Plaja din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Visele despre o plajă semnifică, de obicei, întâlnirea, intersectarea dintre două stări mentale. Nisipul simbolizează materia, rațiunea, logica, în vreme ce apa reprezintă spiritul, iraționalitatea, subconștientul, aspecte emoționale ale tale. Plaja poate indică, așadar, o tranziție între o componentă fizică, materială, și una sufletească, spirituală.

Totodată, plaja visată anticipează o perioada plină de plăceri, satisfacții, dar insistă și asupra dezvoltării personale, conectării cu natura și autenticitatea vieții tale.

Pe de altă parte, dacă ai visat o plajă, poate însemna că îți vei lua curând o vacanță, un concediu, ce-ți va permite să-ți atingi năzuințele, țelurile, îți va îngădui să te distrezi, să scapi de stres.

În particular, un vis în care te deconectezi, te simți bine pe o plajă, semnalează lucruri pozitive pe cale să ți se întâmple. Poate că ai cheltuit o grămadă de timp și energie pentru a avea o realizare notabilă, și ești pe punctul să te bucuri de ea. Peste puțină vreme, vei câștiga niște premii neașteptate, vei întâlni oameni noi și vei călători împreună cu prietenii.

Visul de-a lungul căruia joci volei, fotbal, badminton, înoți, faci windsurfing sau te dedici oricărei altei activități de plajă denotă că va fi necesar să muncești din greu pentru a-ți materializa planurile.
Visele despre plaja

A visa că te uiți de pe o plajă către mare ori ocean sugerează că ești înclinat să te întorci la ceea ce este familiar, esențial pentru tine. Într-o altă interpretare, înseamnă că te adaptezi la schimbări și circumstanțe noi din existența ta, că le accepți.

În caz că visezi cum te plimbi singur pe o plajă, ți se pune în vedere că ești suprasolicitat de treburi, obligații, și că se impune să iei niște zile libere de la muncă, astfel încât să te detensionezi mental și fizic.

O plajă visată pe care alergi exprimă libertatea ta ori aspirația de a fi primit într-un grup, cerc de oameni. Într-o interpretare diferită, ți se oglindește marea încredere în tine însuți și abilitatea de a-i uimii pe alții prin succesele tale.

Visele ce te fac să zărești o plajă goală, părăsită, semnifică oboseala ta, sastisirea ta de monotonia traiului cotidian. Încă o dată, ți se vestește că ai nevoie de o vacanță, binevenită, ce-ți poate oferi oportunitatea de a reflecta la ce este important cu adevărat în viața ta, la conjuncturile cruciale ale acesteia.

Când visezi că mergi cu picioarele goale prin nisipul unei plaje, acest lucru mărturisește că ești în căutarea perfecțiunii ori a ființei tale veritabile. Nisipul este mereu în schimbare, sub bătaia valurilor și a vântului, așa că ți se poate indica necesitatea unei transformări a existenței tale.

Construirea unui castel de nisip în vis sugerează că îți doreșți să te simți confortabil în traiul de zi cu zi, sau că trebuie să fii cu ochii în patru în ce fel de proiecte majore ai de gând să te lansezi.

În eventualitatea că visezi o plajă cu un nisip extrem de strălucitor, auriu, ea simbolizează o legătură sentimentală, o relație de cuplu nouă ori una gata să se împrospăteze.

Un vis în care ajungi pe o plajă în urma unui naufragiu, aruncat de valuri, dau de înțeles că ai nevoie de sprijinul altora în demersurile tale și că nu trebuie să eziți să îl ceri.

Visele în care vezi o plajă de departe, de la bordul unui vas, vapor, iaht, reflectă nevoia ta de a aborda existența mai puțin rigid, a te lăsa mai mult în voia fluxurilor, refluxurilor și curenților ei.

Marea în citate, aforisme, maxime, statusuri

În caz că ai visat o plajă la poalele unui munte, eventual împădurit, ești avertizat că te afli în căutarea a ceva irealizabil, intangibil, sau că vei întâlni obstacole în drumul spre idealurile tale, obstacole ce pot fi depășite cu răbdare și perseverență.

Visul despre o plajă în vreme de vară poate vesti că vei fi însoțit de noroc într-o perioadă de metamorfoză a sinelui. Cel în care stai pe plajă într-un șezlong este asociat cu pacea, liniștea interioară care te străbate în prezent. Te simți cumva binecuvântat, și îi mulțumești destinului pentru îmbelșugarea și fericirea de care ai parte!

Dacă te visezi făcând plajă la mare, bronzându-te, înseamnă că năzuiești să trăiești ceva frumos, semnificativ, să fii cuprins de seninătate sufletească, un lucru posibil prin simplificarea traseului tău către viitor. În același timp, ți se semnalează o oportunitate în profesie ori afaceri, una pe care este necesar să o exploatezi de îndată, înainte să se destrame!

Un vis în care apare un apus de soare pe o plajă prezice un eveniment amoros, ocazia de a înfiripa o nouă poveste de dragoste.

Unul în decursul căruia ești pe o plajă noaptea implică posibilitatea de a-ți explora regiunile cele mai întunecate ale universului interior, a-ți înțelege impulsurile subconștiente și a le elimina pe cele negative, toxice.

Când te-ai visat pe o plajă iarna ori în răstimpul unei vremi reci, ești pus în gardă să fii foarte precaut în ceea ce le spui altora. Totodată, ți se reflectă astfel răceala, ostilitatea față de o persoană, sau necazuri și greșeli din trecut.

Înec în vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor
Plaja din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor Plaja din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor Reviewed by Diana Popescu on iulie 09, 2019 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.