Evenimente astrologice în horoscopul noiembrie 2019

Evenimentele astrologice cele mai importante din horoscopul lunii noiembrie 2019 sunt tranziturile lui Venus în Săgetător, și apoi în Capricorn,  cel al Soarelui în Săgetător, cel al lui Marte în Scorpion și revenirea lui Mercur în aspect direct în aceeași zodie, reluarea turnurii directe a lui Neptun în Pești, Luna plină din Taur și Luna nouă din Săgetător.

HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN NOIEMBRIE 2019


Scorpionul își afirmă cu inspirație, persuasiune dar, uneori, cu o prea mare insistență, personalitatea și interesele în spațiul public, își invigoreaza viața amoroasă prin apreciera autenticității sale și comunicarea sporită cu partenerul său de cuplu, și are numeroase beneficii din punct de vedere financiar.

Cei născuți în Săgetător oscilează între afișarea cu mândrie și ascunderea relațiilor lor de dragoste, pot să se cufunde cu folos, însă câteodată prea obsesiv în universul lor interior, și au parte de o armonizare a interacțiunii cu familia.

În cazul Capricornului, se previzionează o viață amoroasă când foarte discretă, când învolburată de un ego năvalnic, o conștientizare a impulsurilor subconștiente, intensificarea activității sociale și fortificarea legăturilor de prietenie.

Horoscopul Vărsătorului pune accentul pe un amor ce înflorește inițial în preajma amicilor, dar se cufundă după aceea în taine mai mult ori mai puțin păguboase, împliniri în relațiile cu prietenii, combativitate în plan profesional și realism în întreprinderile financiare.
Astrologie horoscop noiembrie 2019

Peștii își evaluează cu un plus de realism impactul asupra celor din jurul lor, nu își pot înfrâna niște planuri legate de străinătate, poate ținând și de viața sentimentală, dar nu sunt dispuși să facă compromisuri în această privință, și se bucură de o atmosferă de bunăvoință, bună înțelegere la serviciu.

Nativii din Berbec își clarifică niște simțăminte obscure din lumea lăuntrică, par să aibă niște oportunități nemaipomenite de a călători și chiar de a-și fortica ori iniția astfel o relație de dragoste, și au profituri din asocieri de afaceri.

Pentru Taur, se anticipează prilejul de a-și reclădi și extinde legăturile de parteneriat, o relansare a celor cu amicii, o viață amoroasă fierbinte și eliberată de îndoieli.

Horoscopul Gemenilor dă prioritate unei implicări ardente, dar obiective în muncă, unor relații de camaraderie, o veritabilă reciprocitate atât în amor cât și în asocieri din alte aspecte ale existenței.

Racul își ia plăcut prin surprindere partenerul de cuplu, dar și colegii și șefii din sfera profesională, prin spontaneitate, îndrăzneală și creativitate, se străduiește să mențină stabilitatea din legătură sa de dragoste și are șansa să se alieze cu acesta în planuri pe termen lung, și își îmbunătățește remarcabil parteneriatele.

Cei născuți în Leu sunt motivați să-și armonizeze relațiile cu familia și persoanele îndrăgite, au numeroase ocazii de a-și împlini viața amoroasă, și apoi de a și-o statornici, și se concentrează pe un traseu realist al carierei lor.

Fecioara are o grămadă de oportunități în relaționarea socială, pune pe prim plan o conexiune cât mai solidă, de nezdruncinat, în dragoste, care nu exclude însă clipe plăcute de imprevizibilitate, își întețește afecțiunea pentru membrii familiei, și își recâștiga luciditatea din legături de parteneriat din toate planurile existenței.

Nativii din Balanță dau dovadă de o temeritate de bun augur în sfera financiară, atâta timp cât nu se lansează în riscuri incomensurabile, își optimizează atât comunicarea din dragoste, cât și cea din viața socială, și se eliberează de iluzii deșarte în sfera profesională.


În curând, pe site-ul diane.ro, horoscopul amănunțit al lunii noiembrie 2019 pentru fiecare zodie în parte!


EVENIMENTE ASTROLOGICE OCTOMBRIE 2019


- 1 noiembrie 2019: Venus își începe tranzitul în Săgetător

- 5 noiembrie 2019: Marte (în Balanță) în cuadrat cu Pluton (în Capricorn)

- 8 noiembrie 2019: Sextil între Soare (în Scorpion) și Saturn (în Capricorn)

- 8 noiembrie 2019: Soarele (în Scorpion) în trigon cu Neptun (în Pești)

- 10 noiembrie 2019: Sextil al lui Mercur (în Scorpion) cu Pluton (în Capricorn)

- 11 noiembrie 2019: Conjuncție a Soarelui (în Scorpion) cu Mercur (în Scorpion)

- 12 noiembrie 2019: Marte (în Balanță) în sextil cu Jupiter (în Săgetător)

- 12 noiembrie 2019: Luna plină în Taur

- 13 noiembrie 2019: Sextil între Mercur (în Scorpion) și Saturn (în Capricorn)

- 13 noiembrie 2019: Sextil al Soarelui (în Scorpion) cu Pluton (în Capricorn)

- 14 noiembrie 2019: Cuadrat al lui Venus (în Săgetător) cu Neptun (în Pești)

- 19 noiembrie 2019: Marte intră în Scorpion

- 20 noiembrie 2019: Mercur devine direct în Scorpion

- 22 noiembrie 2019: Debutul tranzitului Soarelui în Săgetător

- 24 noiembrie 2019: Conjuncție între Venus (în Săgetător) și Jupiter (în Săgetător)

- 26 noiembrie 2019: Luna nouă în Săgetător

- 26 noiembrie 2019: Venus își inițiază tranzitul în Capricorn

- 27 noiembrie: Neptun își reia tranzitul direct în Pești

- 28 noiembrie 2019: Venus (în Capricorn) în trigon cu Uranus (în Taur)

- 30 noiembrie 2019: Sextil al lui Mercur (în Scorpion) cu Saturn (în Capricorn)


Horoscop octombrie 2019 - Toate zodiile
Evenimente astrologice în horoscopul noiembrie 2019 Evenimente astrologice în horoscopul noiembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 05, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.