Fustele de la Clessidra sunt un must have în garderoba ta!

Am trăit mult timp cu ideea că fustele și rochiile sunt articole pe care le porți pentru a fi o femeie elegantă. Când purtai astfel de articole vestimentare automat trebuia să ai și o atitudine anume și mișcări mai rafinate. Acum poate că diversitatea de tipare demonstrează că poți purta la fel de bine o fustă și atunci când ești îmbrăcată sport, condiția fiind ca fusta să fie croită special pentru acest stil. 

Inevitabil ajungi să ai mai multe tipuri de fuste care îți pun în evidență atuurile. Acesta este scopul lor până la urmă. Mulate, scurte, midi, simple sau asimetrice, ai atât de multe variante. 

Dacă dai puțină atenție colecției de fuste de la Clessidra vei descoperi atât de multe opțiuni, încât vei concluziona că sunt un must have pentru garderobă, indiferent de sezon și trenduri.


Fustele de la Clessidra sunt un must have în garderoba ta
Fustele elegante 
Dacă este să rămâi în tiparele clasice, atunci vei alege să porți fuste pentru acele momente când îți construiești o ținută elegantă. Totuși ce îți vei dori cu siguranță este să nu ai o apariție banală. La www.clessidra.ro ai câteva stiluri atipice: rochia scurtă în carouri, cea neagră bandage, cea plisată bordo. Alege fusta elegantă în funcție de siluetă și de ceea ce vei purta în combinație. 


Fustele pentru party 

Îți dorești ca atunci când mergi la un party să te simți bine și să arăți bine, să porți o fustă care îți permite mișcări lejere. Pentru gusturi mai îndrăznețe o fustă lungă dar cu un crepe generos poate fi o idee. Ține cont însă că ai nevoie de tocuri și că fusta de acest gen este cu talie înalta. 
Cele din piele sau vinil pot fi de asemenea stiluri de încercat. Sunt sofisticate, sunt  interesante și potrivite pentru femeile hotărâte. De obicei, astfel de piese vestimentare cer o potrivire echilibrată, așadar le poți combina cu topuri ceva mai cuminți și simple, lăsând luciul fustelor să iasă în evidență. 
Nu în cele din urmă, fustele cu aplicații, paiete strălucitoare spre exemplu, sunt de dorit. Acestea ies în evidență fără doar și poate, sunt în trend și pot fi purtate în combinații rebele cu topuri simple sau în variante mai sofisticate și prețioase.

Fustele casual sau sport

În viață de zi cu zi, fustele pot fi piese dominante, de asemenea. Mai ales în sezonul cald, acestea au întâietate și sunt alegeri dintre cele mai populare.  Adaptează stilul la preferințele tale. Fusta din denim spre exemplu este una versatilă și o poți purta cu sandale, platforme sau teniși, de ce nu?  Ai la Clessidra diverse lungimi și culori ale acesto tipuri. În schimb, o fustă din piele întoarsă ca textură, cu fermoar aplicat decorativ este mai degrabă casual. 
Dacă preferi fustele mini vei găsi tot aici variante dintre care să alegi. Cele lungi ar fi bine să aibă un croi mulat, pentru a scoate în evidență formele apetisante. Din fericire, fustele de la Clessidra combină ceva concepte moderne - scot în evidență talia, coapsele, picioarele, deci atuurile feminine. Sunt de asemenea stilate și interesante, în culori variate, deci, de ce să nu alegi să porți astfel de fuste?! 

Fustele de la Clessidra sunt un must have în garderoba ta! Fustele de la Clessidra sunt un must have în garderoba ta! Reviewed by Diana Popescu on mai 07, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.