Soarele din vise | Interpretarea și semnificația viselor

În general, visele despre soare sunt asociate cu iluminarea spirituală sau a căii vieții noastre, cu pacea, liniștea minții, seninătatea sufletească, energia, vitalitatea, viața, bogăția, prosperitatea, norocul și fericirea. Soarele reprezintă, totodată, inteligența, cunoașterea, luciditatea și claritatea mentală, clarviziunea.

Soarele visat în cosmos, în univers, în mișcarea sa împletită cu cea a planetelor, indică o călătorie interioară, aprofundarea zonelor tale lăuntrice, spre o revelație spirituală.

Când visezi un soare extrem de strălucitor, acesta semnifică reputația ta fără vreo pată, noroc, bucurie și satisfacții în viață, relațiile tale foarte bune cu oamenii apropiați, cu membrii familiei, sau eliminarea totală a problemelor care te frământă.

Visul despre un soare strălucind în vreme de ploaie dă de înțeles că îți vei schimbă existența în bine și vei avea parte de succese în câteva domenii esențiale ale traiului tău.
Interpretarea și semnificația viselor despre soare

Soarele întunecat, lipsit de strălucire, chiar negru, semnalează oniric dificultăți, necazuri în viitor. Cel zărit printre nori ori acoperit parțial de aceștia reprezintă frecvent câștiguri financiare (nu foarte mari) și demersuri de afaceri profitabile. Cel ascuns în spatele norilor denotă că este necesar să te pregătești pentru înfruntarea unor obstacole sau că va fi nevoie să faci eforturi majore pentru a-ți împlini un obiectiv, îndeosebi unul ținând de bani.

Un soare roșu din vise te pune în gardă asupra unei primejdii sau prezice o nenorocire, posibil o suferință, boală a uneia din rude.

În eventualitatea că ai visat un apus de soare, înseamnă că vei trece printr-o perioadă de tristețe, amărăciune, dezamăgiri, ori că ești avertizat să nu te lași pradă delăsării pentru a nu fi afectat de pierderi financiare și emoționale însemnate. În același timp, ți se poate atrage atenția să îți elimini niște îndoieli păguboase, să te debarasezi de niște oameni toxici, ce-ți încetinesc evoluția în carieră.

Dacă visezi răsăritul soarelui, se presupune că vei avea mari împliniri în viață, că dificultățile cu care te confrunți, inclusiv din plan familial, vor dispare de la sine, lăsând locul armoniei și unor oportunități substanțiale!

Visul unei eclipse de soare prevestește conflicte, dispute în familie, sau o circumstanță de rău augur la serviciu.

Eclipsa de soare în superstiții, mituri și legende

Atunci când te-ai visat stând confortabil la soare, lăfăindu-te sub razele sale, poate pe o plajă, ți se prefigurează un interval de timp de liniște, relaxare, îmbelșugare și bună înțelegere cu persoana iubită. Într-o altă interpretare, ești atenționat să nu iei o decizie pripită într-o chestiune importantă.

Se spune că visele în decursul cărora soarele explodează dau de înțeles că vei deveni brusc vestit, vei fi apreciat pe neașteptate de o mulțime de oameni, vei accede la un înalt statut social. Într-o variantă diferită, ți se semnifică finalul devastator, nefericit, al unei situații ori relații umane!

Un vis în care îți apar pe cer atât soarele, cât și luna, este asociat cu probleme în căsătorie sau în relația de cuplu, provocate poate de revenirea în viața ta a unei persoane de care ai fost îndrăgostit acum câtăva vreme!

Fostul prieten/fosta iubită din vise | Interpretarea și semnificația viselor
Soarele din vise | Interpretarea și semnificația viselor Soarele din vise | Interpretarea și semnificația viselor Reviewed by Diana Popescu on aprilie 03, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.