Încurajarea: Poveste cu tâlc

Cuvintele tale pot avea un efect incredibil de mare asupra celorlalți oameni. Gândește-te de două ori înainte de a -ți da drumul la gură, înainte de a rosti ceva. Vorbele tale pot face diferența dintre viață și moarte pentru cei din preajma ta!

Într-o zi, o ceată de broaște călătorea printr-o pădure deasă, întunecuoasă... La un moment dat, două din ele au picat într-o groapă... Celelalte broaște s-au adunat la marginea gropii și, văzând cât de adâncă era, le-au spus surioarelor lor ajunse la necaz că nu mai aveau nici o șansă de salvare.

Oricum, cele două ghinioniste nu s-au dat bătute, și s-au străduit să sară cât mai sus pentru a scăpa din acea capcană.
Încurajarea - Poveste cu tâlc

În ciuda eforturilor lor, celelalte broaște, situate deasupra văgăunii, au continuat să le  zică că nu mai au cale de scăpare, că sunt condamnate să piară.

În cele din urmă, una din cele două a dat ascultare vorbelor tovarășelor ei, și s-a resemnat cu gândul că soarta îi era potrivnică, că nu va mai avea mult de trăit.

Cealaltă, însă, nu a incetat să sară cât putea de tare, în sus. Nu părea să țină seama de cuvintele tovarășelor sale, ce o indrumau să renunțe, să nu se mai chinuie, să-și aștepte, senină, sfârșitul.

Din nou despre PUTEREA GÂNDULUI | Poveste cu tâlc

Ea a sărit, totuși, cu îndărătnicie, pe mai departe, mai sus, și tot mai sus, punându-și la îndemână toată energia pe care o avea și, în fine, a reușit să iasă din groapă!

Celelalte broaște au întrebat-o, "Nu ai auzit ce ți-am spus?"

Supraviețuitoarea le-a explicat prin semne că era surdă! Se gândea că strigătele lor erau unele de încurajare!

Cât de mult crezi în așa-zișii tăi prieteni? Cât de mult crezi în tine însuți? Sunt niște întrebări esențiale !

Faptele bune sunt mereu răsplătite - Poveste cu tâlc
Încurajarea: Poveste cu tâlc Încurajarea: Poveste cu tâlc Reviewed by Diana Popescu on iunie 04, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.