Horoscop Fecioară februarie 2019

Potrivit horoscopului Fecioarei din luna februarie 2019, ești împlinit prin desprinderea de pe traseele obișnuite ale existenței, dai dovadă de bunăvoința și empatie în relaționarea cu oamenii, mai ales cu cei care joacă un rol central în viața ta, iar dragostea îți poate juca feste dacă te lași atras de unele șiretlicuri ale ei.

Horoscop Fecioară februarie 2019: Previziuni generale


Inspirația crescândă te călăuzește să spui cele mai potrivite cuvinte la momentul potrivit. Nu îți mai refuzi delicii ale vieții din motive conformiste și ești dornic să-ți trăiești din plin, cu spontaneitate, fiecare zi a existenței. Ești mult mai înțelegător cu cei din jur și te remarci printr-o generozitate nemaipomenită. Dacă ai copii, pari să te integrezi de minune în lumea lor, să nu-i mai restricționezi să își dea pe față impulsurile interioare.

Comunici excelent cu oamenii de care te leagă parteneriate atât în plan personal, cât și social ori profesional. Ești gata să le faci compromisuri, iar acest lucru se reflectă pozitiv în principalele tale demersuri! 
Horoscop februarie 2019 Fecioară

Ai nevoie de energia, tovărășia și sprijinul altora pentru a extrage tot ce ai mai bun din tine. Nu trebuie, totuși, să duci prea departe această tendință, până pe punctul de a-ți ignora credințele și idealurile!

O smulgere dură din cadrul rutinii cotidiene este de așteptat să apară în a doua jumătate a lunii, când ești îmboldit să îți reînnoiești cumva traiul, să-i dai o tentă de inedit. Te încăpățânezi să nu mai pășești pe drumuri bătătorite și poți avea fie oportunitatea de a vizita locuri incitante, îndepărtate de casă, fie să îți lărgești cunoașterea printr-un studiu al unui domeniu insolit, ieșit din tiparele cotidianului.

Horoscop Fecioară ianuarie 2019

Pe 4 februarie 2019, Luna nouă din Vărsător îți atrage și ea atenția asupra pericolului de a te dedica prea mult altora în pofida intereselor tale. Desigur, nu ai cum să nu te dăruiești relațiilor autentice de prietenie și iubire, dar totul are o limită, dincolo de care îți poți anula personalitatea. Străduiește-te să afli un echilibru între nevoile tale și cele ale persoanelor din imediata ta apropiere!

Riscul de a pierde controlul asupra destinului tău este evidențiat din nou de Luna plină ce-și face sălaș pe 19 februarie 2019 în Fecioară. Mai cu seama dacă niște oameni din preajma ta încearcă să te oblige să iei niște decizii care nu-ți sunt pe plac, este necesar să-ți revezi principiile, valorile fundamentale, să iei în considerare cu realism cât de mult îți pot îngrădi libertatea, individualitatea!

Horoscop Fecioară februarie 2019: Dragoste și cuplu


Venus te răsfață în această lună, dar darurile ei pot fi, câteodată, asemeni unui cal troian ce riscă să-ți aducă necazuri dacă-l primești în cetatea sufletului tău!

Cel puțin în prima decadă a lui februarie, se impune să nu cedezi flirturilor unor persoane din jurul tău, în special dacă ai deja un partener. Conexiunea ta afectivă cu acesta se îmbunătățește văzând cu ochii, și nu are rost să o dai în bară din pricina unei rătăciri amoroase de moment. De fapt, ai prilejul să îți readuci legătură de cuplu la prospețimea ce a culminat la debutul său.

Oricum, după 10 februarie 2019, se instalează o atmosfera de magnifică reciprocitate afectivă în legăturile în doi deja formate.

Dacă ești singur, ai înainte dezideratul de a face opțiuni bine gândite în viața amoroasă, fiindcă pari să fii asaltat de numeroși pretendenți la inima ta. Da, sufletul și rațiunea se pot confruntă într-o luptă acerbă, însă nu trebuie să-i permiți nici uneia din tabere să obțină o victorie copleșitoare asupra celeilalte!

Horoscop Fecioară februarie 2019: Muncă și bani


Interacțiunea cu asociați din sfera profesională și financiară îți este facilitată de un deosebit simț diplomatic. Popularitatea mărită din ambele zone ale existenței tale îți netezește drumul spre colaborări de succes. Nu este o vreme prielnică demersurilor din muncă individuale.

Vezi pe diane.ro: Pe 5 februarie 2019 începe Anul chinezesc al Porcului de Pământ
Horoscop Fecioară februarie 2019 Horoscop Fecioară februarie 2019 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 24, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.