie în bine, fie în rău.

Horoscop Capricorn februarie 2019: Dragoste și cuplu


Dacă ești parte a unui cuplu, pari motivat să-ți armonizezi conexiunea cu tovarășul tău de viață, să dai prioritate dorințelor și nevoilor sale. Totodată, spontaneitatea cu care îți evidențiezi atașamentul față de acesta tinde să injecteze un plus de pasiune, senzualitate în relația dintre voi.

În eventualitatea că ești singur, beneficiezi de o aură deosebită de farmec și ești ispitit să te dedai într-o măsură sporită flirturilor. Poți fi asaltat de o grămadăde persoane ce râvnesc să-ți cucerească inima. Dacă cineva îți cade cu tronc, ești gata să-i dovedești până în pânzele albe dragostea ta!

Horoscop Capricorn februarie 2019: Muncă și bani


Nu ești animat de o perseverență prea mare în activitatea profesională și, câteodată, este necesar să-ți controlezi tendința de a neglija detalii semnificative ale sarcinilor tale. Ai, totuși, șansa, să strălucești când ești angajat într-un proiect creativ.

Luna nouă poposită pe 4 februarie 2019 în cerurile Vărsătorului îți pune la îndemână surse nebănuite, nesperate, de bani. Pari să fii în stare de eforturi remarcabile în încercarea de a-ți majora veniturile. Se poate, totuși, ca această atitudine acerbă să te determine să treci cu vederea aspecte însemnate din viața personală!

Vezi pe diane.ro: Pe 5 februarie 2019 începe Anul chinezesc al Porcului de Pământ
Horoscop Capricorn februarie 2019 Horoscop Capricorn februarie 2019 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 29, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.