Horoscop Taur iunie 2019

În horoscopul Taurului din luna iunie 2019 precumpănesc o interacțiune socială exceptională, preocuparea sporită față de familie, necesitatea de a-ți relansa relațiile de prietenie, o viață sentimentală centrată pe valorile tale interioare și exterioare, și o conjunctură financiară norocoasă.

Horoscop Taur iunie 2019: Previziuni generale


Ca efect al trigonului dintre Venus și Pluton din 3 iunie 2019 ai la îndemână o mare putere de persuasiune, ce te sprijină să-i aduci pe oameni de partea ta. Ești extrem de determinat să nu te dai bătut până când nu realizezi ceea ce ți-ai propus.

Îți exprimi cu mândrie, emfază, ideile și îi influențezi pe oameni atât în scris, cât și verbal. Tinzi să comunici mai frecvent cu rudele, amicii și să-ți permiți niște scurte călătorii exclusiv pentru a te distra, a te deconecta.

De-a lungul întregii luni, mintea ți se accelerează și ai de luat decizii importante, inclusiv pentru demersuri pe termen lung.
Horoscop iunie 2019 Taur

Treci printr-o perioadă în care activitățile tale, relaționarea ta socială se desfășoară cu repeziciune, așa că ți se recomandă să-ți păstrezi calmul, atenția, flexibilitatea și să fii mereu gata să întâlnești situații de viață imprevizibile.

Luna plină răsărită pe 17 iunie 2019 în Săgetător te îndeamnă să te bucuri de plăceri refuzate până acum, fără să-ți mai pese ce părere își fac alții despre tine din această cauză. Nu este vorba despre plăceri excentrice, insolite, ci despre unele pure și simple, în stare să te relaxeze, să te însenineze, să-ți alunge stresul creat de complicațiile traiului de zi cu zi.

Femeia Taur - Iubită, prietenă, soție și mamă

În cea din urmă decadă din iunie, se impune să analizezi la rece orientările noi preluate de grupuri din care faci parte, să-ți relevi dacă ți se potrivesc sau nu. O oarecare tensiune apărută în relațiile cu prietenii îți poate sugera să te gândești la ce poți face tu pentru ei, și nu ei pentru tine.

Ultimele zile din luna sunt caracterizate de o intensificare a interacțiunii cu familia, părinții. Ai tendința să te focalizezi pe probleme familiale, casnice, și să nu te lași până când nu le vezi rezolvate. Ai la dispoziție un ciclu astrologic prielnic pentru planificarea chestiunilor gospodăreșți, punerea la punct a unor proiecte de redecorare ori reamenajare a locuinței.

Horoscop Taur iunie 2019: Dragoste și cuplu


În caz că ești într-o legătură de cuplu, atât tu, cât și partenerul tău sunteți inclinați de a fi mai romantici, dar nu într-un mod "platonic", ci prin concentrarea ambilor asupra deliciilor materiale, fizice, ale existenței. Tovarășul tău de viață poate să te surprindă cu un cadou de mare preț, eventual cu ocazia unei aniversări.

Dacă ești solo, ai prilejul să întâlnești o persoană specială, care îți admiră personalitatea, îți prețuiește veritabilele puncte forte și este dornică să-și aducă contribuția la evoluția ta.

Horoscop Taur iunie 2019: Muncă și bani


Sub vibrațiile Lunii noi ivite pe 3 ianuarie 2019 în Gemeni, fii grijuliu, prudent, în acceptarea unui job care pare să fie prea bun, prea frumos, pentru a fi adevărat! Salariul oferit poate fi exagerat de mare. Între o slujbă sigură și una îndoielnică, ce ar trebui să alegi?

În restul lunii, veniturile tind să-ți crească, îndeosebi dacă ai o afacere individuală, pe cont propriu. Dacă nu ești angajat, poți afla o oportunitate de a face bani printr-o modalitate neobișnuită.

De asemeni, poți primi ca din senin o sumă de bani sau obține o reducere semnificativă la cumpărarea unui teren, a unei case.

Horoscop Taur mai 2019
Horoscop Taur iunie 2019 Horoscop Taur iunie 2019 Reviewed by Diana Popescu on mai 31, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.